www.snlp.ro Web analytics

Primaria forteaza amanarea mitingului din 15.03.2019 pentru 22 martie

Mitingul grefierilor din PUBLISIND a fost tamponat de autoritati pe criterii de… actiuni UE. Dar asta nu schimba cu mai nimic datele problemei. Miting oricum se va face. Doar ca pe 22 Martie si nu pe 15 cum a fost anuntat initial! Mai multe detalii aflam de pe pagina Sindicatului Dicasterial:

Deși am solicitat modificarea locației, ne-am lovit de un refuz categoric din partea acestora, refuz care trebuia comunicat, însă, încă din data de 8 martie 2019, dacă s-ar fi fost respectat dispozițiile art. 11 din Legea nr. 60/1991.

Vom solicita, oricum, punct de vedere oficial de la Primăria generală a Capitalei, în acest sens.

Am fi putut să mergem în piață și fără acest aviz, dar am preferat schimbarea datei mitingului decât să ne bruscăm cu jandarmii în piață. Astfel, am obținut avizare pentru data de 22 martie 2019, același interval orar 11:00-13:00, urmând a ne fi comunicat procesul-verbal în cuprinsul căruia au fost precizate detaliile organizatorice, după ce va fi semnat de către toți membrii comisiei.

Mitingul va avea loc fix în centrul Pieței Victoria, iar nu pe trotuar, așa cum sunt avizate alte adunări organizate în acest loc. Vom folosi amânarea pentru a ne organiza și mai bine.

Rămânem motivați și ne vom prezenta chiar mai mulți decât s-au anunțat pentru data inițială, întrucât suntem deciși să nu dăm niciun pas înapoi.

cititi mai mult

3 COMMENTS

  1. Va multumesc mult pentru promptitudinea si obiectivitatea raspunsului. Din cate cred ca lasati sa inteleg ,sunt sanse subtiri ca acest proiect sa pice. Totusi, de curand ,a fost aprobata legea pensiilor de serviciu a functionarilor publici din parlament.Printre altele ,aceasta lege prevede ca acestia pot iesi la pensie avand reper de calcul ultima luna lucrata efectiv,nu ca la noi 6 luni din ultimii 5 ani.Ma gandeam ca nu ar fi rau ,daca cei care dau legi si ne condamna prin ele sa mai executam inca 3 ani in plus cu executare,sa ne pasuiasca si pe noi la ultima luna lucrata.Va spune un coleg care e in situatia in care a executat cele 6 luni in vederea pensionarii dar nu se mai incadreaza daca se mareste varsta de pensionare ,exact ca magarul din poveste cu morcovul care pleaca in momentul in care l-ar putea apuca…. Stima.

  2. Domnule Presedinte ,aveti un punct de vedere fata de proiectul domnului Brailoiu cu privire la pensionarea la 50 de ani? Ce credeti despre sansele ca acesta sa treaca de camera deputatilor ? E corect castigul la an pentru conditiile de munca prevazute in acest proiect ?O parere .Stima.

    • proiectul are o partea rea si una buna / noi am sustinut inclusiv in CES eliminarea mentionarii varstei minime de 50 ani dar pastrarea sporului de 2% pentru depasirea varstei standard / astfel in CES proiectul a primit aviz favorabil cu observatii / vedeti aici
      http://www.ces.ro/newlib/PDF/avize/2019/Avize-Plen-CES-26-02-2019.pdf
      vom urmari proiectul pe parcursul sau legislativ facand ce ne sta in puteri si atributii sa eliminam conditionarea care deranjeaza

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)