www.snlp.ro Web analytics

Noile pachete Telekom pentru PUBLISIND/SNLP – septembrie 2015

oRqwU91M 400x400In baza unui parteneriat inceput cu Cosmote, care dureaza de 5 ani, Telekom actualizeaza preturile la abonamente (atasat – noile pachete si preturi subventionate pentru terminale) pentru PUBLISIND/SNLP.

Acum la doar 7,2 EURO (lunar) la care se adauga TVA avem nelimitat voce/sms si 1,5 GB trafic Internet (plafon dupa care se reduce viteza de transfer). Vedeti si celelalte 6 tipuri de abonamnete gandite pentru PUBLISIND/SNLP – atasat.
Am solicitat Telekom sa indice explicit in oferta cuantumul subventiei in functie de tipul de abonament (vedeti materialele atasate). Atentie –  preturile telefoanelor sunt calculate cu aplicarea subventiei (nu trebuie sa mai aplicati subventia inca o data pornind de la pretul vizibil in tabele!).
In functie de numarul de abonamente care se vor incheia la nivel national, Telekom ne poate oferi noi diminuari ale preturilor actuale. Abonamentele nu se pot incheia la preturile atasate decat printr-un sindicat sau o filiala PUBLISIND/SNLP sub forma unui abonament de grup.
Oferta Telekom septembrie 2015
Extrase din oferta atasata:


4 COMMENTS

  1. Trebuie abonament de grup prin sindicat. Persoana de contact a fost transmisă prin email filialelor. Înlocuitorul la coordonarea filialei ne poate contacta telefonic pentru suport. Date de contact sunt pe site la „cum ne puteți contacta”.

  2. va salut …presedintele filialei este in concediu si nu vreau sa puna intrebarile in locul meu …concret …cum putem lua legatura cu reprezentantul telekom?…multumesc…

  3. Discuta te rog cu presedintele filialei tale si cu reprezentantul Telekom. Se decide de la caz la caz. Este foarte relevant numarul de abonamente noi care se fac, ca pentru orice operator

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)