www.snlp.ro Web analytics

Noi reguli pentru evaluarea personalului

SNLP solicita clarificari privind modul in care ANP intentioneaza sa aplice OMJ nr. 1792/2013 pentru aprobarea Criteriilor privind evaluarea performanţelor activităţii profesionale a funcţionarilor publici cu statut special definitivi din sistemul administraţiei penitenciare.

 

evaluare

(click pe imagine pentru adresa completa)

7 COMMENTS

 1. Intrebare la intrebare: evaluarea personalului, raportata la sarcinile de lucru, este cu atat mai buna cu cat sarcinile sunt depasite. Dar se pune problema daca sarcinile atribuite se incadreaza in normele legale? Daca sunt unitati in care personalul incadrat intr-un serviciu este de 3 oameni in loc de 13, iar sarcinile atribuite sunt cat pentru 13 oameni, care sunt sansele ca cei trei palmasi sa isi faca treaba sau sa o si depaseasca in conditii de eforturi sustinute suplimentare?

 2. Ati vazut cum arata o fisa de obiective individuale?
  Uitati un exemplu mai jos:
  Obiectiv: Informarea factorilior ierarhici despre existenta obiectelor interzise si iminenta producerii unor incidente operationale sau critice.
  Nivel de indeplinire:
  5- numar de situatii produse despre care nu a informat anterior-0
  4- numar de situatii produse despre care nu a informat anterior-1
  3- numar de situatii produse despre care nu a informat anterior-2
  2- numar de situatii produse despre care nu a informat anterior-3
  1- numar de situatii produse despre care nu a informat anterior-mai mult de trei.
  Ce intelegeti din asta?
  Daca seful spune ca eu aveam cunostinta despre faptul ca pe sectia mea existau telefoane si nu am informat sunt bun de plata, nu?
  La sfarsit de an o sa primesc o evaluare super buna?

 3. Am cerut deja, insa vom reitera in scris / sunt alte lucruri care au venit tare din spate dar nu renuntam la proiectul nostru / s-a muncit la el si-l vom impinge in continuare

 4. domnule Teoroc, poate solicitati ANP-ului sa respecte graficul asumat in ce priveste traseul proiectului de statut, va salut

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)