www.snlp.ro Web analytics

Mutari – rezultate finale, sedinta din 28.04.2016

moving truck

 

S-a finalizat analiza cererilor de mutare către cele 10 unități, activitate care a început ieri.  În total au fost parcurse în cele 2 zile 390 de solicitări (în multe cazuri solicitări ale aceleiași persoane dar pe posturi diferite). Din cele 390 de solicitări 37 au fost aprobate.  

Nu au fost făcute solicitări pentru toate posturile vacante, în unele cazuri existând și câte 10 solicitări pentru același post în timp ce pentru alte posturi nu au existat solicitări. Pe lângă cererile aprobate ieri, publicate pe pagina SNLP, astăzi au fost aprobate următoarele solicitări:

 

Grad, nume, prenume Unitatea de incadrare Unitatea unde solicita mutarea
Denumire Denumire Functie

 

Subcomisar de penitenciare BRĂILA MIHAELA Ş.N.P.A.P. TG OCNA C.R. Tg.Ocna Ofițer principal I (formare profesională)
Comisar şef de penitenciare GHEŢU GHEORGHE Ş.N.P.A.P. TG OCNA C.R. Tg.Ocna Ofițer principal I (siguranță)
Agent de penitenciare ŢENCHIU ANCA MONICA Penitenciarul BRAILA C.R. Tg.Ocna Agent administrativ principal II (magaziner)
Agent principal de penitenciare Chiticaru Dana – Catalina Penitenciarul Bacau C.R. Tg.Ocna Şef post control II 
Agent principal de penitenciare Trofin Bogdan Penitenciarul Bacau C.R. Tg.Ocna agent operativ principal (pază)
Agent principal de penitenciare Dorvoş Anca – Lavinia Penitenciarul Bacau C.R. Tg.Ocna Agent operativ principal (evidență)
Inspector principal de penitenciare Savin Iuliana Penitenciarul Bacau S.N.P.A.P. Tg.Ocna Ofiţer profesor (Catedra de Teorie şi practică penitenciară – specialitate penitenciară)
Comisar şef de penitenciare MALOŞ Costică LIVIU-SORIN Penitenciarul Vaslui S.N.P.A.P. Tg.Ocna ofițer profesor – catedra Teorie și practică penitenciară- Reinmtegrare socială
Agent principal de penitenciare COJOCARU ANDREI Penitenciarul Miercurea Ciuc S.N.P.A.P. Tg.Ocna Agent administrativ (secretariat)

 

Mâine, de la ora 10.00,  se va continua analizarea cererilor depuse, pentru alte unități (aprox 40 cereri). 

Adrian NEAGOE Vicepresedinte S.N.L.P.

UPDATE: sedinta din 29.04.2016 s-a amanat pentru miercuri 04.05.2016 intrucat au mai fost inregistrate aproximativ 60 de cereri intre timp si se lucreaza la centralizare.

 

13 COMMENTS

 1. [quote name=”Anonim”]Rușine. ..mutați oameni din 2015 si susțineți ca nu s-a mutat nimeni din promotie exceptând cazurile celor care au copii in întreținere. ..Ajung acasă cei care au ,, cunoștințe”[/quote]

  Eu sunt promotie 2015 la scoala de maistri de la Pitesti, am depus cerere de mutare in vederea reintregirii familiei, iar raspunsul a fost negativ, pe motiv ca nu s-a scos post pe specialitatea mea, desi am cerut pe orice functie. Nu inteleg atunci de ce le este permis celor din sectorul operativ sa ocupe locuri in cel administrativ si invers nu?! De ce s-au mai scos locuri la aceasta scoala atunci, care de altfel are durata de 2 ani?! Oricum, noi nu avem locuri acasa pt ca pe locurile din administrativ sunt mutati, nu stiu exact pe ce criterii, oameni din operativ, care s-au pregatit pt paza si ulterior nu le-a placut. Trebuie sa recunosc ca exista si oameni pregatiti, care au invatat in timp, dar altii nu au nicio treaba… Ma asteptam la corectitudine din partea acestui sistem, dar din pacate pot spune ca sunt dezamagita!

 2. Să vă fie rușine !!! În loc sa ajutați la întregirea familiei , duceți la desparțirea lor.Nu vă gândiți la cât suferă un copil, având în vedere că tatăl e plecat departe de casă ! Rușineee… S-au scos locuri , dar transferul nu s-a aprobat , cum vine asta ??? În alți ani, s-a aprobat transferul după câteva luni…de anul ăsta s-a schimbat…Vă bateți joc de noi !!!

 3. dar urmatoarea serie de 10 unitati pentru mutari cand se afiseaza? incet incet ne prinde 1 septembrie. 😡

 4. Rușine. ..mutați oameni din 2015 si susțineți ca nu s-a mutat nimeni din promotie exceptând cazurile celor care au copii in întreținere. ..Ajung acasă cei care au ,, cunoștințe”

 5. Din pacate, principala prioritate a anp-ului nu o reprezinta resursa umana si proprile nevoi. Nu inteleg care este logica de a obliga oamenii sa ramana in anumite penitenciare si sa nu dea randament. Nu va ganditi ca sunt foarte multe cupluri din sistem si ii fortati sa stea despartiti pentru ca nu vi se pare voua normal sa se mute dupa un an. Daca e functie libera lasati omul sa se mute. Sa terminat perioada comunist a

 6. [quote name=”Antipruna”][quote name=”dan”]Daca aceasta conducere sustine ca vrea ca si promotia 2015 sa stea cel putin 1 an plecati, cum in alte promotii, 2013,2014 s- putut pleca dupa 2-3 luni?[/quote]
  V a plăcut școala la” milițianul tăvălit „…deasta nu am ajuns acasă…cunoscătorii știu despre ce vorbesc..[/quote]
  :)))))

 7. [quote name=”dan”]Daca aceasta conducere sustine ca vrea ca si promotia 2015 sa stea cel putin 1 an plecati, cum in alte promotii, 2013,2014 s- putut pleca dupa 2-3 luni?[/quote]
  V a plăcut școala la” milițianul tăvălit „…deasta nu am ajuns acasă…cunoscătorii știu despre ce vorbesc..

 8. Buna ziua.. spuneti-ne va rog daca s-a terminat azi sedinta si cand vom afla rezultatele

 9. Acest sistem in care lucram nu sustine reintregirea familiilor, ci despartirea lor

 10. Daca aceasta conducere sustine ca vrea ca si promotia 2015 sa stea cel putin 1 an plecati, cum in alte promotii, 2013,2014 s- putut pleca dupa 2-3 luni?

 11. Buna ziua! Când se vor discuta cererile de transfer pentru Penitenciar Spital Dej?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)