www.snlp.ro Web analytics

Majorarea de clase se lasa asteptata

tick-tockNr 199/SNLP/05.12.2012


Catre
Directorul General al ANP
Domnul comisar sef de penitenciare Marian DOBRICA

Stimate domnule director general

Avand in vedere emiterea OMJ nr 3421/2012 precum si raspunsul oferit SNLP cu ocazia Consiliului de conducere al ANP in care s-a dezbatut subiectul, solicitam sa ne comunicati demersurile efectuate pentru aplicarea actului normativ emis in urma cu o luna de zile. Suntem de asemenea interesati de impedimentele identificate la aplicarea ordinului precum si de solutii posibile cu privire la care ne exprimam disponibilitatea de dezbatere si sprijin.

Apreciem ca inacceptabila balbaiala din cadrul sedintei de consiliu susmentionata, conducerea ANP fiind incapabila de un raspuns dar acceptand rapid un blocaj oferit cu generozitate de directoarea directiei audit in sensul ca „nu au fost prevazute fonduri”. Precizam ca privind majorarea de 4 clase salariale (10%) pentru viza CFP influentele bugetare sunt in legatura cu salariile a maxim 5 persoane, iar majorarea de cel mult 25 clase se poate rambursa din bugetul proiectelor conform Legii nr 284/2010, prin urmare impactul financiar este cel putin controlabil, iar drepturile sunt prevazute in legislatie de 3 ani cu obligatia ordonatorului de a emite norme de aplicare si nu de neaplicare.
 • L 284/2010 art 34 
 • (10) Cheltuielile cu salariile personalului din echipele de proiect, inclusiv contribuţiile salariale suportate de către angajat şi angajator, pot fi rambursate de autoritatea finanţatoare, în conformitate cu regulile de eligibilitate, procedurile de rambursare aplicabile şi cu procentul de cofinanţare stabilit în contractul/acordul/ordinul de finanţare semnat cu autoritatea finanţatoare. Pentru persoanele implicate în mai multe echipe de proiecte, rambursarea cheltuielilor se face pentru fiecare proiect în parte, proporţional cu timpul efectiv realizat, conform fişei de pontaj.  
Cu deosebita consideratie

Stefan Teoroc

Presedinte SNLP
Presedinte FSAP PUBLISIND

15 COMMENTS

 1. Buna dimineata.Caragiale ramine printre noi .Ori sa se revizuiasa dar sa nu se schimbe nimic…………..ori.
  Cam asa si cu ordinul privind sporul TBC , HIV, CFP.Apropo de CFP , pina la urma daca se va acorda , care este procedura??
  Majorarea salariului de functie cu 10%si aplicarea celorlate sporuri asupra salariului majorat??Cam asa se intelege din textul ordonantei . Sau acordarea unei sume de 10% din salariul de functie, care reprezinta probabil un sfert din cit primesc cei care beneficiaza deja de acest spor , in conditiile in care raspunderea este aceeasi pentru toti!! Inseamna ca acordarea vizei CFP se acorda doar pentru un sfert din operatiuni??Intortocheate sunt caile domnului!!! O zi buna !!

 2. [quote name=”cornelus”]Dl stefan aveti cunostiinta de la liderul banu nicolae despre problema cu transportul operativului cadre anulat[/quote]
  Concret despre este vorba ?, tocmai am castigat un proces personal cu Guvernul Romaniei si MJ privind transportul .

 3. Tepes ia spune tu esti fericit daca ti se ia bani din salariu un drept al tau? Prietene daca esti fericit in cazul in care ti se taie din salariu ati porpun un motiv de fericire doneaza lalariul tau si lucreaza benevol!!!!!!!!! Hai sa fim seriosi aberatii deastea spun multi dintre cei care sta la caldurica in birou si tot fac dezbateri pe net. Treci pe sectie sa vezi cum este!!!!!!!!

 4. Ei lasa ca nu intrii in depresie daca ai lua 700-800 sau 1000 cum iau altii te-ai sinucide nu?

 5. Ministrul Justitei se va exprima personal pe problema asta insa raspunsul pe care il anticipam este nefavorabil / in paralel, am depus plangerea prealabila si am cerut revocarea ordinului / asteptam raspunsul pentru a putea ataca in instanta / in instanta vom cere revocarea ordinului pe nelegalitate si totodata suspendarea actului pana la finalizarea judecatii / avem avocat si avem temele facute

 6. Chiar nu se poate face nimic pentru noi? nu sa dat sporul TBC nici macar pe amaratele alea de ore !!!!!!!!
  Ne-am saturat nu stiu ce si cum va iesi pana la urama in spitalele penitenciare oameni sunt foarte tensionati!!!!!!!!!!!

 7. Sigur / la margineni am fost destul de des, fiind aproape si avand parte de destule divergente in zona / ultima vizita a fost asta vara

 8. Dl stefan poate veniti si pe la noi la invitatia dl banu va asteptam :cu mare placere la o sedinta

 9. Avem sesizari privind probleme cu transportul personalului din multe unitati, inclusiv de la Margineni.

 10. Dl stefan aveti cunostiinta de la liderul banu nicolae despre problema cu transportul operativului cadre anulat

 11. Sa fac eu ceva unitar pentru ca toti sa se bucure? Nu prea inteleg. Asta pare sa nu-i reuseasca nici lui Ponta indiferent de interesul electoral.

  Colegii mei au probleme diverse. O parte din ei au o problema cu sporul TBC, altii cu urmaririle penale si anchetele pe la DNA din cauza implicarii voluntar-oneroase in proiectele institutiilor care nu compenseaza cu nimic raspunderea uriasa pe care si-o asuma, alti colegi au probleme cu decontul unor drepturi sau cu mutarea dintr-un post intr-altul, si asa mai departe.

  Problemele nu sunt deloc unitare dar incercam sa le gestionam pe toate. Nu trebuie sa fii neaparat interesat de problema celor implicati in proiecte, te inteleg, insa sunt si colegii tai, intr-un fel.

 12. Ști câți dintre colegii TĂI au făcut proiecte europene ?
  enumeră te rog,
  Pentru majoritatea MEMBRILOR de sindicat caută să simtă că vor veni SĂRBĂTORILE ,FĂ CEVA UNITAR PENTRU TOATE GRUPELE ,SĂ SE BUCURE TOȚI COPII NOȘTRI .
  mULȚUMESC ANTICIPAT

 13. Azi e zi de salariu vai de mama nostra o sa intram in depresie cand vom merge la bancomat 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)