www.snlp.ro Web analytics

In linia focului

altIeri si astazi sunt in curs de derulare cele doua probele de concurs pentru ocuparea functiilor de directori de penitenciare. Au mai ramas 30 de candidati pe 20 de posturi.

Ieri s-a derulat proba sustinerii proiectului de management. Ca timp, proba a fost mai comprimata decat s-a planificat, cu usoare sincope avand in vedere planificarea orara a candidatilor. In general a decurs bine, s-au obtinut note medii si mari. Asta denota ca avem totusi un nivel bun de pregatire, daca ne incordam putin. Exista bineinteles si cateva exceptii. Rezultatele nu se divulga deocamdata. Baremul de notare este publicat. Un candidat nu s-a prezentat (Giurgiu). Universitarii din comisii nu au pus presiune pe concurenti, dimpotriva. Intrebari ingenioase, atmosfera destul de relaxata dar totusi cu un grad de sobrietate impus de nivelul concursului.

Astazi are loc proba practica. Candidatii vor trece printr-un tir incrucisat. Trebuie sa se descurce intr-o serie de situatii pregatite de comisie, cam 9 la numar, un punct fiind din oficiu.

Sa speram ca rezultatele finale vor fi de natura a genera ocuparea unui numar cat mai mare de posturi. Succes!

UPDATE 1 (4.04.2012): proba practica s-a terminat dar rezultatele se vor afisa joi sau cel tarziu vineri. Dupa toate aparentele, atat cat am putut deduce ca observatori, nu chiar toate posturile de directori au fost ocupate, pe de alta parte suntem convinsi ca o parte dintre concurenti au obtinut note foarte mari. Inca putina rabdare!

UPDATE 2 (5.04.2012): au fost publicate rezultatele!

Document atasat

14 COMMENTS

 1. Pt Boc (nu pot scrie exact ce i-as transmite lui Boc 🙂 ): nu, dar a fost totusi o examinare de bun simt adaptata la nivelul posturilor pentru care s-a candidat. Si pe mine m-au surprins poate anumite rezultate dar trebuie mentionat ca orice tip de testare are si parti proaste. Testarea scrisa ii evidentiaza pe cei cu memorie buna dar care nu performeaza in mod necesra in practica, testarea flexibila poate genera admiterea unor concurenti cu abilitati de comunicare si rezistenti la stres dar care nu au un bagaj real de cunostinte in spate. Cumva trebuie sa facem altfel ramenm cu postuirle neocupate. Bun, acum le-au ocupat dar sa nu cumva sa credeti ca ii lipeste cineva cu adeziv de scaun. Abia de acum incepe greul pentru ei.

 2. De ce tot o loviti de gard cu examnele astea ? Niciunde in lume nu exista obiectivitate 100% ! Daca si cu participarea acelor profesori universitari la examen nu s-a creat un dram de incredere, atunci cum ?
  Nu uitati un lucru esential ! Un director ca sa fie bun in ce face TREBUIE sa aiba in spate o echipa, daca echipa este constituita din cei ca voi care tot blamati si nu creati, atunci directorul nu are nicio vina. Va raportati la un „intermediar” pentru relele ce se petrec in viata voastra si gresiti enorm cand nu observati ca insasi propriul aport la viata personala are o insemnatate deosebita.

  Cam in acelasi tipar se incadreaza si munca asta sindicala. Raportati totul la un lider si uitati ca insasi voi, prin atitudinea voastra constructiva sunteti sindicatul.

  Alecule sau fin ce-oi fi, candideaza prietene, bate-te pentru tine si ceilalti daca esti in stare ! E corect sa si comentezi dar ar trebui sa fii un pic mai rational.

 3. Stefane, chiar ai baga mana in foc ca toti cei care au reusit la examen sunt dedicati 100% si ca intr-adevar au fost „examinati” obiectiv?

 4. Alecule, despre concurs si candidati:
  Cand il organizeaza ai nostri nu e bine, cand il fac ai lor e de rau, daca ii numim sunt tot ai lor iar daca apar pur si simplu sunt suspecti. Cum sa facem? 🙂

 5. Stimate d-le Bertoni,
  Finu’Alecu spune ca si de bine poate vorbi oricine(iar de morti numai de bine).Sa participe la ce,la cacialma? Va transmit salutari de bine ,finu’Alecu si Nasul sau

 6. Daca va considerat in stare pentru asemenea functii participati la examen ! De rau poate vorbi oricine !

 7. [quote name=”Tepes”]La Pelendava surpriza…..interesant,iar cu Batinas „militianul” au pus-o colegii…ei sunt cei mai buni dintre cei buni sau pilosi. :lol:[/quote]
  Domniile lor sunt cei mai buni dintre pilosi. 😀 Vai mama noastra cu neo comunistii astia.Dar, vedem cati mai stau pe scaune dupa alegerile parlamentare…..Atunci sa vedeti distractie.

 8. De ce am impresia ca tot cine a „trebuit” a castigat?
  Sa vedem ce se va intampla la directorii adjuncti, as paria pe salariul meu de bugetar redus ca jocurile vor fi facute si acolo ca la directori.
  Ciocoii vechi si noi.

 9. Bătinaş merită postul de director, vă spune unul care l-a văzut în această funcţie. Mai lăsaţi intrigile şi şoşotelile şi priviţi nota la proba nr. 1, de altfel singura de 10, dacă nu mă înşel.

 10. La Pelendava surpriza…..interesant,iar cu Batinas „militianul” au pus-o colegii…ei sunt cei mai buni dintre cei buni sau pilosi. 😆

 11. Sa castige cei mai buni!
  Si pentru ca se apropie sarbatorile va doresc la toti:,,Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata”

 12. Sa le uram succes ! In felul asta trebuie procedat in vedere obtinerii legitimitatii pe functia respectiva.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)