www.snlp.ro Web analytics

Implicare in sanatate si protectie. Oferte medicale si de asigurari pentru membrii PUBLISIND/SNLP

Captura de ecran din 2015.07.11 la 16.12.41De aproape un deceniu, PUBLISND/SNLP negociaza si pun la dispozitia membrilor de sindicat pachete de oferte inclusiv in plan medical si al asigurarilor, imbunatatite de la an la an. Preocuparea pentru protectia si sanatatea salariatilor si familiilor acestora ramane o prioritate inca de la constituirea structurilor noastre asociative.

Incepand cu anul 2008 SNLP gestioneaza un sistem propriu de sustinere a membrilor cu probleme deosebite denumit SNLP Protect, care presupune interventia (acordare de ajutoare materiale) pe 3 niveluri in functie de gravitatea unei probleme respectiv sprijin acordat gradual de filiala, de centru sau chiar de toate filialele SNLP in general pentru cazurile sociale sau medicale foarte grave. Membrii SNLP care au beneficiat de acest sistem ii cunosc eficienta iar principiul solidaritatii functioneaza excelent intre structurile teritoriale SNLP.

In plus fata de SNLP Protect, in baza cardului de membru este activat accesul la platforma www.avantaje.publisind.ro (a carei interfata se va modifica in scurt timp) prin intermediul careia se pot accesa oferte negociate pentru membrii de sindicat si rudele acestora. De la turism, telefonie (oferta Telekom 2015 a fost transmisa spre filiale), banci si alte tipuri de servicii pana la domeniul vizat de articolul de fata respectiv cel medical si al asigurarilor. O parte dintre oferte sunt accesibile pentru grupuri, cu plata prin sindicat.

Pe partea de analize, stomato si diagnosticare exista ofertele Synevo (analize), AVA Clinigue (stomato) si Medicover (diagnostic) cu discounturi de pana la 15% la serviciile oferite, iar privitor la asigurari, toti membrii SNLP (posibilitatea este activa pentru toate sindicatele PUBLISIND) sunt asigurati anual pentru riscul de deces sau invaliditate permanenta (din cauze de boala sau accident) pentru suma de 5000 lei precum si pentru interventii chirurgicale ca urmare a unor accidente (1000 lei). Asigurarea este platita de SNLP sau de sindicatele afiliate PUBLISIND, in parteneriat cu Allianz Tiriac.

In urma cu doi ani PUBLISIND/SNLP au intrat in parteneriat cu Medlife fiind testat un tip de abonamente care presupune plata lunara a unei taxe negociate la un cuantum preferential, in schimbul careia, in functie de tipul de abonament ales, salariatii si familiile acestora beneficiaza de o lista de servicii gratuite sau reduse in clinicile Medlife si ale partenerilor Medlife. In plus cardul oferit de Medlife in parteneriat cu PUBLISIND/SNLP, pune la dispozitia utilizatorilor o serie de aproximativ 40 de oferte adiacente respectiv discounturi la anumite servicii (farmacii, electrice, fitness, hoteluri, magazine, optica etc).

Oferta Medlife-PUBLISIND/SNLP 2015

Membrii SNLP/PUBLISIND pot astfel beneficia incepand cu 10 iulie 2015 de oferta MedLife, actualizata in vederea unei colaborari eficiente. Astfel, ulterior Acordului incheiat cu Medlife in anul 2015, se mentin tarifele negociate anterior, precum si serviciile oferite, aferente celor trei tipuri de abonamente (a se vedea detaliat serviciile in documentul atasat mai jos): Classic – 8 euro, Business – 14 euro si Executive – 24 euro.

Pe masura ce se aduna un anumit numar de abonamente la nivelul intregii federatii, se trece automat la preturi ale abonamentelor din ce in ce mai mici in functie de plafoanele numerice atinse, pana la jumatatea pretului de plecare, aceasta actualizare (prin scadere) automata a pretului abonamentului fiind un elemnt de noutate negociat anul acesta. Prima scadere se va inregistra dupa atingerea unui numar de 100 de abonamente la nivelul intregii federatii.

Conform tuturor celorlalte oferte negociate pentru membrii SNLP/PUBLISIND, oferta este accesibila strict salariatilor care au calitatea de membru SNLP/PUBLISIND. Toate detaliile, precum si documentele necesare privind metodologia de lucru, se vor transmite presedintilor filialelor SNLP/sindicatelor afiliate PUBLISIND, care vor coordona toate demersurile necesare in vederea incheierii abonamentelor pentru membri.

Abonamentul se face pentru un an, iar plata se face lunar prin intermediul organizatiei si prin retinere pe statul de plata. Pe parcursul unui an, abonatul poate trece la un tip superior de abonament, in schimb nu poate trece la un abonament inferior. Pierderea calitatii de membru PUBLISIND/SNLP atrage in mod normal si pierderea discounturilor negociate, de tip corporatie, urmand a fi aplicate preturi mai mari practicate de Medlife pentru persoanele fizice.

Documente importante

 

www.avantaje.publisind.ro

Captura de ecran din 2015.07.11 la 16.37.05

41 COMMENTS

 1. Au fost cateva mii de accesari in 2 ore si s-a suprasolicitat serverul care ofera gazduire. Trecem la un nou plafon de abonament, de maine.

 2. Resource Limit Is Reached
  The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.

  De ieri numai mesajul ăsta îmi apare la ultimele articole promovate. Probabil și altora.

 3. Postati si voi comentariile la articolele cu subiect dedicat. Articolul acesta este mai vechi si vizeaza alta tema.

 4. Ma bucura ce vad aici,Dl Presedinte dar trebuie sa mergem pana la capat cu protestele,gen ,oprit munca in toate unitatile in acelasi timp pana la solutionarea TUTUROR PUNCTELOR si chiar sa cerem DEMISIA MINISTRULUI cazanciuc ,(nu merita scris cu majuscule) cel care merita -OPREA GABRIEL UN MINISTRU adevarat care tine cu oamenii lui si care ii apreciaza la maxim ptr munca lor,BRAVO .Daca nu vom proceda pe picior de forta nu vom vedea nimic.Dragi colegi a venit momentul sa ne unim si sa ne mobilizam, nu mai cedam este ultima sansa daca nici acum,atunci cand?

 5. [quote name=”pescarul”][quote name=”sandokan”]Dl.Presedinte,Dl.Teoroc cu parere de rau si de bine ptr cei care au primit, va anunt in mod oficial ca la Politie s-au dat sumele de 93 lei -norma de hrana ,lunar si 720-norma de echipament-cate 60 lei lunar.Aceasta suma este in plus la ce aveau ei in jur de 2200.Deci la ei se poate nu a fost nevoie de rectificare,si de ce la noi numai 100 lei.Dl Presedinte nu lasati asa acest aspect ,trebuie actionat inainte de rectificare ptr ca dupa ,se

  stie nu se mai poate face nimic.Totul este oficial va putet

  interesa si veti vedea ca am dreptate.Trebuie sa va

  informati si sa explicati membrilor de ce ?Deja spiritele sunt

  incinse,nu se mai poate suporta minciunile din toate

  partile.PACAT, MARE PACAT ce se intampla in acest sistem.

  [/quote]

  Foarte adevarat.dati like[/quote]

 6. [quote name=”Stefan Teoroc”]Absolut de acord. Astazi declansam actiunile.
  Incepem prin a da o sansa MJ si ANP sa rezolve urgent.
  In caz contrar, organizam proteste.
  Publicam in scurt timp mesajul catre ANP/MJ.[/quote]
  Dl Presedinte va sprijinim .

 7. [quote name=”sandokan”]Dl.Presedinte,Dl.Teoroc cu parere de rau si de bine ptr cei care au primit, va anunt in mod oficial ca la Politie s-au dat sumele de 93 lei -norma de hrana ,lunar si 720-norma de echipament-cate 60 lei lunar.Aceasta suma este in plus la ce aveau ei in jur de 2200.Deci la ei se poate nu a fost nevoie de rectificare,si de ce la noi numai 100 lei.Dl Presedinte nu lasati asa acest aspect ,trebuie actionat inainte de rectificare ptr ca dupa ,se

  stie nu se mai poate face nimic.Totul este oficial va putet

  interesa si veti vedea ca am dreptate.Trebuie sa va

  informati si sa explicati membrilor de ce ?Deja spiritele sunt

  incinse,nu se mai poate suporta minciunile din toate

  partile.PACAT, MARE PACAT ce se intampla in acest sistem.

  [/quote]

  Foarte adevarat.dati like

 8. [quote name=”Stefan Teoroc”]Absolut de acord. Astazi declansam actiunile.
  Incepem prin a da o sansa MJ si ANP sa rezolve urgent.
  In caz contrar, organizam proteste.
  Publicam in scurt timp mesajul catre ANP/MJ.[/quote]
  parca parca se mai misca ceva 🙂 hai sa fim rai, sa ne cerem drepturile si sa ii obligam sa le respecte, la fel cum le respectam noi drepturile ultimilor oameni ai societatii…

 9. Absolut de acord. Astazi declansam actiunile.
  Incepem prin a da o sansa MJ si ANP sa rezolve urgent.
  In caz contrar, organizam proteste.
  Publicam in scurt timp mesajul catre ANP/MJ.

 10. Dl.Presedinte,Dl.Teoroc cu parere de rau si de bine ptr cei care au primit, va anunt in mod oficial ca la Politie s-au dat sumele de 93 lei -norma de hrana ,lunar si 720-norma de echipament-cate 60 lei lunar.Aceasta suma este in plus la ce aveau ei in jur de 2200.Deci la ei se poate nu a fost nevoie de rectificare,si de ce la noi numai 100 lei.Dl Presedinte nu lasati asa acest aspect ,trebuie actionat inainte de rectificare ptr ca dupa ,se stie nu se mai poate face nimic.Totul este oficial va puteti interesa si veti vedea ca am dreptate.Trebuie sa va informati si sa explicati membrilor de ce ?Deja spiritele sunt incinse,nu se mai poate suporta minciunile din toate partile.PACAT, MARE PACAT ce se intampla in acest sistem.

 11. Asa ca si privire de ansamblu e trist sa fim pusi in situatia de a astepta mai stiu eu ce rectificare ca sa ne putem primi si noi drepturile noastre in conditiile in care alesii nostrii isi maresc pensiile si indemnizatiile…si toate astea se intampla sub nasul nostru fara ca noi sa reactionam activ si sa nu mai toleram situatia asta ca am ajuns de rasul curcilor

 12. AVEM DE LUAT! SAU CUM AR SPUNE SOCRATE: „TECA MELIA PUIA TODOS LOS JEFES!” 😉

 13. Acum e momentul sa aratati ca sunteti un lider puternic.Ne duc cu vorba de la 1Ianuarie.Direct greva.Asta este solutia.Sunt bani pentru a ne putea da drepturile legale.Eu daca nu respect legea imrdiat sunt sanctionat.Pe ei cine ai sanctioneaza?Pe romaneste dati-va la ei

 14. [quote name=”Stefan Teoroc”]Extras informare interna SNLP de ieri:

  [b]Rectificare bugetară:[/b]
  Astăzi a avut loc o discuție solicitata de SNLP cu DGA Ilie si Gabriela Petrovici – director DEA pe tema rectificării bugetare.

  Ne-au fost prezentate adresele de solicitare suplimentare buget trimise de ANP și avem confirmarea solicitării următoarelor: suplimentare fond salarii, echipament, 75%, 100 de lei pt medical și educativ, marire NH, spor 50%, sentințe spitale, asistență juridică, bilete odihnă, spor studii superioare și doctorat, incadrare promotie absolventi.

  In plus a fost solicitată aprobare (finanțare) pentru 93 de posturi pentru a fi scoase la concurs din sursa exteran: 30 medici, 15 economisti, 25 psihologi, 15 preoti, 1 Infosec, 5 IT, 2 auditori.

  [b]Ședință analiză solicitări mutări operativ:[/b]
  A fost stabilită data la care va avea loc ședința – prima săptămână din luna august (cel mai probabil 05.08.2015).

  [b]Plată tranșă sentințe:[/b]
  Au fost primite sumele – vor fi virate către unități, cel mai târziu săptămâna viitoare banii vor fi în card. În ceea ce privește plata sentințelor pentru spitalele penitenciar – au fost solicitate sumele la rectificare.[/quote]
  Nu văd în această listă solicitările pentru tichetele de vacanță. Ne puteți lămuri?

 15. Nu tinem neaparat sa primim toti banii pe data de 10 august d.le Stefan….ii putem primi si pe 11,12,13,14…nu ne deranjeaza…insa sa nu ne mai duca cu presul inca o luna,…ca intram dracului in greva foamei si aducem toate televiziunile in fata puscariilor…M-am saturat…AJUNGE!!!

 16. Daca pe 28 iulie se aproba rectificarea, ramane de vazut cate sanse vor fi ca intr-o saptamana sa se petreaca toate: publicarea rectificarii, initierea corespondentelor (solicitari deschideri credite, alte formalitati…) astfel incat sa se poata plati toate drepturile in august pe 10. Ne dorim la fel de mult ca restantele astea sa fie o data platite si vom huidui impreuna cu voi daca nu se va intampla pe 10 aug. Insa nu noi facem platile.

 17. DLStefan Teoroc iar incepeti cu partiale adica ca vor primi bani pe majorari 75 partiale daca se face rectificarea de ce nu se da totul sau daca se ajunge sa se dea partial sa se dea dar sa inceapa sa se bage la salaru din augut luna iulie si celelalte sa se dea partial sa stim ca luam la salar deacum inainte sporul 75 multumesc atept sa ne spuneti

 18. Domnule Teoroc ce vad in acea adresa referitoare la sumele cerute ….doar 26.800mii lei ..cred ca acolo e vb de 26.800.000!!!!!?????

 19. Sa intelegem ca nu vom primii cei 75% in august??? [quote name=”Stefan Teoroc”]Vom posta informari complete. Alocam prioritate bugetului si proiectului legii de salarizare. Nu este timp pentru redactat articole si cerem scuze pentru intarzieri in raspunsuri. Ministra muncii ne-a informat personal ca rectificarea se face intr-adevar pe 28 iulie. Perioada pana la data salariului din august nu este insa suficienta pentru finalizarea tuturor demersurilor pentru intrarea in carduri a tuturor restantelor. Nu avem indicii de respingere a unor solicitari. Toate restantele vor fi platite daca se aproba ce a cerut ANP. Facem presiuni pentru plata macar partiala a unor drepturi la data de 10 august. Vom posta detaliat in scurt timp. Cel putin noi, ne facem treaba. Daca lucrurile nu vor iesi asa cum trebuie, luam in calcul actiuni de protest. Deja am avertizat in acest sens.[/quote]

 20. Domnilor colegi,oare pt colegii din MI nu a fost rectificare bugetare?…..Dc dumnealor au beneficiat de marirea ordinului de hrana pe luna in curs si noi nu? Asta vreau,d-le Teoroc,un raspuns exact…..cum spuneati dvs? Da,se fac demersuri….bla,bla,bla. Dvs aveti raspunsul,noi il asteptam de la dvs. Dar cred ca deja il stim,cel putin eu il intuiesc…….si oricare ar fi acesta,cel putin eu, voi ramane in continuare membru contribuabil SNLP si voi continua sa cred in ideea de sindicat.

 21. Suntem in trimestrul III, daca sumele aferente platii acestor drepturi exista, asa cum s-a mai spus pe acest site de catre dvs dl Teoroc, si ca sunt alocate deja, de ce trebuie sa asteptam rectificarea bugetara? Politia si Jandarmeria nu au asteptat nici o rectificare, sunt la zi cu plata acestor drepturi, inclusiv NH. Noi suntem obligati sa lucram inclusiv sute de ore suplimentare, fara acordare de timp liber!!! Cat vom mai fi mintiti cu rectificari, solicitari ale ANP…minciuni care ne sunt bagate pe gat? Postati pe acest site sloganuri de dus cu presul si cam atat! Unde sunt banii, care chipurile exista in trimesrul III? MINCIUNI!!!!!

 22. Chiar daca nu se posteaza, informarile importante se transmit intern si pot fi obtinute de la liderii teritoriali

 23. Extras informare interna SNLP de ieri:

  [b]Rectificare bugetară:[/b]
  Astăzi a avut loc o discuție solicitata de SNLP cu DGA Ilie si Gabriela Petrovici – director DEA pe tema rectificării bugetare.

  Ne-au fost prezentate adresele de solicitare suplimentare buget trimise de ANP și avem confirmarea solicitării următoarelor: suplimentare fond salarii, echipament, 75%, 100 de lei pt medical și educativ, marire NH, spor 50%, sentințe spitale, asistență juridică, bilete odihnă, spor studii superioare și doctorat, incadrare promotie absolventi.

  In plus a fost solicitată aprobare (finanțare) pentru 93 de posturi pentru a fi scoase la concurs din sursa exteran: 30 medici, 15 economisti, 25 psihologi, 15 preoti, 1 Infosec, 5 IT, 2 auditori.

  [b]Ședință analiză solicitări mutări operativ:[/b]
  A fost stabilită data la care va avea loc ședința – prima săptămână din luna august (cel mai probabil 05.08.2015).

  [b]Plată tranșă sentințe:[/b]
  Au fost primite sumele – vor fi virate către unități, cel mai târziu săptămâna viitoare banii vor fi în card. În ceea ce privește plata sentințelor pentru spitalele penitenciar – au fost solicitate sumele la rectificare.

 24. Vom posta informari complete. Alocam prioritate bugetului si proiectului legii de salarizare. Nu este timp pentru redactat articole si cerem scuze pentru intarzieri in raspunsuri. Ministra muncii ne-a informat personal ca rectificarea se face intr-adevar pe 28 iulie. Perioada pana la data salariului din august nu este insa suficienta pentru finalizarea tuturor demersurilor pentru intrarea in carduri a tuturor restantelor. Nu avem indicii de respingere a unor solicitari. Toate restantele vor fi platite daca se aproba ce a cerut ANP. Facem presiuni pentru plata macar partiala a unor drepturi la data de 10 august. Vom posta detaliat in scurt timp. Cel putin noi, ne facem treaba. Daca lucrurile nu vor iesi asa cum trebuie, luam in calcul actiuni de protest. Deja am avertizat in acest sens.

 25. DL .Teoroc este cumva plecat in concediu ??? Nu mai are taria de a mai raspunde „negrilor de pe plantatii”

 26. nu va mai puneti speranta in rectificare ca nu vom primi nimic cel putin asa cred eu si sa va spun de ce pentru ca nu avem ministru nu avem lideri care sa se intereseze de soarta celor din operativ ei au locuri calde cu AC iar noi facem seviciu in conditiile care le cunoasteti cu totii numai ca va faceti ca va intereseaza de cei care ducem greul voi mai suporta 7 ani si voi pleca din acest sistem cu un gust amar si nu voi mai sfatui pe nimeni sa aleaga o astfel de meserie

 27. Politia au luat toate drepturile,inclusiv jandarmii si pompierii.Noi suntem bataia de joc.Nu respecta nici legea .

 28. Domnule Teorok din cate se pare in noua lege a salarizarii agentii au ramas tot,, fraierii”acestei tari desii noi ducem greul nu ofiterii care dau doar cu pixul.Noi ne asumam cele mai mari riscuri,noi suntem aceea care de atatia ani am ajuns sa fim 3 in 1ca si cafeaua si tot noi vom fi cei care vom avea um maxim de coeficient de 2.69 adik cei cu studii superioare iar ceilalti fara studii superioare mai mic.Pai daca se introduce in legea noua de salarizare agentul cu studii superioare si i se arunca la vrajeala acest coeficient de ce nu i se a aplica acelasi coeficient si unui ifiter ?Pai ce ofiterul nu are exact aceleasi studii?Coeficientul maxim al agentilor din noua lege e mai mic decat cel maxim actual adica 2.90.Pai o sa raspundeti ca salariile dupa aplicarea noilor coeficienti vor fi mai mari dar al ofiterilor de cate ori va fi mai mare ca al fraierilor?Nu stiu de ce sindicatele dorm si nu intervin in corectarea acestor coeficienti.Pai nu e posibil ca un agent sef principal cu studii superioare si 25 de ani vechime sa nu castige macar cat un inspector principal cu doar 8-9 ani vechime.Cred ca mie lehamite de bataia de joc care ni se ofera inloc de respectul cuvenit.Pai faceti comparatii si cu salariile care vor fi acordate dupa legea noua altor categorii care nu au responsabilitatea agentilor din penitenciare,politie,pompieri.etcSe pare ca cea mai buna solutie ramane iesirea la pensie la care am inceput sa o luam tot mai multi colegi si sa na scapam de bataia asta de joc pe care o suportam de peste doua decenii unii dintre noi din partea mai marilor nostrii care se gandesc doar la burtile lor.Asteptam reactia sindicatelor pe aceasta tema a viitoarelor salarii si coeficienti .Ne-am saturat de ,,las ca lor le este suficient, sa ne dam noua celor cu pixul nu celor care trudesc pentru acestia”

 29. Nu se aude nimic de rectificarea bugetara. Hehei ne cam duceti cu zaharelul !!!! Suntem la jumatatea luni iulie si nimic!!!

 30. Domnule Teoroc se aude ceva legat de comisia de discutare a cererilor de mutare pentru cei din operativ ?va rog mult sa-mi raspundeti!cand o sa aiba loc????

 31. Noi tot vorbim de rectificare bugetara,dar nimeni nu stie cand va fi.Intrebam liderii de sindicat ,nici ei nu stiu.In mass media nu se aude nimic.Totusi stie cineva ceva?

 32. Păi vedeți d-stă domnule ‘Noris,cu ăstea de hârtie am rămas, adevărat am mai avut şi două mig-uri dar unul nu pornea la aterizare şi unul s’a prăbușit la decolare.

 33. DL. Teoroc imi raspundeti la intrebarea cu acele rapoarte de mutate? Cu stima.

 34. As fi curios in momentul de fata cati colegi isi pot permite isi plateasca asigurari deoarece 90% au rate la banci probabil daca se vor mari salarile dar pana atunci mai este .

 35. D le Ștefan,ce se mai stie despre rectificarea bugetară,ce se mai aude despre drepturile noastre ,mie sincer mi se pare ca suntem aburiti,ca nu se dorește decat o încercare de tergiversare a lucrurilor.incet,încet trece si luna Iulie ,in rândul politicienilor e haos,si rectificarea mult asteptata,nu prea cred ca ne va aduce mult folos.ministrul Cazanciuc a precizat ca se dorește suplimentarea bugetului ANP,pentru oferirea de Facilități si drepturi ppl.Sa nu avem surprize.

 36. Cand avea 5ani, Chuck Norris a facut un avion de hartie. L-a aruncat si ieri , avionul a aterizat….. Domnilor colegi,oare noi asteptam cei 75%,marirea ordinului de hrana,etc, precum isi asteapta C.Norris avionul? Eu as fi vrut altceva…sa ne prezentam punctul de vedere,sa ne facem ascultati,pt ca asa nu suntem nici maacar auziti. Mie personal mi-a placut foarte mult atunci cand din partea ambelor sindicate, SNLP si FSANP,am simtit dorinta de a se face ceva…macar s-au strans semnaturi. Si raspunsul a fost prompt……..ni s-au platit orele prestate in 1,2,3,4ianuarie. ATAT. De ce acceptam doar atat, de ce acceptam si spunem MULTUMESC prafului aruncat in ochi? Acum cateva luni am citi un com al dvs,domnule Teoroc, in care scriati ca ne vom lua banii la salariul din iulie. Am luat fluturasul si e la fel. Am tacut,am venit in continuare la servici, deci mi-am dat acordul TACIT pt acceptarea situatiei…asa au facut toti colegii mei si ai dvs, au venit in continuare la serviciu. Si stam, privim cerul si asteptam ceva…..niste avioane de hartie.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)