www.snlp.ro Web analytics

Doua ore de sport, saptamanal, in formatie. Dar totusi, din timpul programului

sports

 

Maine in cadrul unei sedinte de Consiliu de conducere al ANP convocat intempestiv, pe ordinea de zi a fost inclus si un aspect care vizeaza pregatirea sportiva din timpul programului de lucru. Atasam mai jos materialul care va fi dezbatut maine si va rugam sa va exprimati cu privire la noile reguli pregatite de ANP.

 

 

Captura de ecran din 2017.08.30 la 12.56.54

8 COMMENTS

 1. [quote name=”Un amarat din operativ”]Suntem singurul sistem in care angajatii la sfarsit de an nu sunt evaluati si d.p.d.v al pregatirii fizice. Aici o sa avem mari surprize!!!!!!![/quote]
  Echipa din TuValu….Cine vrea face și acum sport,nu forțat.Ar trebui platit un abonament la o sală decenta,cine nu vrea oricum de cotește,își ia scutire medicaka

 2. Suntem singurul sistem in care angajatii la sfarsit de an nu sunt evaluati si d.p.d.v al pregatirii fizice. Aici o sa avem mari surprize!!!!!!!

 3. Domnule Ștefan, va rugam sa ne susțineți si pe cei care dorim mutarea, in sensul de a fi afișate funcțiile libere in fiecare unitate. Data trecută s au afișat după bunul plac, unele unități da, altele ba. Va mulțumim.

 4. Ai dreptate e data pentru cei de la birouri . De obicei se pun vinerea ca sa se plece mai devreme asa cum se intimpla la A.N.P. de ani de zile .

 5. Dl presedinte, pe ordinea de zi a sedintei de guvern se afla un proiect de modificare a statutului fpss. Cred ca e statutul ministrului ce tine doar de comisia de disciplina :)) ne-au prostit din vorbe, nici oug nici statut!!

 6. [quote name=”Dan V”]
  Cred ca abonamentul ar fi ok..platit de fiecare angajat,unul vrea sa practice tenisuul,altul inotul etc.
  Ce rost ar[/quote]

  Cat timp angajatorul te obligă printr-un ordin sa faci pregatire fizică dar nu iti asigura baza material/sportiva, tot angajatorul este obligat sa-ti deconteze si abonamentul.
  Chiar si in limita unui plafon asa cum au facut cu alte decontare. Cred ca asta ar trebui sa susțină sindicatele la CAR.

 7. [quote name=”Dan V”]Stimati tovarasi…incepe DACIADA,iar ne invartim in jurul cozii,paivdc este lipsa de personal si nu vad oamenii o rezerva,cum credeti ca fi schimbat agentul din post ori supraveghetorul ca sa faca sport ??
  Face de unul sigur,este schimbat tot schimul ??
  Iar au visat noaptea urat cei din ANP.
  Cred ca abonamentul ar fi ok..platit de fiecare angajat,unul vrea sa practice tenisuul,altul inotul etc.
  Ce rost are planificarea in acest caz ?[/quote]
  Pai daca citesti printre randuri de aceea nu vezi ca cei din schimburi merg la antrenament intr-o alta zi decat atunci cand sunt in servici si este considerata munca– penitenciarul te pregateste sa nu iei bataie sa rada hotul de tine nu sa inveti fotbal si tenis de masa ,inot sau mai stiu eu ce ca sport este si sahul putem sa facem cate o sala in fiecare unitate .
  Daca am un abonament lunar si frecventez o sala unde deja platesc sa raman draq acasa cu planificarea la sport cand are ofiterul chef, ca ore suplimentare avem deja mai facem inca 2 ore pe saptamana recuperate la sf. asteapta- dar daca tot avem in statut pregatire fizica o planificam si o facem unde poate fiecare unitate.

 8. Stimati tovarasi…incepe DACIADA,iar ne invartim in jurul cozii,paivdc este lipsa de personal si nu vad oamenii o rezerva,cum credeti ca fi schimbat agentul din post ori supraveghetorul ca sa faca sport ??
  Face de unul sigur,este schimbat tot schimul ??
  Iar au visat noaptea urat cei din ANP.
  Cred ca abonamentul ar fi ok..platit de fiecare angajat,unul vrea sa practice tenisuul,altul inotul etc.
  Ce rost are planificarea in acest caz ?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)