www.snlp.ro Web analytics

Cumulul de datorii – studii DPCT ANP, partea I

alt

Cu ocazia Bilantului ANP, la standul Directiei Prevenirea Criminalitatii si Terorismului din ANP, a fost expusa o carte care contine studii realizate de DPCT pe diferite teme. Materialele au fost transmise si organizatiilor sindicale. Printre acestea se regaseste si subiectul datoriilor acumulate de personal si al gradului de risc pe care il prezinta aceasta situatie.

„(…) Argumentele privind oportunitatea unei cercetări pe tematica contractării de împrumuturi financiare multiple şi nerespectarea termenului de rambursare de către funcţionari ai sistemului penitenciar, deseori cuantumul total al ratelor fiind apropiat de nivelul venitului lunar realizat, fac trimitere cu precădere la multitudinea şi numărul sporit al factorilor de risc ce pot fi generaţi prin coroborarea dificultăţilor financiare cu alte surse de stres, şi implicit la efectele negative susceptibile a se produce atât la nivel profesional (compromiterea şi vicierea statutului profesional, a relaţiilor colegiale şi ierarhice), cât şi la nivel personal (tulburări psihocomportamentale, dificultăţi de ordin familial). (…)”

Document atasat

7 COMMENTS

 1. Domnule Dumitrel cel mic,problema asta sistemica
  a intrat in „silenzio stampa,ori s-a pierdut prin sistemul sau.Oricum daca-l contrazici pe nebarbieritul,acesta nu te mai lasa sa postezi.Musai trebuie sa ai aceleasi idei ca si el.Poate ca este bine ca mai tace si el si a realizat ca in sistem, el nu este centrul sau si ca problema sistemului este de fapt problema universului romanesc.Chestia cu coruptia,etc- vorbe in vint-este o problema veche de cind e lumea si sistemul nebarbieritului,Ca o descopera el pe la Antena e o mare bagatela si arata ca omului ii place pe sticla.Sper sa nu mai amintesc de individul din sistem ptr ca avem lucruri mai bune de facut.Vina nu este a lui ci,a sistemului.Finu Alecu si cu Nasul sau trimit un salut de pace,armonie si iubire ptr tot sistemul,ba chiar ptr intreg universul :-*

 2. Dragii mei scumpi „colegi” unde este problema sistemica? Un coleg tot intreba pe aici pe acolo, s-a pierdut in neant? Vreau si eu sa-l vad pe problema sistemica laudarosul, bagaciosul in seama, cel care da foarte bine pe sticla nebarbierit. De ce nu-si da si el cu parerea deloc?Ai ramas cuplat pe antena 3?

  Ha, ha, ha, ha ce facusi bre? 😛 😉

 3. Pt siparezul,
  Mare carcotas mai esti.Cum vrei tu sa mearga bine un serviciu condus prin unitati de fosti soferi, fosti santieristi, habarnisti de meserie. Asa este cum spune colegul Veselie, meseriasii din sipa ce sa faca si ei daca nu au obiectul muncii? Citesc si ei declaratiile de avere si-si fac o mica compunere, ca la clasele 1-4!

 4. Datele sunt obtinute prin mijloace specifice! Citind declaratiile de avere!

 5. Daca si acest serviciu inexistent ca rezultate a scris o carte ma ajuns rau si se vede?
  Marius nu ai mama altceva mai bun de facut? Sunt atatea lucruri care nu merg incepand de sus pana jos iar mataluta cu subalternii v-ati descoperit veleitati de scriitori.

  La munca copii mei!

 6. Stimati concetateni,spusa finu Alecu ca el nici nu se obosi sa citeasca „cartea asta”a DPCT-ului si ca-i fu suficient textul prezentat.Hai bre,si astia scriu carti?Pai,stresul 😉 apare si cind ai bani multi si cind n-ai deloc! :zzz

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)