www.snlp.ro Web analytics

Crestem presiunea. Azi alte 5 unitati si pregatim mitingul la MJ pe 19 octombrie ora 12

imageChiar daca aflam informal de anumite semne bune, nu ne lasam manpulati si nu cedam niciun pas pana cand nu vedem clar pe hartie rezolvarea divergentei cu salariul de merit. Prin urmare astazi sunt in strada penitenciarele Botosani, Aiud, Gaesti, Arad si Galati, iar pe data de 19 octombrie 2016 incepand cu ora 12,00 in fata MJ ne vom aduna cata frunza si iarba sa-i strigam Ralucai, ministra noastra cea de toata isprava. Daca o mai gasim pe acolo…

Mitingul de la MJ vrem sa-l facem de povestit nepotilor, cu deplasare in mars spre Ministerul Muncii ca sa nu-l uitam in strigari nici pe domnu’ Dragos, ministrul care a pornit tot blocajul la declarate presiuni din partea MApN, MAI, SRI. Caci legea e facuta doar sa vedem daca o aplicam, asa este in tehnocratie. Daca aplicarea deranjeaza doi generali, 12.500 de oameni raman fara drepturi pentru ca Dragos Pislaru e ministrul generalilor nu al muncii.

Si ca sa avem ce povesti nepotilor trebuie ca o cincime din suflarea sindicala sa fie in strada la Bucuresti pe 19 octombrie! Nu ne bazam pe nesindicalizati, desi ei se cam bazeaza pe noi. Dar asa e in democratie si mai ales in sindicat. Actiunile noastre au efect erga omnes adica asupra tuturor, chiar si celor care nu dau doi bani pe miscarea sindicala. Sa fie sanatosi, le dorim viata lunga! Pentru cei care aleg sa-si asume si sa se implice, va fi nevoie de sprijin real.

Mitingul de la MJ nu va incheia decat o prima etapa a actiunilor daca divergenta se mentine. Vom continua pana cand vom vom primi ce este legal sa primim. Vom intensifica mitingurile din Bucuresti (MJ, ANP) si vom regionaliza protestele din teritoriu. Cat timp membrii de sindicat inteleg ca acestea sunt armele noastre democratice cele mai puternice si ca trebuie tras pana cand oprimarea inceteaza, vom ramane fermi pe baricade.

 

3 COMMENTS

  1. vulpe se transforma în bejan. .încet. .încet. .aveam așteptări mari de la el..m am înșelat.

  2. Sindicatele sa lupte si pe plan legislativ, sa ne recastigam Dreptul la GREVA. Atunci vom pune cu adevarat presiune pe patronii de mucava, de carton. Pai asa managerul de TANZANIA Vulpe se da „mare” si destept … argat, mare P.. !! Pana nu simte presiunea acordarii drepturilor la detinuti … miseii nu vor simti cu adevarat pericolul, presiunea, … ! Sa se emita URGENT o O.G. …. –> sa ni se acorde dreptul la Greva ! Cum functionam pe prevederile Codul Muncii ….. cand nu putem actiona conform prevederilor Codului Muncii !! Daca aveam dreptul la Greva …. cu siguranta era demis (editat) V.M. 😡 :zzz 😥 😡

  3. Felicitari
    Domnule Teoroc pentru perseverenta, fara dumneavoastra am sta ca prostii sa-si bata joc de noi acesti tehnocrati. Rusine DG pentru lipsa de verticalitate si de asumare a raspunderii.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)