www.snlp.ro Web analytics

Penitenciare. Politist de penitenciare. Statutul nou intra in guvern!

Avem confirmarea: in sedinta de guvern din cursul saptamanii viitoare, pe ordinea de zi va fi introdus proiectul de modificare a Legii nr. 293/2004, respectiv statutul nostru special. Ministrul Tudorel Toader a ignorat solicitarile noastre de conexare a celor doua proiecte (restrans/extins) pentru a castiga timp si a simplifica procedura, insa vedem toti cum nu reusesc altii mai importanti decat noi sa-l scoata pe TT din ale lui.

Ramanem astfel cu un proiect restrans, ba chiar restrictiv, in plus – ultra-amendat de catre sindicate (cu aprox 140 articole noi), proiect care era la un pas de adoptare, iar acum se va merge dinspre guvern spre parlament cu un nou proiect, urmand din nou procesul legislativ de trecere prin cele doua camere, prima fiind Senatul Romaniei.

Nu avem nicio explicatie logica pentru aceasta ambitie ministerioasă, dar acestea sunt faptele si atat poate Tudorel. Oricum ar fi, se intra intr-o noua linie drepta care practic nu poate duce decat la schimbarea mult asteptata de statut si implicit a denumirii ocupatiei noastre.

2 COMMENTS

  1. Doamne ajuta!Sa (editat) dusmanii si gardienii sistemului,cei care nu vor schimbarea denumiririi!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)