www.snlp.ro Web analytics

„Ati reusit/Ne-ati unit!” 26 nov 2017 ora 18. BNS cheama la proteste!

Mesaj BNS intern (detalii – participare proteste 26 nov 2017):

Membrii BNS care doresc sa participe la mitingul urmat de mars, organizat de societatea civila, la care s-a alaturat confederatiile sindicalec BNS si Cartel ALFA, sunt asteptati, duminica 26 nov 2017, incepand cu ora 18:00, in fata muzeului Antipa din Bucuresti.

 

Avand in vedere faptul ca nu este o actiune organizata de catre confederatia noastra nu se vor utiliza echipamente si materiale de protest cu insemne sindicale. Se pot realiza si utiliza pancarte sau mesaje care au legatura cu revendicarile BNS: renuntarea la modificarile aduse codului fiscal (mutarea contributiilor de la angajator la angajat) si modificarile sustinute de confederatie la Legea dialogului social.

 

Program miting/mars :

  • ora 18:00 toti participantii se strang in Piata Victoriei
  • ora 19:30 se pleaca in mars pe urmatorul traseu: Bld. Magheru pana la Piata Universitatii, apoi pe Calea Victoriei pana la Natiunile Unite. Marsul se va termina la Palatul Parlamentul, intrarea Izvor.

Pentru membrii organizatiilor din tara care vor sa participe la protestele din 26.11.2017 au fost transmise pe platforma BNS orasele, punctele de intalnire si ora de incepere a protestelor.

             

Sloganul protestului:  „ATI REUSIT, NE-ATI UNIT!”

1 COMMENTS

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)