Sindicatul Național

al Lucrătorilor de Penitenciare

Cardul AVANTAJE.PUBLISIND ofera acum acces la asigurari online cu tarife preferentiale !!!

In premiera pentru sectorul sindical din Romania, PUBLISIND a conceput pentru membrii sai un sistem integrat de asigurari pentru diferite riscuri in conditii avantajoase, preferentiale, fara implicarea intermediarilor si a unor comisioane suplimentare sau mascate.

In acest sens demaram astazi in mod oficial proiectul national elaborat cu partenerul Zurich Broker, proiect care ofera posibilitatea de a obtine o polita de asigurare RCA, CASCO, calatorie sau pentru locuinta la preturi mult mai mici decat cele accesibile tuturor. Asigurarile de grup sunt acoperite de organizatia sindicala.

Zurich Broker a negociat pentru PUBLISIND reduceri la produsele de asigurare si a creat impreuna cu anumiti asiguratori produse personalizate pentru membrii de sindicat.

In continuare se afla in negociere initiative menite sa aduca si mai multe avantaje pentru sindicalisti in cadrul acestui proiect.

De acum, prin PUBLISIND, membrii sindicatelor afiliate beneficiaza de reduceri inclusiv la asigurarile obligatorii RCA. De aceleasi avantaje beneficiaza si membrii lor de familie!

Intregul proiect are la baza o platforma electronica aflata pana astazi in testari, accesibila pe site-ul www.avantaje.publisind.ro, sectiunea asigurari.

In site-ul care centralizeaza avantajele membrilor PUBLISIND a fost integrata o interfata electronica care permite analiza rapida si comanada directa a unei polite de asigurare potrivita cerintelor personalizate ale fiecaruia.

Nu trebuie decat sa introduceti datele cerute in formulare si sa comandati asigurarea.

La finalul operatiunii veti obtine un pret normal si unul redus de care puteti beneficia daca sunteti detinator al cardului Avantaje.Publisind.
La final trimiteti pur si simplu comanda tastand butonul corespunzator.

Pentru emiterea politei trebuie sa faceti dovada calitatii de membru al federatiei prin trimiterea unei fotocopii a cardului la numarul de fax sau la adresa de posta electronica indicate.

Membrii PUBLISIND mai putin familiarizati cu aplicatiile online au la dispozitie suport telefonic prin call center (apelati numarul de telefon indicat si primiti toate detaliile de care aveti nevoie pentru a intra in posesia unei polite de asigurare).

Detalii aici.

Politele de asigurare sunt trimise prin curier cu plata ramburs.

Curieratul este GRATUIT!

Acest articol a fost arhivat. Din acest motiv, nu puteți posta comentarii noi.

Google Translate

Cauta in site

 • Justice 17.10.2017 22:23
  Trebuie insistat pe eficientizarea concursurilor altfel vom rămâne ...

  Read more...

   
 • unu 17.10.2017 19:09
  Pentru cei ce intreaba de suma estimativa privind marirea de 10% spun asa ...

  Read more...

   
 • State 17.10.2017 18:07
  Dl. Stefan , ce stiti despre "fisa de monitorizare " ? In lipsa detinutilor ...

  Read more...

   
 • Marian 17.10.2017 12:40
  Ne puteti posta o suma estimativa intre minim si maxim referitor la ...

  Read more...

   
 • Costel 17.10.2017 10:11
  In legatura cu marirea de 10 la suta un procent minim si maxim cu ...

  Read more...

Google AdS