Sindicatul Național

al Lucrătorilor de Penitenciare

Concursurile in derulare nu se suspenda!

Tudose suparat pe ministrul Sanatatii Inteleg ca ambulantele erau pe cand nu s au zarit azi le vedem si nu sunt Video

 

Ordonanta de urgenta prin care se suspenda ocuparea posturilor vacante, a fost adoptata astazi in sedinta de guvern si asteptam sa vedem forma publicata in Monitorul Oficial al Romaniei. Pana atunci, studiul ultimei variante publicata pe pagina Secretariatului general al guvenului, indica faptul ca nu se suspenda concursurile in derulare.

Amintim faptul ca SNLP a anuntat de iminenta acestei ordonante inca din data de 29 iunie, data la care nici sursele cele mai avizate nu au furnizat stiri similare. Acest interval de timp castigat a permis ANP sa publice la urgenta anunturi in vederea declansarii procedurilor pentru inca 400 de posturi. Nu scoatem sistemul la lumina in acest fel dar contribuim pe cat posibil la mentinerea lui pe linia de plutire.

Retinem deci ca se suspenda "ocuparea prin concurs" si nu este vorba despre alte interdictii. Astfel, promotiile de absolventi pot fi incadrate, iar schimbarile si mutarile pot fi operate in continuare, pe posturi care nu sunt angajate in proceduri de concurs.

Corelat insa cu spaimele legate de modificarea legii pensiilor, chiar daca premierul incearca o linistire a maselor, suntem tentati sa spunem ca, daca nu vom reusi ca prin memorandum depus in conformitate cu noua ordonanta, sa iesim urgent din blocarea posturilor vacante, spre toamna, sistemul penitenciar va cunoaste cea mai neagra perioada a sa din ultimul deceniu din perspectiva dificultatilor de planificare in serviciu, precum si de compensare cu timp liber a muncii suplimentare.

 

Adaugă comentariu

Google Translate

Cauta in site

 • negru 19.10.2017 00:11
  Ostașii trec la muncă, dar ce să facă concret ? Azi o mulțime de oameni ...

  Read more...

   
 • Justice 18.10.2017 21:44
  Ai dreptate, dar te rog să susții un examen sinteză de sute de pagini ...

  Read more...

   
 • E4 18.10.2017 18:55
  Colegule nu ai cum sa acorzi un 10% mai mare la debutanti fata de aia ...

  Read more...

   
 • Te iubesc puscarie 18.10.2017 18:27
  Eficientizarea nu inseamna automat ca posturile de conducere vor fi ...

  Read more...

   
 • Bizaar 18.10.2017 15:20
  Off topic. Dle Teoroc liderii de sindicat afirma ca de la 1 ian 2018 ...

  Read more...

Google AdS