www.snlp.ro Web analytics

Vizita monitorizare Innovation Norway, 27 mai 2013

monitorizareVizita de monitorizare Innovation Norway, 27 mai 2013

 

In data de 27 mai 2013, reprezentantii Innovation Norway, Daniela Chifan si Knut Ringstad au efectuat o vizita de monitorizare la sediul SNLP, promotorul proiectului Itinerariul Dialog ID. 

Vizita a inceput prin prezentarea tuturor participantilor (din partea SNLP: Stefan Teoroc – presedinte, Mihaela Neacsu – prim vicepresedinte, Adrian Neagoe – vicepresedinte, Catalina Chersin – asistent manager si din partea Qualify Just IT Solutions and Consulting Lda: Tiago Leitao, manager Romania).

Urmare introducerii, Adrian Neagoe in calitate de manager de proiect, a prezentat pe scurt statusul proiectului: activitatile derulate si cele in curs, achizitiile realizate, analiza de contingenta (analiza de risc), bariere neprevazute si agenda evenimentelor din perioada urmatoare.

In acest context, au fost clarificate aspecte semnalate de SNLP, cat si de Innovation Norway. De asemenea, Tiago Leitao a prezentat chestionarul in curs de implementare, privid dialogul social si instruirea in domeniul dialogului social la nivel European. 

Luand in considerare punctele ridicate in cadrul vizitei de monitorizare, s-a propus ca pentru clarificarea oricaror aspecte, SNLP sa transmita solicitari de clarificare sau propuneri, direct catre reprezentantii Innovation Norway, in vederea analizarii si edificarii acestora, dupa caz.

In final, SNLP este felicitat pentru implementarea proiectului Itinerariul Dialog, premiera la nivelul sistemului penitenciar romanesc.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)