www.snlp.ro Web analytics

Una rece, alta calda. Sau ambele calde… ori reci…

hot cold water faucetsVa oferim doua vesti confirmate in aproape egala masura. Plasati-le voi in categoria pe care o doriti.

Prima se refera la faptul ca doamna Pivniceru ne paraseste inainte sa ne fi luat, iar a doua la faptul ca Guvernul face punte intre sarbatoarea de 1 Mai si weekendul 4-5 mai, oferind o minivacanta cu recuperare.

Doamna Pivniceru confirma faptul ca va fi propusa pentru functia de judecator la Curtea Constitutionala. 

sursa: http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-14403921-mona-pivniceru-confirma-propusa-pentru-functia-judecator-curtea-constitutionala-atrage-ideea-probabil-vocatia-judecator-isi-spune-cuvantul.htm

HOTĂRÂRE Nr. 79 din 6 martie 2013
pentru stabilirea zilelor de 2 şi 3 mai 2013 ca zile libere
EMITENT: GUVERNUL ROMÂNIEI
PUBLICATĂ ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 129 din 11 martie 2013

În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 11 lit. a) din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare,

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

ART. 1
(1) Pentru salariaţii din sectorul public, zilele de 2 şi 3 mai 2013 se stabilesc ca zile libere.
(2) Pentru zilele stabilite ca zile libere potrivit alin. (1) instituţiile publice îşi vor desfăşura activitatea în regim de program normal în zilele de 13 aprilie 2013, respectiv 20 aprilie 2013 sau vor prelungi corespunzător timpul de lucru, până la data de 30 aprilie 2013, potrivit planificărilor stabilite.

(3) Prestarea muncii potrivit alin. (2) nu conferă acordarea de timp liber corespunzător.
ART. 2
Prevederile art. 1 nu se aplică în locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producţie sau specificului activităţii.
ART. 3
(1) Dispoziţiile art. 1 nu se aplică magistraţilor şi celorlalte categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în data de 2, respectiv 3 mai 2013 şi nici participanţilor în aceste procese.
(2) Dispoziţiile art. 1 nu se aplică personalului din cadrul Trezoreriei Statului care desfăşoară în zilele respective activităţi stabilite prin ordin emis de Ministerul Finanţelor Publice.
ART. 4
Dispoziţiile prezentei hotărâri pot fi aplicate şi angajaţilor din sectorul privat, în măsura în care partenerii sociali stabilesc astfel.

PRIM-MINISTRU
VICTOR-VIOREL PONTA

10 COMMENTS

 1. Nu noi invocam OMJ ci ordonatorul principal si Ministerul Finantelor. Am solicitat directorului general ANP care a participat la Consiliul National al SNLP derulat pe 26 martie 2013 sa fie ceruta deschiderea de credite bugetare in acest scop. Directorul general ANP a explicat ca acest lucru se va face, insa sansele ca o parte din banii pentru echipament sa fie primiti in preajma sarbatorii PAstelui, sunt foarte mici, avand in vedere evolutia bugetului.

 2. ce ne mai puteti spune despre banii de echipare.au primit banii inclusiv cei de la mapn,marina,jandarmi,politie,etc.chiar nu putem si noi sa fortam un pic nota si sa nu mai invocam acel omj?

 3. Sigur ca putem, insa exista pe circuit o modificare a OMJ 94/2009 si asteptam finalizarea. Nu am supralicitat cu 2 modificari. Vom reactiva propunerea de modificare in sensul posibilitatii platii restantelor incepand cu luna ianuarie a anului urmator.

 4. [quote name=”Stefan Teoroc”]Avem legislatie distincta / la noi restantele se pot plati incepand cu 30 iunie / dar incercam sa tragem o transa mai spre Pasti[/quote]
  Credeți că putem încerca schimbarea legislatie distincta ?

 5. Avem legislatie distincta / la noi restantele se pot plati incepand cu 30 iunie / dar incercam sa tragem o transa mai spre Pasti

 6. daca nu stiati astazi 15.03.2013 toate structurile mai au primit restantele la norma de echipare in jurul valorii de 2500ron.oare ce se intampla cu restantele noastre pe 2012?

 7. E o problema daca nu avem un ministru stabil sau unul interesat de aceasta functie ca o punte pt alta functie. Se demonstreaza inca o data ca in Romania nu sunt decat niste „fripturisti” aceşti oameni politici

 8. [quote name=”avanu”]vreau sa stiu daca s-a picat testarea psihologica in luna ianuarie 2013, cand mai poate sa se inscrie la urmatorul concurs pentru avansare in funclie?[/quote]
  Vă puteți înscrie oricând, despre testarea psihologică e o analiză mai sensibilă, depinde mult de motivul pentru care nu ți fost admis.

 9. vreau sa stiu daca s-a picat testarea psihologica in luna ianuarie 2013, cand mai poate sa se inscrie la urmatorul concurs pentru avansare in funclie?

 10. Sa se duca si sa ne lase doamna ministru.
  Suntem la pamant in acest an, in primul rand fianaciar.
  Am vazut o fila de buget pe anul 2013 pentru un penitenciar si te doare capul.
  Cum cred guvernantii nostri ca vom reusi sa supravietuim in acest an?
  Chiar daca e criza ei cred ca o puscarie poate functiona fara banii deswtinatii platii energiei electrice, apei sau gazelor?
  Oameni buni cunoasteti aceste realitati crude?
  Ce a facut pentru noi doamna Pivniceru?
  NIMIC!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)