www.snlp.ro Web analytics

Intram in iulie si inca nu avem niciun nou coleg – Seria II de concursuri

CONCURS RUNDA II

In bugetul pe anul in curs au fost finantate 1000 de posturi in vederea ocuparii prin concurs. Pana la aceasta data inca nu avem niciun post ocupat, contrar angajamentului DMRU ANP ca in iunie se realizeaza cea mai mare parte a incadrarilor. 

Conform procedurilor bugetare, la rectificarea din august foarte probabil vom pierde o gramada de bani (SNLP a solicitat MJ, in cadrul Comisie mixte recent desfasurate, sa preintampine acest risc avand in vedere obligatia de plata a salariului de merit si a altor corectii salariale). Primele salarii pe posturi finantate se vor plati prin august si apoi cealalta serie de candidati admisi vor primi primul salariu spre sfarsitul toamnei.

Finantarea posturilor acopera 12 luni iar noi reusim sa platim salarii in medie poate pentru 3-4 luni raportat la cele 1000 de posturi noi. Deci pe putin 8 luni de salarii pentru 1000 de oameni sunt pierdute. Graba ANP si in special a DMRU de a ocupa posturi este evidenta.

Pana la acest moment ar fi trebuit sa rezolvam problema orelor suplimentare, daca incadrarile ar fi mers intr-un flux normal si procedurile ar fi fost initiate cu operativitate. In al 12-lea ceas, cu rectificarea batand la usa, ANP se decide sa porneasca o noua serie de concursuri.

ANP a publicat anuntul privind scoaterea la concurs a unui numar de 508 posturi vacante in sistemul penitenciar. Fata de prima runda de concursuri, de aceasta data ANP pune la dispozitia candidatilor, pe langa cele din sectorul operativ, o gama larga de functii din sectorul administrativ. Astfel, potrivit anuntului publicat de ANP, functiile scoase la concurs sunt urmatoarele:

  • 249 agent în sectorul operativ – pază, escortare, supraveghere (210 bărbaţi şi 39 femei);
  • 16 agent administrativ (contabil – financiar);
  • 20 agent administrativ (responsabil sector – logistică);
  • 31 agent conducător auto;
  • 19 agent tehnic fochist;
  • 56 agent asistent medical;
  • 10 ofiţer psiholog – reintegrare socială;
  • 19 ofiţer asistent social;
  • 24 ofiţer managementul situaţiilor de urgenţă;
  • 6 ofiţer informaţii clasificate;
  • 28 ofiţer sănătate – securitate în muncă şi protecţia mediului;
  • 9 ofiţer secretariat;
  • 11 ofiţer psiholog – resurse umane;
  • 10 ofiţer profesor la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna;

Potrivit anexei nr. 1 la anuntul publicat de ANP, posturile vacante enumerate mai sus sunt distribuite unitatilor penitenciare astfel:

Click pe imagine:

click imagine

ANP a pus la dispozitie concurentilor anexa 2 la anunt privind tematicile, bibliografiile si conditiile specifice pentru ocuparea acestor categorii de posturi vacante.

Click pe imagine:

Tematica bibliografieDe asemenea, intervin modificari in procedura de concurs vis-a-vis de centrele de concurs, acestea fiind distribuite conform anexei 3 la anuntul de concurs publicat de ANP, astfel:

Click pe imagine:

Centre de concursCristian Tudorache

175 COMMENTS

  1. Posibilitate legala exista dar nu se practica. Dar poti incerca. Insa motivul monotoniei nu va facilita demersul

  2. Buna as dori sa stiu dacă, există vreo posibilitate de transfer intre penitenciar si politie sau intre ministere mai bine zis.Am fost incadrat recent dar meseria respectiva nu este de mine,foarte monotonă.

  3. Salarizarea fluctueaza functie de multe elemente. Un debutant fara gradatie, intr-o luna cu 168 de ore, cu spor de noapte si aprox. 30 de ore muncite in sarbatoare legala, poate atinge undeva in jur 1800 la care se mai adauga norma de hrana. Repet, situatia salariala depinde de fe multe elemente. In mare, ca debutant gandeste-te la peste 2000.

  4. Buna ziua!Am văzut că s- a tot întrebat cât câștigă un agent operativ, dar nimeni nu raspunde.Am vrea sii noi sa știm pt ce post candidăm, care sunt condițiile, să vedem dacă se merita sa lăsăm vechiul loc de muncă.Poate binevoieste totuși cineva să răspundă…..

  5. Multumesc pentru raspuns. Sunt total de acord insa la finalul sectiunii mentionate de dumneavoastra apare urmatorul paragraf ,,La depunerea dosarului, documentele prevazute a fi depuse in copie se prezinta insotite de documentele originale si se certifica, pentru conformitate cu originalul…Practic dosarul meu este sau nu valid fara documentele originale?

    Cu stima,
    Ioana Barbu

  6. Multumesc pentru raspuns. Aveti perfecta dreptate insa la finalul sectiunii mentionate de dumneavoastra apare un nou paragraf ,,La depunea dosarului, documentele prevazute a fi depuse in copie se prezinta insotite de documentele originale si se certifica, pentru conformitate cu originalul, de catre structura de resurse umane din cadrul Penitenciarului…”, de aici si nelamurirea mea.

    Cu stima,
    Ioana Barbu

  7. [b]#168 Ioana Barbu[/b] – citeste anuntul de concurs, respectiv sectiunea „Dosarul de concurs va cuprinde:”…
    Aleatoriu am ales un anunt de concurs pentru ocuparea unui postde ofiter si am constatat ca e deajuns sa prezinti copia dupa diploma de licenta ori adeverinta in original (valabila 12 luni de la emitere) si copia dupa foia matricola.

  8. Bună ziua,

    Aș dori să candidez pentru un postul de ofițer scos la concurs în această perioadă.
    Menționez că sunt absolventă de studii superioare, însă și studentă în anul doi la o altă universitate. Am toate copiile actelor necesare înscrierii, însă originalele se afla la facultatea pe care o urmez.

    Vă rog să-mi comunicați dacă sunt suficiente copiile xerox pentru înscrierea la concurs.

    Mulțumesc!

    Cu stimă,
    Ioana Barbu

  9. Care e salariul brut pt functia de consilier juridic gr. principal?

  10. [b]#165 Andra b[/b] – parte din atributii se deduc din tematica pentru ocuparea postului prin concurs/in general programul este de 8 ore de luni pana vineri/salarizarea este cea corespunzatoare unui agent de penitenciare inclusiv cu elemente specifice pe sector (sporuri)

  11. Buna ziua. Imi puteti spune care sunt atributiile unui asistent medical igiena? As avea de unde sa aflu mai multe informatii despre program,grila salarizare, responsabilitati etc? Multumesc anticipat.

  12. Consistent dar nu ca unul civil, avand in vedere cresterile recente. Insa are pensie militara, chirie, transport, bani de echipament. Probabil in continuare se va gandi o solutie pentru a nu pierde tot personalul medical in contextul in care personalul din sanatate urca puternic ca salarizare.

  13. Buna ziua .
    Ma puteti ajuta cu un raspuns
    Un agent asistent medical de penitenciar ce venit incaseaza ?
    Multumesc !

  14. salut, stie cineva la ce venit ajunge un agent operativ nou angajat?

  15. [quote name=”uriasu”]salut,
    poate cineva din domeniu sa-mi spuna ce salariu are un agent operativ si daca s-ar merita sa plec de la job-ul meu, unde câștig aproximativ 2700 Lei?[/quote]
    Daca acum iti platesti chiria din aia 2700, daca vei promova examenele de angajare iti va plati statul chiria separat.adac te incadrezi la asa ceva.Pune asta in balanta.

  16. Va salut pe toti.
    Eu am dat examen la Poarta Alba in martie 2017. Examenul s-a desfasurat la modul cel mai corect si transparent.
    Nu am de unde sa stiu ce s=a intamplat in alte unitati , dar aici totul a fost fara repros.

  17. [b]#158 Florin[/b] – – lipsa de personal reprezinta o problema pentru sistem insa prerogativele in exercitarea functiilor sunt diferite, pe corpuri profesionale (agenti/ofiteri).
    Este adevarat ca sunt multe functii de ofiteri (chiar si de comanda) exercitate de catre agenti pe fondul lipsei de personal.
    Daca intram pe fondul respectarii disciplinei de stat am reitera o intreaga poveste care ne afecteaza si care a fost dezbatuta aici foarte intens.

  18. Un ofiter de penitenciar lucreaza doar dupa ce ii spune fisa postului sau este implicat si in activitati colaterale?ce hram poarta un ofiter intr-un penitenciar?intreb asta deoarece aud tot mai des ca nu exista personal in puscarii si ma gandesc ca nu se mai tine cont de functia pe care o ocupi…pe principiul : omul bun la toate!

  19. #156 Doaga Alexandru – agentii lucreaza in sectoare diferite intr-un penitenciar. Unul dintre acestea este cel operativ.

  20. Buna ziua!! Imi puteti spune si mie ce inseamna „agent operativ”??? Va multumesc!!

  21. Buna seara tuturor,
    stie cineva cand ne vor încadra si pe noi cei din prima serie? V.a multunesc,
    o seara plăcută

  22. Buna seara. Stiti cumva daca va mai avea loc o alta serie de concursuri din sursa externa in afara de cele din aprilie si iunie??? Multunesc

  23. salut,
    poate cineva din domeniu sa-mi spuna ce salariu are un agent operativ si daca s-ar merita sa plec de la job-ul meu, unde câștig aproximativ 2700 Lei?

  24. Doar sa strang banii necesari sau sa fac imprumut la banca..si voi intra in sistem …rusine (editat)

  25. [b]#146 Elena[/b] – pregateste-te cat se poate de bine. Doar asa ai o sansa sa intri in sistem, daca intelegi ce vreau sa spun.

  26. Mai are rost sa.mi cheltui banii si sa.mi pierd timpul ???…cand totul este aranjat…se stie cine ocupa posturile de la inceput…nu mai dati sperante…rusine celor care fac blat pe fata

  27. si acum surpriza! pe 14 locuri la penitenciarul jilava, 49 candidati planificati pentru testarea psihologica, se intelege de ce am fost refuzati cei din prima serie? cu siguranta multi asteptam un raspuns referitor la refuzul dosarelor de concurs pentru seria a doua a celor care au participat la primul concurs din sursa externa, si cu siguranta nu este singura unitate care a refuzat participarea candidatilor din prima serie si in seria a doua. pe aceasta cale tin sa multumesc onoratei comisie de concurs si comartimentului resurse umane care au facut posibil ca sa nu participam, probabil pentru a nu creea o prea mare concurenta pe acele 14 minunate locuri care vor fi ocupate bineinteles de catre concurentii cei mai competenti.

  28. Da, dar cu siguranta cei care am postat aici nu suntem singurii care am intampinat aceasta problema, intr-un ultim ceas am reusit sa aplic si pentru seria 2, am ramas surprins sa aflu ca toti candidatii din prima serie „aici” au fost considerati inscrisi din oficiu (bineinteles probabil care au dorit). Deci ………. au fost „locuri” in se si in care nu se putea. Acum cu ocazia incheierii procedurii de depunere a dosarelor, se pot trage concluzii (chiar si referitor la transparenta) sau se polueaza topicul?

  29. nu stiu daca un dosar poate fi pur si simplu refuzat inainte de verificare doar pe motivul mentionat de tine / este vorba despre cum se interpreteaza seria 2 de concurs / este o noua procedura sau continuarea primei proceduri? / opinia mea este ca e o noua procedura de concurs si asta ar deschide posibilitatea de a candida si pentru cei care au picat la prima, chiar daca suna… neproductiv pentru unii

  30. Multumesc pentru raspuns, sper ca am inteles corect si anume ca: teoretic nu suntem restrictionati sa ne inscriem si pentru seria a doua dar practic cererea ne este refuzata de catre unitati sau ramane la atitudinea lor daca ne accepta sau nu

  31. faptul ca procedura de concurs a fost rupta in etape este o intamplare motivata de anumite cauze obiective / teoretic nu poti fi restrictionat la depunerea dosarului daca ar fi vorba despre concursuri diferite / in realitate este o procedura unica de ocupare a unor posturi vacante, care se organizeaza in transe / este discutabil

  32. [quote name=”Adrian.jilava”]Domnul Cristian, am dat interviul la Jilava si am întrebat pe un domn de la hr din comisie dacă pot să depun actele și pentru a doua serie si răspunsul a fost negativ, termenul limită fiind până pe 11.07 si răspunsul interviu se da pe 14.07 este corect? Testarea psihologica si si dosarul medical sunt valabile nu văd dc n.as putea?așa cum am putut participa la toate concursurile anp,mapn,mai în același timp dc să nu pot participa la două în anp? Mulțumesc[/quote]
    Nu este corect dar se pare ca pe noi, cei din prima serie nu ne mai doresc domniile lor si in seria 2. De ce? Probabil ca deodata ce nu reusim sa ocupam unul din posturile din prima serie considera ca nu vom corespunde in veci pentru un post operativ in sistemul penitenciar, corect sau nu eu personal am primit raspuns negativ din partea a 2 unitati.

  33. Domnul Cristian, am dat interviul la Jilava si am întrebat pe un domn de la hr din comisie dacă pot să depun actele și pentru a doua serie si răspunsul a fost negativ, termenul limită fiind până pe 11.07 si răspunsul interviu se da pe 14.07 este corect? Testarea psihologica si si dosarul medical sunt valabile nu văd dc n.as putea?așa cum am putut participa la toate concursurile anp,mapn,mai în același timp dc să nu pot participa la două în anp? Mulțumesc

  34. Domnule Cristian aceasta informatie o stim de la resurse umane ,de la unitattile unde sau scos posturi la concurs ,verificati la Bacau,Botosani,Tg Ocna la inscrierea candidatilor din sursa interna sa spus depre situtatia celor din exterior a pompierilor de la ISU.

  35. [b]#135 Agent[/b] – de unde detii o astfel de informatie precum ca salariatii ISU pot participa doar in baza unei adeverinte ? Trimite-mi penitenciarul pe mail : snlp.tichilesti@gmail.com

  36. Domnule Cristian cum este posibil ca angajati ISU pot partcicipa la concursul ofiter MSU din sursa externa doar pe baza unei adeverinte care atesta ca lucreaza in cadrul ISU si celor din sursa interna li se cer sa aiba o diploma Curs Cadru Tehnic PSI , ce legatura are faptul ca lucreaza la ISU si e capabil sa indeplinesca obligatiile din fisa postului de ofiter MSU ,eu cred ca trebuie sa faca dovada ca are acel curs facut de Cadru Tehnic PSi nu ca lucreaza la ISU esuficient o adeverinta de vechime in cadrul ISU ,va spun toate astea deoarece consideram ca e o sfidare si discriminare fata de noi ceilaltii participanti la concurs din sursa interna ,si noi depunem la dosar o adeverinta de vechime in sistem dar asta nu ne scuteste sa nu prezentam diploma de calificare asa cum se cer in conditiile de concurs si noi sumtem capabili sa indeplinim atributiile din fisa postului ,Sanse egale dorim pentru totii participantii la cest concurs nu discriminare si sfidare ,deoarece sa primit mail in unitatii ca pot participa doar cu adeverinta de vechime in specialitate si noi avem vechime in specialitate munca cu domnul detinut.Sa se dea o erata la conditiile de concurs in care sa se specifice exact cum sta treaba cu cei care vin de la ISU .Va multumesc.

  37. [quote name=”Cristian Tudorache”][b]#132 candidat cip[/b] – mult succes ![/quote]
    Vă multumesc şi vă doresc toate cele bune!

  38. [quote name=”Cristian Tudorache”][b]#130 candidat cip[/b] – nu ai absolut nicio problema sa te inscrii pentru a doua serie de concursuri. Testarea psihologica se echivaleaza iar legat de fisa medical nu cred sa fie analize medicale valabile pentru o perioada asa scurta de timp.[/quote]
    Ok. Vă mulţumesc pentru răspuns! Legat de fişa medicală conform ordinul ministrului justitiei nr.519/c/2010 este valabilă 120 de zile de la data încheierii acesteia

  39. [b]#130 candidat cip[/b] – nu ai absolut nicio problema sa te inscrii pentru a doua serie de concursuri. Testarea psihologica se echivaleaza iar legat de fisa medical nu cred sa fie analize medicale valabile pentru o perioada asa scurta de timp.

  40. Vă salut domnule Tudorache! Referitor la înscrierea în seria a doua candidaţilor din seria unu, am întrebat la compartimentul resurse umane din cadrul unităţii la care ma aflu în concurs despre modalitatea şi procedura în vederea înscrierii şi pentru seria a doua de posturi din sursa externă scoase la concurs în ideea în care nu reusesc sa fiu declarat admis la concursul care este în curs de desfaşurare. Mi s-a spus ca va fi foarte posibil sa fiu exclus din concursul care este în curs de desfăşurare în ideea în care mi-am exprimat dorinţa de a participa pentru un post în acceaşi unitate, oricum chiar şi în cazul în care aş merge să-mi depun dosarul la altă unitate va trebui să fac dovada că am fost declarat admis la testarea psihologică din luna mai si îmi va trebui fişa medicală care este valabilă, acestea doua aflându-se în primul dosar de candidat. Din raspunsurile dvs la întrebarile care intră în acceaşi zonă de interes reiese ca nu este nici o restricţie referitor la înscrierea şi participarea candidaţilor din prima serie şi la cea de-a doua serie de posturi scoase la concurs din sursă externă. Vă mulţumesc anticipat pentru răspuns!

  41. Buna ziua,

    In situatia in care am candidat odata pentru prima serie pentru postul de agent operativ, dar nu am trecut de proba sportiva, am posibilitatea sa ma mai inscriu inca odata in seria a 2-a?
    Si daca da, se echivaleaza psihologicul si fisa medicala?

  42. #126 Mai bine te ocupi de altceva, poate te pricepi mai bine. Cum ai tras tu concluzia că Mihai e la concurs de agent operativ? Ghicitor în stele?
    Vezi cum te-ai opărit?
    Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face.

  43. [b]Vandalu2008[/b], insisti sa jignesti gratuit. Comentariul nu ti-a fost publicat pentru a nu crea impresia vizitatorilor ca suntem o platforma in care se accepta lături.
    Raspunsul meu pentru Mihai este corect si-ti pun la dispozitie extrasul din anexa 3: „Agent operativ – [b]Centrul de concurs la fiecare unitate care are posturi la concurs[/b]”

    Asadar, astept eu sa-ti cer scuze pentru comentariul pe care mi l-ai adresat si in care ai folosit o lătură, evident la adresa mea. Daca ai caracter, astept sa faci dovada bunului simt pe care l-ai pretins, nu o singura data, pe acest site. Sau daca insisti, putem juca in alta liga !

    In plus, a exprima o opinie, fie ea si contrara altora, firesc ca este de acceptat. Insa daca sari parleazul… Presupun ca elementele primare in ale comunicarii eficiente sunt insusite temeinic de cei care emit opinii, mai ales in domeniul resursei umane. Si aduc in discutie domeniul, pentru ca el vizeaza majoritatea comentariilor tale. Si deduc de aici ca ai avea o legatura.

  44. [b]#124 Mihai [/b]- la sediul unitatii penitenciare unde ti-ai depus dosarul de concurs

  45. Buna ziua

    Toate probele (interviul, proba practica de verificare a abilitatilor de utilizare a calculatorului si cea scrisa) se vor da in centrele de concurs?

  46. [b]#122 Ioana Barbu[/b] – ai ridicat o minge la fileu. Postul vizat si scos la concurs de ANP este de [b]Ofiter – protectia muncii [u]si a mediului.[/u][/b] In conditiile specifice, respectiv punctele II si III se cer curs sau un program de invatamant postuniversitar in domeniul securitatii in munca.
    Aceste doua puncte, pot fi indeplinite ca si conditii specifice regasindu-te in completarea care prevede faptul ca „Cerinţa minimă prevăzută la pct. II şi III este considerată îndeplinită şi în situaţia în care persoana a obţinut o [b]diplomă de master[/b] sau doctorat în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă.”.
    Pana aici pare sa fie clar insa lipseste ceva, dpmdv si anume ca aceasta completare nu vizeaza si o diploma de master sau doctorat in domeniul protectiei mediului, urmand o logica simpla prin raportarea la denumirea functiei care se doreste ocupata. Repet: ofiter – protectia muncii [u][b]si a mediului.[/b][/u]
    Pe considerentul expus mai sus, fiind in posesia unei diplome de master in managementul protectiei mediului, poti participa la concurs considerandu-se indeplinite conditiile specifice.

    Observand ca un utlizator de pe aici, vandalu2008, exprima opinii in legatura cu politica de resursa umana, si in acest caz il invit la exprimarea unei opinii, eventual daca considera ca ar fi necesar a se introduce o erata care sa lamureasca acest aspect…

  47. Mulțumesc pentru promptitudine.
    Aș mai avea nevoie de încă o informație. Pot participa la concurs în condițiile în care nu îndeplinesc o condițiile specifică a postului în cauză (diplomă sau certificat de absolvire, după caz, a unui program de învăţământ postuniversitar în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, cu o durată de cel puţin 180 de ore IV).
    Menționez că am absolvit un master în managementul protecției mediului și aș putea opta oricând pentru unul în domeniul securității și sănătății în muncă.
    Mulțumesc!
    Cu stimă,
    Ioana Barbu

  48. [b]#114 PYS[/b] – indrumari au existat si cei interesati cunosc prea bine adresa asta. Insa nu pot repeta la nesfarsit. Informatia asta a fost raspandita pana in cel mai dosnic colt al puscariilor.

    [b]#120 Ioana Barbu[/b] – Rezultatul testarii este valabil 6 luni cu conditia mentinerii nivelului de post si profil. Cum dumneavoastra vizati un alt post si un alt profil, puteti concura fara probleme. Daca intalniti „piedici” in acest sens va rog sa ne semnalati si pe noi.

  49. Bună ziua,

    Aș dori să concurez pentru postul de ofiţer – protecţia muncii şi a mediulu.
    Menționez că acum aproximativ o lună am susținut examenul psihologic la Penitenciarul Rahova, pentru agent operativ însă rezultatul a fost negativ.
    Deși în anexa 2 la anunțul de concurs este specificat doar susținerea unui interviu psihoprofesional, aș dori să-mi comunicați dacă pot concura pentru postul sus menționat în condițiile în care conform procedurilor specifice testarea psihologică poate fi susținută la interval de 6 luni.

    Mulțumesc!

    Cu stimă,
    Ioana Barbu

  50. [quote name=”PYS”]#102 PYS. Așa cum am promis,revin cu precizari:exista ADRESA A.N.P. 22117/17.02.2016,prin care se specifica cum cei care trec pe o alta functie,pot beneficia de sporul de studii superioare.Domnule Cristian Tudorache,sunt convins ca o veți găsi si o sa-i indrumati pe cei care tot întreabă de sporul de studii superioare! :)[/quote]
    Stim asta. Problema e daca nu putem trece pe alta functie, nu mai luam sporul? Sunt in birou cu un coleg care beneficiaza de spor, lucram la egal, diferenta e ca el a terminat facultatea in 2006 si eu in 2010. Asta este problema. Nu suntem multi in situatia asta, dar chiar nu meritam egalitatea?

  51. Liderii de sindicat participa macar ca observatori la probele concursului din sursa externa?Deja se vehiculeaza fapte de coruptie,mita,nepotisme.Suntem in 2016 ,nu in Epoca de Aur!

  52. Domnule Teodor sunt de 4 luni de zile fără niciun venit! Avem copii,rate,intretinere si multe de platit!Cat durează la casa pensiilor pana vine decizia? Bătaie de joc!

  53. #111 psihologul Este doar părerea mea!Dpmdvd,acolo trebuie clar SAU in anunțulde recrutare.

  54. #102 PYS. Așa cum am promis,revin cu precizari:exista ADRESA A.N.P. 22117/17.02.2016,prin care se specifica cum cei care trec pe o alta functie,pot beneficia de sporul de studii superioare.Domnule Cristian Tudorache,sunt convins ca o veți găsi si o sa-i indrumati pe cei care tot întreabă de sporul de studii superioare! 🙂

  55. [quote name=”jilava”]stie cineva
    pina la urma ziua de 29 se lucreaza[/quote]
    Nu fratioare,inchidem tot si plecam la munte si la mare!!!!! 😆

  56. [quote name=”PYS”]1. Ofiţer – psiholog resurse umane
    I. Studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă emisă de instituţii acreditate
    de Ministerul Educaţiei, în specializarea, „Psihologie” sau asimilate;( ATENTIE la „asimilate”!”

    III. Atestat de liberă practică obţinut în specialitatea psihologie aplicată în domeniul
    securităţii naţionale – treapta de specializare – minimum psiholog practicant
    autonom;
    IV. Atestat de liberă practică obţinut într-una din specialitățile:
    – psihologie clinică – treapta de specializare – minimum psiholog practicant
    in supervizare;
    – consiliere psihologică sau psihoterapie, treapta de specializare – minimum
    psiholog practicant in supervizare
    Intre III si IV trebuie „SAU”![/quote]
    STITI SIGUR CA TREBUIE „SAU” INTRE III SI IV? PT CA EU AM AMI INTREBAT TOT AICI DAR NU MI-A RASPUNS NIMENI, BA CHIAR AM PRIMIT VOTURI NEGATIVE PE INTREBARE…..

  57. [quote name=”Agent”]Despre sprijinul pentru cumpararea de locuinte nu se mai aude nimic? :([/quote]
    Posibila revolvare in urmatorii 25 ani,acum prioritatea este ca toata lumea sa astepte vreo 2 sau 3 ani ca sunt cam agitate treburile prin preajma penitenciarelor ,oricum rezolvare sigura dupa plata orelor suplimentare–aaa scuze referitor la plata am uitat Romania este in criza de aproape 10 ani inca putina rabdare vreo 25 si se rezolva.

  58. Ptr Dan. Pe surse așa este se mărește salariul in siguranță națională in afara de noi si cu 8% pe linga salariul de merit noi nu ne regasim

  59. [quote name=”Cris”]Dl teoroc se aude pe surse ca politia armata pr linga cei 20% la salariul de merit mai iau si 8% mărire de salariu si noi nu beneficiem si noi nu vom beneficia nici de cei 8% e adevărat așteptam răspuns multumesc[/quote]
    Cei 20% sunt 10% cat despre cei 8% va rog sa confirmati sursa, multumesc

  60. Despre sprijinul pentru cumpararea de locuinte nu se mai aude nimic? 🙁

  61. Buna-ziua! Imi puteti spune, va rog, daca certificatul de competenta lingvistica eliberat de Centrul de limbi straine Fides este valabil pentru inscriere? Va multumesc!

  62. Dl teoroc se aude pe surse ca politia armata pr linga cei 20% la salariul de merit mai iau si 8% mărire de salariu si noi nu beneficiem si noi nu vom beneficia nici de cei 8% e adevărat așteptam răspuns multumesc

  63. 101 – pe aceeași logică, a lui „poate ca”, as putea spune și eu multe despre dumneavoastră, atâta doar ca eu ma abțin sa o fac. Nu ar fi corect.

  64. 1. Ofiţer – psiholog resurse umane
    I. Studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă emisă de instituţii acreditate
    de Ministerul Educaţiei, în specializarea, „Psihologie” sau asimilate;( ATENTIE la „asimilate”!”

    III. Atestat de liberă practică obţinut în specialitatea psihologie aplicată în domeniul
    securităţii naţionale – treapta de specializare – minimum psiholog practicant
    autonom;
    IV. Atestat de liberă practică obţinut într-una din specialitățile:
    – psihologie clinică – treapta de specializare – minimum psiholog practicant
    in supervizare;
    – consiliere psihologică sau psihoterapie, treapta de specializare – minimum
    psiholog practicant in supervizare
    Intre III si IV trebuie „SAU”!

  65. [quote name=”PYS”][quote name=”AG.”]Despre sporul de studii, se mai aude ceva?[/quote]
    Schimbati-va functia![/quote]
    Am un „-like” 🙁 Sa explic,ca poate nu am fost f. clar!)La schimbarea functiei,in momentul de fata,la momentul 2016,daca sunt studii superioare corespunzatoare functiei,veti beneficia de sporul de studii superioare!Cei de la RU sunt obigati sa va solicite diploma de licenta!Recunosc,nu stiu baza legala(legea propriu-zis) in acest moment,dar maine am sa postez.Mie,(si altora)mi s-a solicitat licenta pt a beneficia de sporul de studii superioare,la schimbarea functiei.Asa ca nu mai asteptati mura in gura,Interesati-va si cand sunt afisate orice alte functii,aplicati pe ele si beneficiati de spor! 🙂

  66. [b]#98 Vandalu2008[/b] – În seara asta aș mere la o kafă decât să deslușesc cum încerci să moșmodești într-o șușorcă unele aspecte. Nu mi s-a spovedit mie domnul Iftinca. Ce spusei eu in comentariul care viza intentia domnului Iftinca, incepea cu un ”poate ca”. Puțin mai atent, te rog !
    [b]#100 PYS[/b] – corecte afirmatii. Si eu sunt de acord ca Andra indeplineste conditiile. Transmit punctul tau de vedere.

  67. #89 andra
    #Cristian Tudorache
    Andra a pus bine o problema,care,parerea mea,este o scapare a DMRU.
    Din textul anuntului de recrutare,intradevar rezulta ca ar trebui indeplinite „oarecum cumulativ” toate conditiile.Dar sa analizm pe text:
    „I. Studii superioare…ştiinţe inginereşti, ştiinţe
    agricole şi silvice;
    II. Curs în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă… 80 ore;
    III. Absolvirea cu diplomă sau certificat de absolvire, după caz, a unui program de
    învăţământ postuniversitar în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, cu o
    durată de cel puţin 180 de ore;”
    Este clar,dpmdv,ca punctele II SI III sunt cu „SAU”!Ca doar nu ar fi musai „cumulativ”!:))))Ca nu-si au rostul! 🙂
    Nu inteleg de ce la „Ofiţer – managementul situaţiilor de urgenţă” nu a fost ca si conditie „ştiinţe inginereşti”,pentru ca absolventii Academiei de Politie,facultatea de pompieri,devin ofiteri ingineri!In schimb se cere la SSM inginer…!!!Puteau f.b. sa ceara medic SSM,daca tot vor mari specialisti!
    Nu ar fi rau d-le Cristian Tudorache(tot respectul meu pt. munca dvs.) sa solicitati (SNLP-ul) o noua erata( 🙂 ) ANP in care sa se introduca „SI/SAU” pe acolo pe unde trebuie!Nu de alta…,dar sa fie mai clar si pt. RU din teritoriu,si pentru candidati!!!Va multumesc,si succes!
    P.S.:Avand in vedere ca „Andra” are masterat pe SSM, mi se pare indreptatita sa candideze(e pct. meu de vedere).Dar…

  68. [quote name=”AG.”]Despre sporul de studii, se mai aude ceva?[/quote]
    Schimbati-va functia!

  69. [quote name=”Cristian Tudorache”] #86 [/quote] Dar tu de unde știi ce s-ar fi gândit Iftinca? Ți-o fi spus ție la vreo spovedanie.

  70. [quote name=”andra”][/quote] Iată ce psune legislația pe care o clamezi: HG 1425/2006 art. 50 ”(3) Cerinţa minimă prevăzută la alin. (1) lit. b) şi c) este considerată îndeplinită şi în situaţia în care persoana a obţinut o diplomă de master sau doctorat în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă.” Litera a este cea referitoare la domeniul studiilor superioare, deci nu prea e adevărat ceea ce susții.

  71. [quote name=”Cristian Tudorache”][b]#87 [/quote]Nu te arunca. Mai ai de învățat.

  72. În spiritul celor scrise în comentariul anterior îmi exprim dezacordul fata de gramatica folosita de viitorii candidați. Mă încearcă un sentiment de melancolie când mă gândesc la disputele și șicanele fine dintre consacrați acestui site (scuze, în comentariul anterior am scris ,,sait’), oameni adevărați dintre care aș aminti: ,, finul Alecu”, ,, xman”, ,,reddog”, ,,Radu Hilohe”, ,, Asclepios”… Cu respect va salut!

  73. Domnule Tudorache, dl. Stefan e în concediu? Citesc toate comentariile în speranța aflării de noutăți despre angajații acestui sistem: rezolvarea salariului de merit, plata sporurilor permanente în perioada concediilor, eliminarea inechitatilor dintre categoriile de salariați, etc. Nici o informație legata de problemele mai sus menționate, în schimb citesc toate problemele viitorilor candidați. Fără să fiu răutăcios, stimați viitori colegi, acest sait este unul destinat membrilor de sindicat!

  74. [b]#88 Alina[/b] – daca ritmul va fi acelasi de pana acum, urmareste site anp luand un penitenciar la intamplare din runda I de concursuri (unde s-au finalizat probele de concurs) si fa-ti o idee.
    [b]#89 andr[/b]a – la ce legislatie te referi ?

  75. [b]#87 Vandalu2008[/b] – ce ar fi urmat dupa „…” chiar ar fi fost o insinuare, lipsita de orice proba. Am doar o banuiala. Pe care momentan o retin doar in dreptul meu.

  76. [quote name=”Alina”]Stimate domn Tudorache,aveți cumva idee pe ce perioada de timp se poate întinde desfasurarea acestor examene?este recomandabil c.o.(ptr.ca eu am totuși un servici),probele vor fi una dupa alta,sau va fi câteva zile de pauza intre ele? trebuie interesat de cazare in localitatea unde se vor desfasura?-vă mulțumesc din suflet[/quote]

    Se scrie „serviciu” ….. probele… „vorfi câteva zile .. ” Ah, de ce intră oameni din astia în sistem!!! De ce? Credeam că ceea ce vine din urmă este altfel și sistemul se curata treptat odată cu pensionarile, dar se pare că din urmă vine aceeași categorie ! Trist!

  77. Va rog sa imi spuneti daca am masterat in ssm mai trebuie sa am studii ingineresti? In legislatie scrie ca celelalte conditii (studii ingineresti si cursul) sunt indeplinite daca am masterat in domeniu, dar cand am cerut detalii,mi s-a spus ca trebuie indeplinite toate conditiile cumulativ. Prin asta nu se incalca legea? Va multumesc.

  78. Stimate domn Tudorache,aveți cumva idee pe ce perioada de timp se poate întinde desfasurarea acestor examene?este recomandabil c.o.(ptr.ca eu am totuși un servici),probele vor fi una dupa alta,sau va fi câteva zile de pauza intre ele? trebuie interesat de cazare in localitatea unde se vor desfasura?-vă mulțumesc din suflet

  79. [b][b]#85 Vandalu2008[/b][/b] – te-a asigurat domnul Iftinca ca cele expuse de mine in comentariul anterior nu sunt adevarate ? Sau nu gasesti alt termen in loc de angajament ?
    Sa-ti vina sa plangi vandalule, dar in hohote, nu alta. Tocmai pentru ca multe dintre temerile sindicale s-au adeverit. O arzi cu doamna Pruna de parca mi-ai sugera ca mai bine nu se declansa cea de-a doua procedura de concursuri. Ca oricum ne taie Pruna bugetul, nu ? Poate ca asta a fost si motivul pentru care domnul Iftinca s-ar fi gandit ca nu e nicio graba cu aceasta a doua procedura de concursuri. La toamna era mai bine ?
    Nu-mi dau seama de unde atata aplecare pe chestiuni ce nu tin de bunul mers al lucrurilor pentru personal. Nu esti salariat al sistemului sau…

  80. Temerile sindicale … îmi vina sa plâng. La cat ne iubește pruna, ne taie bugetul, indiferent de situație. Te făcuși matale acu și mare expert în rectificări.

  81. #82 Cristian Tudorache – Când nu ai dovezi e bine sa nu vorbești. Asa ca nu mai aștepta nimic.

  82. Domnule Tudorache, persoanele care conduc direcţiile în momentul de fata în mod execrabil nu pot fi demiise pe fondul managementului defectuos? Chiar nu msi merge cu un ieftinca, morarita sau petrovici….ne am săturat de ei…sistemul are nevoie de suflu nou, oameni cu viziune, modul în care s a ajuns este lamentabil! Cu stimă!

  83. [b]#78 Vandalu2008[/b] – ne ceri o dovada scrisa ? 🙂 Poate te asigura domnul Iftinca ca angajamentul a fost luat de dansul in fata DGA Halchin dar si in sedințele care au precedat declansarea procedurilor. Sigur ca a fost o afirmatie estimativa dar a fost ferma si a fost un raspuns la temerile sindicale ca vom ramane cu posturile neocupate si pierdem finantarile. Sindicatele au cerut declansarea cat mai devreme. Daca deranjeaza termenul angajament putem înlocui. Asteptam propuneri.

  84. [b]#77 DMRU[/b] – citezi pe toata lumea si inviti sa participe la concurs pentru director economic. Este imperios necesar sa fii economist sa observi gafele monumentale ale actualei Petrovici ? S-a repetat si aici de nenumarate ori ca aceasta doamna era pe cale sa prejudicieze cu aproape 1 milion de euro veniturile personalului si, in plus, cum ti se pare ca a estimat 700 ron/salriat ca impact in privinta salariului de merit ? Oamenii vad si simt lucrurile astea si poate ca sunt indreptatiti sa simta si ca lucruri bune (macar la nivel de intentie) se intampla si pentru ei.
    E gresit sa ceara sa-i reprezinte un profesionist in ale finantelor ? Daca arunci in piata faza aia cu „de ce nu te bagi tu” nu tine. E prea pueril si mult prea neprofesionist…

    [b]#80 Agent f[/b] – problema acordarii zilelor de Co, in special pentru cei care lucreaza la schimburi sau alte tipuri de program in ture s-a mai dezbatut. Depinde de cum gandeste strategia planificarii in serviciu fiecare responsabil in parte.
    Zilele de CO s-au dus dintotdeauna cu 8 ore in Fta (fond de timp al absentelor) de luni pana vineri. Nu se poate altfel avand in vedere ca o zi absenta motivata de concediu se raporteaza la o zi normala care compune norma de munca lunara. Sper ca m-ai inteles.
    Acum ca tu esti planificat in concediu in asa fel incat sa-ti iasa orele (Fti integral) o gasesc normal cat timp planificarea in concediu nu determina mai multe ore suplimentare decat ar reiesi din prezenta zilnica la serviciu.
    Am mai postat un articol legat de planificare. Intra aici : http://snlp.ro/stiri-si-noutati/articole-publicate/1172-planificare.html

  85. Domnule Teoroc, vreau sa va expun si eu o situatie, cu rugamintea de a.mi raspunde daca este corect(normal)sau nu : referitor la programul (nou) de pontaje, in cazul in care o persoana care lucreaza la vizita, respectiv doua zile la serviciu, doua libere, cum este posibil ca, pentru a beneficia de 2 zile de concediu, mai exact, vineri si sambata (ca in weekend e cea mai.mare problema), sa trebuiasca sa.mi iau 5 zile.de concediu, pt ca nu ies orele? Ziua de concediu = 8 ore, de ce? Daca vrem o zi de concediu, nu se poate, trebuiesc luate doua, ca nu ies orele, iar in weekend nu mai vorbim, 5 zile…. asta de cand cu noul program. Eu consider ca nu este normal asa ceva ! Suntem nevoiti sa luam zile de concediu in cursul saptamanii, in tura noastra libera, ca sa facem ore suplimentare, asta in situatia in care necesitatea concediului pt weekend este prevazuta…si sa luam recuperare in weekend, sau, cum am mai spus, pt doua zile, vineri si sambata, 5 zile de concediu pierdute. Multumesc

  86. [quote name=”aradean”]Sa ne rugăm sa nu ajungă Dan Halchin în fruntea ANP!! Ar fi cea mai proastă conducere din ultimii ani. Personal cred ca domnul Marian Dobrica este singura persoana care cunoaste si poate conduce sistemul penitenciar..[/quote]
    Ai realizat un partisor…dragalasul de tine :).

  87. [quote name=”luci”]am aplicat pt un post din sector logistica si nu am indeplinit conditiile pt ca nu am liceu economic dar am facultate in acest profil si lucrez in domeniu de 10 ani cum este posibil asa ceva . este mai competent un om care termina acu liceu economic cine stie cum decat unul cu facultate si experienta in domeniu va rog sa imi raspundeti domnule teoroc[/quote]
    Vezi ca tu ești inginer, nicidecum economist. Economiștii se pot înscrie.

  88. [quote name=”Vasy”]Jos Halchin,Jos Bejan,Jos Gabriel Ilie,Jos Morar Ioana si cea mai importanta incompetenta dna Petrovici,eu fpss si membru snlp solicit demisia acestor doamne si domni care nu mai au ce cauta in fruntea institutiei noastre,tin doar de scaune,nu i-au atitudine atunci cand tv slugarnice patronului arestat nu bestelesc neadevarat,nu dau drepturile la personal si nu tin cu personalul,nu cunosc sistemul si problemele lui,fac fel si fel de jocuri pe sub masa,netransparent chiar trafic de influenta,unii dintre ei sunt bine intentionati dar sunt incompetenti,interventii pt anumiti hoti,pt anumite cadre,achizitii dubioase,rea vointa etc.JOS MAFIA ANP-ista !!!!! Miting numai cu lozinca asta va rog dle presedinte ,m-am saturat de acesti oameni !!!! 😳 :oops:[/quote]
    Se cauta director economico-administrativ. Sunteți invitat.

  89. [quote name=”agent”]Domnule presedinte, măcar acum în ceasul 12 sa facem demersuri pentru schimbarea din funcţie a lui bejan, ieftinca, petrovici si morarita!!! Aceştia nu mai au ce cauta în fruntea.ANP! Lucrurile.nu merg pe.direcţia.buna! Personalul este fff nemulţumit în unităţi din cauza prestaţiei celor amintiti! Toti sunt corupţi ….si nu mai au pic de prestanţă sau ceva de zis în sistem!![/quote]
    Vezi ca se cauta director la economico-administrativ. Nu te bagi. Sau tu ești din cei care știți doar jos, jos

  90. Am o întrebare pentru cei care conduc acest sistem, începând începînd cu d-na ministru.Copiii nostri mai au dreptul de a ocupa un post în sistem.
    .Oare toți sunt inapti din punct de vedere psihologic. Toți sunt prosti?Nu dorim o prioritate, măcar să fim tratați egal si corect.

  91. [quote name=”aradean”]Sa ne rugăm sa nu ajungă Dan Halchin în fruntea ANP!! Ar fi cea mai proastă conducere din ultimii ani. Personal cred ca domnul Marian Dobrica este singura persoana care cunoaste si poate conduce sistemul penitenciar..[/quote]
    si tu chiar crezi ca nu va ajunge dg? of cata naivitate

  92. Ce atata deranj ca suntem denigrati de institutii media atata timp cat suntem trecuti in linie moarta de conducatorii nostri ,bine ar fi sa nu am dreptate dar parerea mea este ca peste 1 an discutam aceleasi probleme si tot fara solutii raman.
    Discutam de ani de zile cum rezolvam problema orelor suplimentare -discutam fara rezolvare
    Discutam de ani de zile despre conditiile de munca -discutam fara rezolvare
    Concedii restante am rezolvat cumva problema ?
    Solutii pentru ajutor odata in cariera pentru locuinta avem ? Nu avem.
    Si mai am o nelamurire-in acest timp care am lucrat am prins cateva echipari .Cum este posibil sa platesti pe echipament la o firma in momentul echiparii o suma iar urmatorul an cand se acorda contravaloarea echipamentului sa platesti jumatate din suma platita initial pentru echipare,nu cumva se simte vreun zanganit in zona asta.

  93. Domnule președinte, consider că pentru postul de – ofițer securitate și sănătate în muncă și protecția mediului, condițiile de participare la concurs sunt destul de greu de îndeplinit.
    În prezent sunt ocupate prin DZU- peste 50% din posturi, în mare parte fără studii de specialitate și chiar agenți – cumul de funcții, de foarte mult timp. Cum se face că pentru posturile de MSU, nu sunt condiții de specialitate pentru studii superioare.
    Să înțeleg că tactica DMRU este ca la un moment dat să se cumuleze SSM cu MSU (deși e ilegal). Este o acțiune premeditată?

  94. Buna ziua, ma intereseaza daca pentru conditia de cunoastere a unei limbi de circulatie internationala se accepta si atestat de competentă lingvistică obtinut la ternimarea liceului, profil bilingv

  95. ce sa faca si ei / avem doua legi – pedepse privative si neprivative de libertate / la puscarie e naspa, e cu exterminare / hai sa nu mai bagam patronii din media la parnae ci sa i lasam pe neprivative daca tot au dosare / in penitenciare nu pot fi reeducati / de aia au ajuns cei 300 de salariati din probatiune sa aia in grija 41000 de pedepse neprivative iar noi am scazut de la 34000 la 27000 de detinuti / se incearca o scadere si mai mare / insa se pare ca nu merge / la 27 mii ne am cam stabilizat / arunca degeaba cu dejectii

  96. [quote name=”Antipruna”]Au început și cei de la antena3. .lagăre de exterminare numite numite penitenciare.[/quote]
    S-au trezit cam tarziu. Sefu are ceva de cand e in puscarie…

  97. [quote name=”Antipruna”]Au început și cei de la antena3. .lagăre de exterminare numite numite penitenciare.[/quote]
    niste nesimtiti cei de la Antena 3!au baut apa de la Ireality show,cu acel raresbogdan mediocru,servil,rupt de realitate!!! 😕

  98. Sa ne rugăm sa nu ajungă Dan Halchin în fruntea ANP!! Ar fi cea mai proastă conducere din ultimii ani. Personal cred ca domnul Marian Dobrica este singura persoana care cunoaste si poate conduce sistemul penitenciar..

  99. Au început și cei de la antena3. .lagăre de exterminare numite numite penitenciare.

  100. Buna seara! Nu-mi vine sa cred ca se reiau aceleasi discutii cu statutul zilei de 29… am un deja-vu de anul trecut. A trecut un an si aceasta problema nu a fost transata! Cat timp mai trebuie sa treaca ca ,,desteptii” din ANP. sa-si dea seama ca trebuie sa gandeasca si sa interpreteze in favoarea palmasilor, nu in detrimentul lor!

  101. La mine a fost(DA in iunie) sau (Da in vara) pe alt tabel.Tot la toamna suntem acasa.

  102. [b]#60 AG.3 [/b]- au fost avize cu „da” si „dap”. Ambele avize nu garanteaza mutarea la o data anume. Depinde mult de particularitatile unitatilor de unde plecati cele unde ajungeti. Oricum, important este avizul pozitiv si cel mai tarziu, odata cu repartitia celor din scoala veti pleca acasa.

  103. Cei care au primit (Da iunie) la mutare,cand primesc avizele de la ANP. ,acesta mutare se asteapta de 2-3 ani iar promotia 2015 este acasa deja,noi …asteptam pr.2016 sa termine,nimic nu mai este normal.Astept raspunsul,DL.Tudorache. 😕

  104. [b]#40 Elev S.N.P.A.P.[/b] – Criteriile de repartitie sunt aceleasi ca si pana acum. In contextul actual, daca ANP va aborda un pic altfel aceasta problematica, din punctul meu de vedere pot aparea si diferente fata de cum s-a procedat pana acum. In rest, grija mare la nota de final !

  105. [b]#53 luci[/b] – am preluat si transmis
    [b]#55 ASDF [/b]- depinde de strategia ANP. De cea de pana acum te-ai convins si singur/a
    [b]#56 Snlp-ist[/b] – in ziua de 29 iunie vei sta acasa. Problema nu se pune in dreptul zilei libere ci a modului in care se ponteaza aceasta zi. ANP spune ca este invoire platita, noi spunem ca 29 iunie are regim de sarbatoare legala conform Acordului si pontata ca atare. Intr-un fel sau altul vom transa si divergenta asta.

  106. Dl Tudorache ce credeti primesc un raspuns la ce v-am intrebat? Lucram sau nu? Am vazut informarile cu portile deschise, si pot spune ca nu prea ma incanta ideea de a fi prezent cand este prezentat penit in amanunt unor anumite categorii de persoane, stiti la ce anume ma refer, v-as ruga sa nu ocoliti intrebarea si sa raspundeti clar pe intelesul tuturor
    Va multumesc

  107. Buna ziua,am si eu o intrebare, are cineva idee daca anul acesta va mai avea loc vreo sesiune de mutari ?

  108. am aplicat pt un post din sector logistica si nu am indeplinit conditiile pt ca nu am liceu economic dar am facultate in acest profil si lucrez in domeniu de 10 ani cum este posibil asa ceva . este mai competent un om care termina acu liceu economic cine stie cum decat unul cu facultate si experienta in domeniu va rog sa imi raspundeti domnule teoroc

  109. Jos Halchin,Jos Bejan,Jos Gabriel Ilie,Jos Morar Ioana si cea mai importanta incompetenta dna Petrovici,eu fpss si membru snlp solicit demisia acestor doamne si domni care nu mai au ce cauta in fruntea institutiei noastre,tin doar de scaune,nu i-au atitudine atunci cand tv slugarnice patronului arestat nu bestelesc neadevarat,nu dau drepturile la personal si nu tin cu personalul,nu cunosc sistemul si problemele lui,fac fel si fel de jocuri pe sub masa,netransparent chiar trafic de influenta,unii dintre ei sunt bine intentionati dar sunt incompetenti,interventii pt anumiti hoti,pt anumite cadre,achizitii dubioase,rea vointa etc.JOS MAFIA ANP-ista !!!!! Miting numai cu lozinca asta va rog dle presedinte ,m-am saturat de acesti oameni !!!! 😳 😳

  110. Este foarte bine daca reusim sa ocupam locurile vacante din penitenciare cu mentiunea ca principala atentie trebuie indreptata spre conditiile de munca ,ore suplimentare sau ajutorul ala care conform legii odata in cariera statul gaseste o posibilitate de ajutor ,probabil in viitorul apropiat reusim ocuparea a 1 000 de locuri in sistem ,dar pentru viitor sunt persoane care sa fie interesate ce se intampla dupa ,o sa platiti la chirii si transport de o sa vina boala pe bugetul puscariei ( unele legale dar nu morale) unde mai gasesti prost sa isi cumpere locuinta cand plateste statul ,pentru binele tuturor este bine sa nu treaca cativa ani pana reusim sa reglementam aceste probleme.Oricum locurile ocupate sunt doar pensionarile , plecarile si decesele ,doar nu crede vreun agent ca in viitorul apropiat se poate lucra in penitenciare fara sutele de ore suplimentare aferente, bineinteles cei din paza acolo sunt lipsurile cronice in birouri schema este aproape completa in toate penitenciarele ca bataia este pe aer conditionat nu pe apa de baut calda si miros de sectie specific.
    O zi buna tuturor celor interesati de conditiile din penitenciare.(ale agentilor)

  111. Ce-i cu prostia asta din sursa externa?nu trebuia intai sa se scoata aceste posturi la concurs din sursa interna?iarasi ne umplem de niste „meseriasi”!probabil trebuie sa intre cineva …. din nou !asa e managementul de personal la noi in sistem!

  112. oficial ce facem de SF Petru si Pavel? venim la serv sau nu?
    daca se poate un rasp. clar nu gen- dupa anp invoire platita, dupa statut sarbatoare legala

  113. Cei care susțin bacalaureatul în acest an se pot înscrie având în vedere că rezultatele se dau pe 12 și ultima zi de înscriere este pe 11?….

  114. Bună ziua..mă interesează următoarea situație… absolvenții din acest an care susțin bacalaureatul dacă se pot înscrie la concurs deoarece înscrierile se fac până la data de 11 iulie iar rezultatele la bac se dau pe 12 iulie…dacă se poate face ceva astfel încât să poată beneficia și absolvenții din acest an…..va mulțumesc anticipat!

  115. dl tudorache miai spus sa ma uit pe snlp..si sa citesc acolo nu scrie cind e intilnirea cu mj ptr salariul de merit sa stim daca il luam si noi nu vrei sa raspunzi lasa pe altu nu era intrebarea ptr tine multumesc sa spus ca intro saptamana va fi intilnirea a trecut

  116. Sunt posturi libere si pentru agent operativ dar la incadrare directa? Deoarece nu doresc sa stau 1 an plecat? La resurse umane au spus ca nu sunt, dar pe foaia care am primit-o de la ei scrie la tematica si bibliografie ca trebuie invatate legile , nicidecum gramatica limbii romane si istoria romanilor, asa cum stiam eu. Va multumesc si poate primesc un raspunsl

  117. La Vaslui nu se accepta cu tatuaj, s-a spus clar ca nu evoie. Chiar se accepta ? Unde scrie ?

  118. Domnule presedinte, măcar acum în ceasul 12 sa facem demersuri pentru schimbarea din funcţie a lui bejan, ieftinca, petrovici si morarita!!! Aceştia nu mai au ce cauta în fruntea.ANP! Lucrurile.nu merg pe.direcţia.buna! Personalul este fff nemulţumit în unităţi din cauza prestaţiei celor amintiti! Toti sunt corupţi ….si nu mai au pic de prestanţă sau ceva de zis în sistem!!

  119. [quote name=”Alex”]Buna seara,
    Daca am tatuaj pe mana si este la vedere, pot sa aplic pentru o functie de agent operativ ?
    Va multumesc[/quote]
    Poti candida linistit. Nu mai este interdictie. Sunt o gramada de tatuati in sistemul petenciar.

  120. [quote name=”Cristian Tudorache”][b]#38 Ralu[/b] – Da. Te poti inscrie iar avizul pozitiv obtinut initial la testarea psihologica este valabil 6 luni daca optezi pentru aceeasi categorie de posturi pentru care ai sustinut aceasta testare.[/quote]
    Cand se vor scoate la concurs posturile de medic sef??

  121. Am citit pe acest forum ca mutarile vor fi conditionate de „repartitia celor din S.N.P.A.P.”.sa intelegem ca putem spera sa fim repartizati toti acasa?Va salut cu respect,si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.(# 36 PYS- raspuns pentru #28 ag.).

  122. [b]#38 Ralu[/b] – Da. Te poti inscrie iar avizul pozitiv obtinut initial la testarea psihologica este valabil 6 luni daca optezi pentru aceeasi categorie de posturi pentru care ai sustinut aceasta testare.

  123. Domnul Cristian Tudorache imi puteți raspunde si mie la întrebare va rog frumos !! Mulțumesc !![quote name=”Ralu”]Buna ziua!! Daca am fost la testul psiho si l-am luat si nu m-am mai prezentat la celelalte probe as mai putea sa ma mai înscriu o data acum si sa particip din nou ???mulutumesc[/quote]

  124. [quote name=”Angelo”]Daca am fost respins la examenul psihologic pentru agent operativ , pot participa acum pentru postul de agent conducator auto …multumesc[/quote]
    Sunt ceva dubii.Pt. agent operativ,care este functie de „operativ” si conducator auto,care este functie de „logistica”.Succes!Sper sa ai un raspuns pzitiv!Sfatul meu este sa faci in scris catre ANP,
    ,cu mentiunea „urgent” o intrebare!Cere raspuns pe mail,e mai rapid!Succes!

  125. [quote name=”Cristian Tudorache”][b]#21 dan[/b] – nivelul 1 il poti accesa aici: http://www.snlp.ro/_files/Metodologie_-_proba_practica_calculator.pdf
    [b]#24 Angelo [/b]- avand in vedere ca testarea psihologica a fost calibrata pe categoria „agent”, avizul initial este valabil 6 luni;
    [b]#26 cri[/b] – citeste articolul SNLP aici: http://www.snlp.ro/stiri-si-noutati/articole-publicate/1211-informar-ulterioara-sedintei-comisiei-mixte-din-15-06-2016.html
    [b]#27 Adi [/b]- avand in vedere ca exista precedent, ai aceasta posibilitate
    [b]#28 ag.[/b] – plecarea este conditionata de repartitia celor din Snpap
    [b]#29 alex [/b]- raspunsul la intrebarea ta il gasesti aici : http://www.snlp.ro/stiri-si-noutati/concursuri-anp/articole/1083-ordinul-ministrului-justitiei-nr-2478-c-2010-concursuri.html
    [b]#31 Luca[/b] – 11 iulie 2016 ora 15:00 / Da. Te poti inscrie[/quote]
    24 Angelo De verificat!

  126. [quote name=”Asclepios”]Vineri seara am discutat cu o colega pensionabila, are 56 de ani impliniti, militar din 1990, in sistem din 1984 ca personal civil si lucreaza din 1980 dar vaduva de 20 de ani, cei doi copii mari, unul casatorit, plecati pe unde viata i-a dus. Colegei ii este frica de acele 3_4 luni sau chiar mai multe in care este….in aer pensionar fara pensie dar cu rate, intretinere, impozite de platit si nici o sursa de venit!!!! De ce nu se poate respecta ceea ce este stipulat in lege „la cerere” sa ramai la serviciu pana la sosirea deciziei, lucrezi pana la 30 iunie in 10 iulie primesti salariul pentru ultima luma muncita si in 15 iulie pensia pentru prima luna de pensionar?![/quote]Putina orientare in teren!!!Ca si sugestie: Pe perioada concediului medical,relatiile de serviciu nu pot fi suspendate!Zic eu ca doamna merita!Nu stiu de ce vorbim aici cand cei de la RU puteau sugera asta!!!Dar…

  127. Imi cer scuze ca revin, dar eu in cele 15 pagini din regulament nu am vazut sa faca referire la tatuaje, poate mi-a scapat..
    Precizez ca am tatuaj pe toata mana…
    As dori sa stiu daca se accepta sau nu.
    Va Mulltumesc

  128. [b]#21 dan[/b] – nivelul 1 il poti accesa aici: http://www.snlp.ro/_files/Metodologie_-_proba_practica_calculator.pdf
    [b]#24 Angelo [/b]- avand in vedere ca testarea psihologica a fost calibrata pe categoria „agent”, avizul initial este valabil 6 luni;
    [b]#26 cri[/b] – citeste articolul SNLP aici: http://www.snlp.ro/stiri-si-noutati/articole-publicate/1211-informar-ulterioara-sedintei-comisiei-mixte-din-15-06-2016.html
    [b]#27 Adi [/b]- avand in vedere ca exista precedent, ai aceasta posibilitate
    [b]#28 ag.[/b] – plecarea este conditionata de repartitia celor din Snpap
    [b]#29 alex [/b]- raspunsul la intrebarea ta il gasesti aici : http://www.snlp.ro/stiri-si-noutati/concursuri-anp/articole/1083-ordinul-ministrului-justitiei-nr-2478-c-2010-concursuri.html
    [b]#31 Luca[/b] – 11 iulie 2016 ora 15:00 / Da. Te poti inscrie

  129. Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este data limita pentru depunerea dosarelor pentru posturile scoase la concurs in data de 16.06.2016? Si daca suntem inscrisi la concursul din 28.03.2016 ne putem inscrie si la acesta din urma?
    Va multumesc frumos!

  130. [quote name=”dan”]știe cineva in ce constă această probă de calculator nivel 1?-mulțumesc[/quote]
    Cauta pe net ” nivelul 1 calculator”

  131. daca sunt agent si doresc sa ma inscriu la concursul din sursa externa pt un post de ofiter, dosarul trebuie sa cuprinda actele prevazute pt incadrare din sursa externa sau cele prevazute pt ocuparea unui post din sursa interna?

  132. Cei care au primit (Da in iunie sau Da in vara),cand pleaca acasa? Va salut.

  133. Buna ziua !
    Daca indeplinesc conditiile de participare pentru 2 posturi, respectiv agent operativ si agent sector logistica, ma pot inscrie pentru ambele posturi sau data concursului va fi aceeasi si nu exista aceasta posibilitate?

  134. dl teoroc va rog sa ne spuneti ca sa stim si noi cind va intilniti cu cei din mj ptr clarificarea salariului de merit daca il vom lua si noi sau nu asteptam raspuns multumesc

  135. [b]#23 Marius[/b] – s-a mai explicat faptul ca, daca interviul psiho-profesional nu ar fi fost desprins de testarea psihologica, cu un efectiv de maxim 15-16 psihologi si cu trezirea greoaie a ANP, testarile ar fi durat foarte mult.

  136. Daca am fost respins la examenul psihologic pentru agent operativ , pot participa acum pentru postul de agent conducator auto …multumesc

  137. [quote name=”Cristian Tudorache”][b]#5 Georgeta[/b] – interviul este prima proba de concurs. Deci, exista ![/quote]
    Da , exista dar la ce mai foloseste candidatului care a fost respins la psihologic. Se referea la interviul de la proba psihologic.Oricum este varza procedura ANP de organizare si desfasurare a concursurilor. De aceea s-a ajuns la un decalaj de 2 luni intre noi si politie

  138. Buna ziua!! Daca am fost la testul psiho si l-am luat si nu m-am mai prezentat la celelalte probe as mai putea sa ma mai înscriu o data acum si sa particip din nou ???mulutumesc

  139. știe cineva in ce constă această probă de calculator nivel 1?-mulțumesc

  140. Vineri seara am discutat cu o colega pensionabila, are 56 de ani impliniti, militar din 1990, in sistem din 1984 ca personal civil si lucreaza din 1980 dar vaduva de 20 de ani, cei doi copii mari, unul casatorit, plecati pe unde viata i-a dus. Colegei ii este frica de acele 3_4 luni sau chiar mai multe in care este….in aer pensionar fara pensie dar cu rate, intretinere, impozite de platit si nici o sursa de venit!!!! De ce nu se poate respecta ceea ce este stipulat in lege „la cerere” sa ramai la serviciu pana la sosirea deciziei, lucrezi pana la 30 iunie in 10 iulie primesti salariul pentru ultima luma muncita si in 15 iulie pensia pentru prima luna de pensionar?!

  141. Buna seara,
    Daca am tatuaj pe mana si este la vedere, pot sa aplic pentru o functie de agent operativ ?
    Va multumesc

  142. Ma bucur foarte mult ca nu s-au scos functii de ofiter pe specialitati unde avem studenti in academii! Nu era corect fata de ei ! In rest bafta la MSU, SSM, SIC si Secretarit…acolo chiar este nevoie mare de ofiteri…ca sa aiba si cine sa stea la serviciu 7ore din 8…ce le-as desfinta daca as avea puterea asta…sau in cel mai bun caz le-as face de agent!

  143. Ema – pe toate posturile scoase la concurs poate candida si sursa interna / in niciun caz nu este prioritara sursa externa / important este sa fie indeplinite conditiile si sa existe interes / posturile din operativ nu prezinta interes fiind de agenti nivel minim / dar posturile de ofiter sigur sunt tentante

  144. Daca sunt scoase pt extern,cei din sursa interna ce ar trebui sa faca sa accede si ei pe aceste locuri?

  145. Posturile scoase pt extern, se pot ocupa si din sursa interna acum, sau doar daca raman neocupate?

  146. Nu am nimic cu nimeni dar la nivel ANP- RESURSE UMANE ori e un dezastru ori nu se vrea! La M.A.I. deja s-au ocupat posturile din transa 1 iar la ANP pauza! Daca nici cand sunt bani alocati nu se poate atunci trebuie ca cineva sa vada ca din temelii trebuie schimbat tot! Pentru ca altfel, se demonstreaza mafia din Romania , care nu vrea nimic bun decat pt ea ( ministrii si acolitii) (conditii detentie). HAI SA MUNCIM CAT ZECE SI IN FIECARE ZI SA AFLAM CATE MILIARDE SE FURA IN ROMANIA, DAR PENTRU NOI NU SE POATE!!! MUNCITI PENTRU HOTI DRAGI COLEGI!!!

  147. 1. Ofiţer – psiholog resurse umane (unitate penitenciară)
    Condiții specifice :
    I. Studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă emisă de instituţii acreditate
    de Ministerul Educaţiei, în specializarea, „Psihologie” sau asimilate;
    II. Cunoştinţe de operare pe calculator: nivel I (vor fi verificate prin probă practică
    eliminatorie);
    III. Atestat de liberă practică obţinut în specialitatea psihologie aplicată în domeniul
    securităţii naţionale – treapta de specializare – minimum psiholog practicant
    autonom;
    IV. Atestat de liberă practică obţinut într-una din specialitățile:
    – psihologie clinică – treapta de specializare – minimum psiholog practicant
    in supervizare;
    – consiliere psihologică sau psihoterapie, treapta de specializare – minimum
    psiholog practicant in supervizare;
    SI PUNCTUL III SI PUNCTUL IV SAU UNUL DIN ELE? CA NU E EXPLICAT SUFICIENT IN CORPUL ANUNTULUI…

  148. vă salut! se cunoaşte data probabilă demarării procedurii de depunere a dosarelor pentru această a doua serie de încadrări? vă mulţumesc!

  149. toate posturile se pot ocupa si din intern nu strict extern / am tot explicat

  150. din sursa interna vad anul asta nimic … asta e ne bagam din exterior 🙂

  151. [b]#8 Cornelia[/b] – verifica conditiile de participare aici: http://www.snlp.ro/_files/Bibliografie_runda_2_concursuri.pdf

    [b]#8 Cornelia:[/b]
    Condiții specifice:
    I.Nivel minim al studiilor:
    a. studii liceale cu profil economic, cu diplomă de bacalaureat, emisă de instituţii acreditate de Ministerul Educaţiei sau
    b. studii liceale, cu diplomă de bacalaureat, emisă de instituţii acreditate de Ministerul Educaţiei și curs autorizat cu specializarea finanțe – contabilitate,
    II. Cunoştinţe minime de utilizare a computerului: nivelul I (cunoştinţele vor fi verificate prin proba practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului)

  152. Dl. Stefan va rog sa-mi spuneți dacă pot participa pe un posr de agent contabil,în condițiile în care dețin studii superioare în finanțe banci în care am profesat peste 8 ani.Mentionezz ca nu am studii liceale de contabilitate.Va mulțumesc.

  153. [b]#5 Georgeta[/b] – interviul este prima proba de concurs. Deci, exista !

  154. Pe zi ce trece e mai clar ca bejan si iftinca trebuie sa fie demisi!!! Situaţia concursurilor si a linsajului public la care sunt supuşi functionarii din ANP trebuie sa o conducă pe doamna prună la o demitere a celor doi ingamfati !!!

  155. Ma abțin de la mai multe dar burtoși, 1.50 nu aveau ce cauta sau cei care nici măcar nu știau sa tina pixul în mana, îmi pare rău că a fost scos interviul. Omul care a fost declarat respins chiar sunt și eu curioasa la ce ar fi putut sa pice. Interviul le-ar fi arătat adevărata fata la multi…

  156. [b]# Georgeta [/b]- a se „vedea pe ei” ca sunt ok nu e de ajuns sa treaca un examen psihologic…

  157. Da în fine mi se pare o prostie, nu știu pe ce criterii au fost selecționați și trecuți ca la ce (editat) au participat la examenul psihologic care culmea au fost declarați Admiși, iar cei care chiar se vedea pe ei ca sunt oameni ok au fost au fost declarați respinși cum și în ce fel nu pot sa îmi explic dar ma rog la noi totul se rezuma la șpagă și pile păcat. ..

  158. Timp de 6 luni nu / cand dati testarea semnati niste documente / la fel si la final / avizele sunt cu 5 puncte / inclus scolile de pregatire si categorii – agenti/ofiteri / daca ai picat o testare pentru agent timp de 6 luni esti in imposibilitate de a mai da o alta testare sau concurs / regulile au fost prelucrate din start

  159. Dacă a picat acum in iunie la examenul psihologic are dreptul sa participe din nou la noile posturi? ?? Multumesc

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)