www.snlp.ro Web analytics

Sindicatul Național

al Lucrătorilor de Penitenciare

Managementul performantei prin abstinenta salariala

abstinence-webIata cum sistemul nostru completeaza cursurile de management cu un nou concept, enuntat in titlul articolului. Ne referim la colegii care au avut indrazneala de a raspunde provocarii unor activitati in cadrul unor proiecte cu fonduri nerambursabile. In multe unitati vedem lucruri noi si bune care s-au putut realiza cu bani europeni.

Legislatia prevede un sistem motivational pentru acesti oameni care gestioneaza bugete de milioane de euro asumandu-si responsabilitati uriase. Nu numai ca emiterea normelor pentru majorarile salariale a durat aproape 3 ani, dar aplicarea normelor pare aproape imposibila. 

SNLP a ridicat in sedinta Consiliului de conducere al ANP derulata astazi, problema colegilor implicati in astfel de proiecte, aratand consternarea care ne-a cuprins cand am luat act de sesizarile din terioriu conform carora cei implicati in proiecte nu numai ca nu au primit majorarile salariale legale dar nu si-au primit nici macar salariul lunar pe motiv ca partea din salariu care se sustine din bugetul proiectului o vor primi cand se primesc fondurile din proiect.

Prin urmare iata cum in sistemul penitenciar am gasit o metoda sa stimulam performanta: ”munciti in plus pentru ca recompensa va fi invers proportionala cu munca!” Este absolut inadmisibil si am transmis acest lucru conducerii ANP solicitand totodata termene clare de solutionare a problemei. Raspunsul a fost ca luni 11 martie 2013 vor fi completate salariile (din bugetul ANP) si in cel mult o saptamana, va incepe acordarea majorarilor de clase. 

 

Acest articol a fost arhivat. Din acest motiv, nu puteți posta comentarii noi.

Comentarii

0 #1 vandalu2008 09-03-2013 09:41
De ce nu-l întrebați pe dl Pleșa cum a făcut echipele de proiect în ANP? Ce lege a respectat el? Sau de ce merg (editat) în TOATE ieșirile în Libia? La sfârșit vor vrea și proiect implementat?
Cât despre proiectele implementate în unități, să fim mai reținuți. Sunt destule exemple pozitive, dar și nereușite cel puțin tot la fel de multe. Evaluați cu mai mare atenție, sunt o mulțime de ateliere care nu s-au folosit niciodată sau traineri care nu au pregătit pe nimeni niciodată.

Google Translate

Cauta in site

 • finul Alecu vrea sa fie contrazis 13.12.2017 16:47
  Nu e greu de imaginat ce strategii postliberare au "ei".Vor veni cu ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 13.12.2017 08:03
  este o balbaiala intre a se faca ca dau ceva si a nu prea avea din ce / ...

  Read more...

   
 • simona 13.12.2017 05:36
  Pâine și circ. Pentru a veni în întâmpinarea interesului opiniei publice ...

  Read more...

   
 • Anton 13.12.2017 00:22
  nimic specific, ma gandeam doar ca totul e o ciorba bine facuta pentru ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 12.12.2017 22:20
  nici una nici alta, integral :) / putin mai specifica intrebarea si ...

  Read more...

Google AdS