www.snlp.ro Web analytics

Sindicatul Național

al Lucrătorilor de Penitenciare

SNLP nu negociaza zilele libere pentru operativ: 12 sau nimic!

12SNLP a inaintat Ministerului Justitiei o propunere de solutionare a divergentei legate de compensarea muncii in zilele de sarbatoare legala, pentru schimburile operative. MJ a apreciat calitatea argumentelor identificate de noi si s-a angajat in identificarea unor solutii, dar se pare ca a dat putin de greu. Pe parcursul dialogului informal derulat ulterior solicitarii, au fost vehiculate mai multe variante posibile de rezolvare partiala sau de mijloc a situatiei cum ar fi acordarea, pentru inceput, a unui numar de 4-5 zile din totalul prevazut de lege, avand in vedere deficitul de resurse umane si cresterea numarului de ore suplimentare ca efect a acordarii tuturor zilelor libere.

SNLP a sustinut din start ca divergenta nu se poate rezolva decat intr-un singur mod si acesta este cel prevazut de lege. TOATE zilele de sarbatoare legala trebuie sa aiba acelasi regim. SNLP nu va accepta compromisuri si a avertizat ministerul in acest sens. Exista baza legala si angajatorul are datoria ca macar in al 12-lea ceas sa regleze aceasta problema care treneaza din anul 2007, de cand legislatia salariala ulterioara demilitarizarii, a devenit aplicabila prin emiterea normelor (OMJ 399/C/2007). Pentru reglementarea acestei probleme SNLP are pe rolul instantelor un proces inca din anul 2008, proces cu 45 de pârâti, blocat succesiv la fiecare termen prin diferite greseli neintentionate ale juristilor din unitatile chemate in judecata (urmatorul termen este pe data de 26 iunie 2012).

Prin dialog cu MJ, a fost stabilita organizarea unei sedinte in cursul zilei de 8 februarie 2012, la ora 12,00 la sediul ministerului, pentru transarea definitiva a problemei. Codul muncii enumera 11 zile libere (plus inca 2 zile pentru sarbatorile religioase ale cultelor, altele decat cele crestine) iar Acordul colectiv mai adauga si ziua de 29 iunie stabilindu-i acelasi regim, conform art. 143 din Codul muncii. In concluzie, strategia SNLP este simpla: 12 sau nimic!

Legea nr. 53 din 2004 republicata - Codul muncii

SECŢIUNEA a 3-a
Sărbătorile legale

ART. 139
(1) Zilele de sărbătoare legală în care nu se lucrează sunt:
- 1 şi 2 ianuarie;
- prima şi a doua zi de Paşti;
- 1 mai;
- prima şi a doua zi de Rusalii;
- Adormirea Maicii Domnului;
- 1 decembrie;
- prima şi a doua zi de Crăciun;
- două zile pentru fiecare dintre cele 3 sărbători religioase anuale, declarate astfel de cultele religioase legale, altele decât cele creştine, pentru persoanele aparţinând acestora.
(2) Acordarea zilelor libere se face de către angajator.
ART. 143
Prin contractul colectiv de muncă aplicabil se pot stabili şi alte zile libere.

 

Acordul colectiv la nivelul grupului de unitati ANP

ART. 29^2

Ziua de 29 iunie este considerata zi libera platita.

UPDATE

Pe data de 8 feb 2012 au avut loc doua sedinte, una la sediul MJ, in cadrul careia s-au stabilit principiile pe baza carora se va elabora decizia directorului general pentru compensarea muncii prestate in zile de sarbatoare legala si o alta sedinta, mai extinsa, la sediul ANP.

La finalul sedintei de la sediul MJ a fost semnat un document prin care se stabilesc atat intentiile cat si forma deciziei care se va emite si s-a stabilit ca cel tarziu vineri 10 feb 2012 se va emite decizia, urmand ca pana la data respectiva sindicatele si administratia sa identifice formula optima pentru o interpretare clara si unitara a dispozitiilor noi, la nivelul intregului sistem.

SNLP a participat la sedinta de la ANP cu o delegatie mai extinsa, invitand doi salariati din Penitenciarul Jilava, care se ocupa cu pontarea muncii, respectiv presedintele Filialei SNLP Jilava, Florin Stoica si contabilul sef al unitatii. In cadrul sedintei au fost dezbatute mai multe formule posibile si s-a convenit pe una dintre ele, urmand ca DCEAN ANP sa elaboreze un text pana pe data de 9 feb 2012, text pe care isi vor exprima opinia toate partile.

Dezbaterile au fost ingreunate de specificul activitatii si al programului schimburilor operative, precum si de incercarea de separare a muncii suplimentare, de munca in zilele de sarbatoare legala, deziderat care nu este chiar usor de indeplinit. In cele din urma se va opta pentru o definire a orelor de compensare similar concediului sau invoirii platite, deoarece nu prea exista alternative. Revenim cu detalii.

 

Acest articol a fost arhivat. Din acest motiv, nu puteți posta comentarii noi.

Comentarii

0 #42 shopirlache 02-03-2012 02:27
Sunt de acord cu "Ultimul samaritean"-spe r sa nu fie chiar ultimul si pentru conformitate, se poate vedea ce am postat la "Repaus saptaminal pentru ture". In ceea ce priveste cele postate -birfe si discutii contradictorii- chiar nu e tema propusa AICI in dezbatere si eu cred ca e mai bine sa i se spuna in FATA celui ce te nemultumeste-BA RBATESTE- nu sub anonimat; si fac abstractie de tema, ca sa MULTUMESC colegilor de sindicat din Rahova,Jilava, Penit. Spital Jilava si A.N.P. -liderilor,dar si conducerii Sp.Jilava- care au fost alaturi de familia mea in momentele cind sotia era bolnava(de cancer) si apoi dupa decesul ei in noiembrie anul trecut! Am fost profund impresionat de solidaritatea colegilor cu care a lucrat sotia in sp.Jilava, inclusiv directorii, STIMATI COLEGI- VA MULTUMESC IN NUMELE MEU SI AL COPIILOR - ATI DAT DOVADA DE O M E N I E - LUCRU RAR INTILNIT IN ZILELE NOASTRE!! MULTUMESC DOMNEI "vice" NEACSU! VA DORESC TUTUROR SANATATE SI O VIATA LINISTITA ALATURI DE CEI DRAGI STIMATI COLEGI DIN SISTEM- cind norii negri se aduna peste noi, TREBUIE sa fim uniti, dar bine ar fi sa fim uniti si in zilele bune!
-3 #41 Argat 14-02-2012 20:07
Ma folosesc de aceste doua nume pt. ca uneori ma simt un nimeni sau un argat la curtea unora care se cred regi,dar sunt trecatori.
-3 #40 Argat 14-02-2012 20:06
Citez pe Doru:
Daca se poate as vrea sa-l cunosc pe cel care se intituleaza ,,Nimeni". Nu esti un nimeni deoarece imi placi cum scrii si gandesti. Si eu il astept la colt pe Dumitrascu. Multumesc.

Multumesc Doru,cred ca scriu bine pt. ca scriu adevaruri,ma consider un anonim,un nimeni,dar spun lucrurilor pe nume cum gandesc eu si la nivelul meu de intelegere.Nu-m i place sa mint si nici nu voi face cu buna stiinta niciodata in viata mea. :lol: :lol:
-2 #39 Doru 12-02-2012 10:07
Daca se poate as vrea sa-l cunosc pe cel care se intituleaza ,,Nimeni". Nu esti un nimeni deoarece imi placi cum scrii si gandesti. Si eu il astept la colt pe Dumitrascu. Multumesc.
-3 #38 dumraveanu codrut 12-02-2012 08:17
multumesc bulgare de nea pentru urare,va doresc si voua tuturor drum bun in viata,dar pentru mine lacul e romania si putul sistemul penitenciar,cu rate de 600 de chf pe luna si doi copii mici,viitorul aici nu suna bine.Plec cu contract in uk,unde nu m-a intrebat nimeni cine m-a recomandat ca-n sistemul penitenciar ci ce stiu sa fac!codrut
-3 #37 Juliene 11-02-2012 16:18
Pentru Argat:
Ieri, 10.02.2012 urma sa se emita decizia ANP privitoare la compensarea zilelor de sarbatori legale. De asemeni, urma o ultima intalnire intre SNLP si ANP pe aceasta tema in vederea stabilirii in concret a punerii in aplicare. Nu e cazul sa fii pesimist in privinta acestei decizii. Ea va fi pusa in aplicare nu peste un an ci urmatoarea zi cand va ajunge in unitati...
-1 #36 Bulgare de nea 11-02-2012 15:47
Felicitari pentru alegere Codrut, multi dintre noi abia asteapta oportunutatea sa o faca.Despre modul in care A.N.P. organizeaza concursuri prefer sa nu fac vorbire din respect de sine.Ai grija la plecare sa nu ,,sari din lac in put'', in rest toate cele bune.
-2 #35 dumraveanu codrut 11-02-2012 12:50
subiectele la educatie din centrele gherla,craiova si rahova au fost accesibile ca sa nu zic altceva-nu cunosc grilele de corectare dar 7 nu ere greu de obtinut.Problem a e interviul,orica t de bine esti pregatit acolo te au in mana,orice ai spune,cum ai spune destinul e in mana lor,si ei stiu asta.cunosc doi candidati care spun ca au raspuns la fel si unul a trecut ,celalalt nu,diferenta :unul ofiter imputernicit ,picatul agent.domnilor transparenta si corectitudinea pe care o afisati este o himera,vorba unui om greu cu experienta:daca ai chemare te duci daca nu,nu-adica daca ai primit invitatie te duci daca nu stai acasa . cu respect un memebru snlp car va parasi sistemul
-2 #34 Argat 11-02-2012 11:42
In cazul in care va aparea in forma scrisa,va mai dura 1-2 ani pana se va pune in practica,asa e la noi si nu plateste nimeni pt. neaplicarea corecat a decizie.
-3 #33 RADU HILOHE 10-02-2012 18:40
DOMNULE DUMITRASCU
As vrea sa mai precizez un aspect,pe care l-am omis in postarea anterioara.
Datorita atribuintelor de serviciu,ma intinlesc cu domnul Raileanu in curtea penitenciarului brailean si discutam probleme de natura sindicala,de serviciu dar niciodata nu s-a pus problema ca eu sunt de la SNLP si dinsul de la FSANP.
Am discutat probleme care tin de intregul sistem penitenciar.
Precizez faptul ca ma cunosc cu domnul Raileanu de peste 20 de ani,a facut practica in penitenciarul galatean in perioada in care era elev al scolii de maistri militari armurieri.
Daca gresesc in afirmatiile mele il rog sa ma corecteze.
-1 #32 Doru. 10-02-2012 16:57
Este o decizie, pe care daca o vedem scrisa, recunosc ca este foarte importanta. Ce s-a intamplat la intalnirile de la MJ cred ca se poate verifica (cine ce aport a avut). Ideea este ca ne pierdem energiile pe verticala, intre Stefan si Sorin si tot asa pana la nivel de membru de sindicat. Treziti-va fratilor! Asta convine de minune adminitratiei. Faceti ceva si incetati cu prostiile!
-5 #31 Simburica 10-02-2012 14:08
2. Stefan are intr-adevar calitati ! Si stii foarte bine ca nu vei ajunge niciodata sa ti se deschida usile asa cum i se deschid lui. Daca tu ai realizat ceva a fost doar prin forta, jigniri, afrond extrem adus unor persoane in multe cazuri nejustificate. Sa-ti reamintesc de acel Penifest mizer in care ai terfelit imaginea unor oameni lasand toti cretinii sa se exprime in cel mai nennorocit mod cu putinta ?

Asa e ! SNLP nu a aruncat cu insemnele unei structuri ce se doreste a fi respectata ! SNLP a ars raul simbolic pentru o intreaga societate romaneasca la acel moment. Gestul nostru a fost unul reprezentativ miscarii sindicale si nu unul care sa nasca idei periculoase pentru un presedinte atat de inversunat impotriva poporului roman. Dovada fac si masurile ulterioare impotriva politistilor. Uiti de "javra ordinara" ? Ti-ai permis a incalca in mod fraudulos intentiile de bun simt ale SNLP cu ocazia mitingului de la Ministerul Justitiei...Nor oc ca la acel moment, ca si acum, erati prea putini sa va faceti auziti !

Dumitrscu....cu oameni ca tine, cu lideri ca tine avizi dupa putere, de miscarea sindicala se va alege praful !
-3 #30 RADU HILOHE 10-02-2012 14:07
Nu am zis niciodata ca am avut oferte din partea dumneavoastra.
Stiu doar ca am postat,ca cele doua sindicate sa faca front comun in actualul context economico-social.
Este posibil ca acest lucru sa fi fost facut de catre unii prieteni....
Cu siguranta a-ti observat ca nu ma ascund sub protectia anonimatului.
Va doresc multa sanatate,lucru de care avem nevoie toti,inainte de toate.
-5 #29 Simburica 10-02-2012 14:05
1. Dumitrascu, dupa cum ai observat, cel in masura sa administreze acest site ti-a lasat placerea de a avea un drept la replica fata de cele s-au spus despre tine aici. Ideea e ca, tu pe site-u tau, orice nepotrivire sau minim interes despre persoana ta il tratezi ca off-topic taind pur si simplu elementele care iti aduc acuze zic eu, in mare parte adevarate.

Stii care este problema ta de fapt ? Schimbarea "blanii" functie de vremurile in care se zbate sistemul penitenciar. Cand ai simtit ca e groasa ai facut in asa fel incat sa dispari si sa revii sub o alta infatisare. Trecerea ta din director adjunct ca presedinte de federatie este un lucru de blamat din punct de vedere moral.

In alta ordine de idei, afirmi ca nu alergi intr-un suflet dupa distrugerea grupelor SNLP...Aici chiar dai dovada de putina ipocrizie...Spu ne tu cu gura ta ca nu te-ai dus glont la penitenciarul in care ai auzit ca sunt unele probleme de intelegere intre membrii SNLP incercand sa le expui problemele ca si cand ai fi tatuca tuturor rezolvarilor lor. O atitudine de asemeni de blamat in contextul in care te joci cu reprezentarea asta ca si lider ce esti.
-1 #28 Florin Stoica 10-02-2012 13:14
Stimate coleg Sorin Dumitrascu, eu nu am pomenit de site-ul FSANP, nu stiu de unde aceste afirmatii.
La Jilava nu s-a dat foc la o papusa Boc, nu sunteti bine informat.
Eu v-am apreciat totdeauna si va apreciez in continuare, dar daca va critica cineva e bai?
Eu daca simt nevoia sa va critic va spun personal.
Haideti sa nu mai dezgropam mortii, e mai bine asa.
Nu am spus si nu voi spune ca ati facut numai rau, toti gresim.
Sindicatele trebuie sa fie unite, dar prea repede uitati ce s-a postat despre Stefan si alti lideri SNLP pe site-ul FSANP.
Pe timpul cand a fost emisa celebra Decizie 307 nu exista consultare cu sindicatele, decat formala, si asa e prea mult spus, se trimitea un proiect de decizie cu termen de raspuns de cel mult o zi, nu se tinea seama de propunerile facute si gata decizia.
Sa facem un pic de efort pentru aducere aminte.
Haideti sa lasam laudele si sa facem ceva pentru cei care ne-au ales, iar sindicatele in ultimii ani chiar au facut multe lucruri bune pentru membrii de sindicat si nu numai, repet toate sindicatele.
-4 #27 Optimistul 10-02-2012 13:02
Este adevarat cu tirgu Jiu dar nu erati in FSANP cred cand s-a deschis procesul.Dle Dumitrascu
-2 #26 Nimeni 10-02-2012 12:57
Dle Dumitrascu,sunt un membru SNLP si ma convinseserati ca sunteti un lider acum dintr-un fost director general atunci cand ne-ati vizitat unitatea de curand,cand ati spus ca Stefan minte ca nu se dau banii pe echipament in primul trimestru al anului 2012,ca se vor da banii ,ca el nu stie ce vorbeste,am ramas un pic surprins si chiar nauc,dar s-a dovedit ca dvs. ati mintit sau ati fost prost informat,mi-ati vandut o iluzie,un fals stiti ce probleme sunt cu banii,iar la mine mai grave parca decat la altii,orice zvon despre bani ma face sa-i includ in calculul lunar al cosului de venituri si cheltuieli.Acum , am o explicatie doriti sa iesiti in evidenta,pt. a convinge cat mai multi oameni,dar daca nu a fost o greseala acel anunt cu banii pt. echipament atunci,pe termen scurt castigati insa pe termen lung o sa pierdeti.Oricum asa cum ati spus vreau sa cred ca ambele sindicate lupta pt. drepturile noastre,nu faceti parte din sistem dar cred ca se poate si asa daca acei oameni pe care ii reprezentati cred ca da e in regula.Recunoas teti unele aspecte cum ar fi decizia 307,cu fractiile de 8 ore pierdute etc,e un lucru bun ca aveti puterea sa recunoasteti cand ati gresit.Lupta deschisa intre cele doua sindicate din sistem nu face bine membrilor lor,asa ca rog ambii presedinti sa se abtina sa raspunda la provocari,sa nu incite membri sau liderii din teritoriu la conflicte deschise,din punctul meu de vedere avem sindicate cu o activitate buna,chiar foarte buna prin comparatie u cele de la politie sau alte structuri,este loc si de mai bine.Daca BNS si Alfa se unesc ce faceti in situatia aceea??Va rog sa-mi raspundeti dle Dumitrascu!dar si dl Teoroc. :o :o :o :o :o :o
+1 #25 Sorin Dumitrascu 10-02-2012 11:01
Explicatii 2...

6. FSANP are process castigate in chestiunea zilelor lib ere pentru sarbatori si chiar am avut Targu Jiu unde am avut pana recent practica acordarii acestora desi era neclar la nivel de sistem.
7. Acea decizie 307/2006 n-a fost perfecta insa a fost momentul din care au inceput sa se ponteze si sa se acorde ore suplimentare. Da, ignorarea fractiilor fost o greseala facut cu consultarea sindicatelor.
8. Am avut aceiasi abordare si ca DGA si ca lider de sindicat. Drepturile personalului au fost si atunci importante si sunt si acum. Pentru cine stie putina istorie nu cred ca e neclar.
9. Nu ies in mass media dintr-o salbiciune pentru sticla sau publicitate, ci pentru că trebuie. E necesar și util să fim o prezență recunoscută public. E opinia mea și puteți să nu fiți de acord cu dânsa.
10. Informez cât mai repede pentru că așa mi se pare că trebuie să circule informația, și mă uimește aprecierea lui Florin Stoica referitoare la modul în care se comentează pe site-ul FSANP. Sunt și acolo oameni liberi stimate coleg.
11. Am fost școlit în România și UK, care-ar fi problema. Nu sub mandatul PDL, daca asta va era problema.
12. Nu, nu i-am facut nicio oferta lui Radu Hilohe desi stiu ca a mai discutat pe tema asta cu dl Raileanu. De principiu nu facem oferte la liderii SNLP, desi candva un sindicat a fost ofertat si a acceptat sa plece din FSANP si nu vad o problema in asta.

Multumesc tuturor pentru feedback si va astept pentru orice explicatii.
+1 #24 Sorin Dumitrascu 10-02-2012 11:01
Revin cu explicatii...

1. Nu știu dacă e criticabil că sunt unii oameni care mă felicită sau că sunt oameni care au o părere bună despre subsemnatul.
2. Si eu am o părere bună despre Stefan Teoroc si n-am ascuns niciodata asta desi au fost momente tensionate. Are calitati de necontestat.
3. Am cost dat afar din sistem pentru ca mi-am permis sa ma cert cu Tudor Chiuariu. Eram membru SNLP, si Stefan a incercat fara succes sa ma apere.
4. Pentru cei care au o problema cu actul de fronda prilejut de aruncarea caschetelor le-as aminti un act de fronda si mai percutant, arderea unei papusi Boc la Jilava. Nu mi-am permis sa critic.
5.Am facut multe din punct de vedere profesional, candva pe acest site am postat si o lista succinta. Insa nu-mi propuns sa va conving desi poate ca n-ar strica.
+1 #23 Sorin Dumitrascu 10-02-2012 10:15
PS. N-ar fi mai bine să-l complimentați și domniile voastre pe Ștefan Teoroc pentru efortul depus și să conchidem că, noi sindicatele, ne-am făcut treaba?!
+1 #22 Sorin Dumitrascu 10-02-2012 10:14
Ce ați pățit fraților?! Am înțeles că aveți o altă părere despre subsemnatul. Nu mă derajează. Aveți dreptul. Încerc să explic tuturor unde sunt nelămuriri, n-am pretenția să-i conving pe toți mai ales că unii nici nu vor.

Ce să fac dacă oamenii se bucură și apreciază că am pus umărul la rezolvarea unei probleme?! Să nu le mulțumesc?! Vi s-a părut că n-am fost obiectiv?! Care-i supărarea?!

Am văzut cineva la un PS ca are o problema cu "fosti lucratori dezertati, care s-au intors de la MAI sa schimbe intr-o zi sistemul penitenciar ..."

Aflați fraților că n-am "dezertat", am fost dat afară de un ministru numit Tudor Chiuariu cu care ma aflam in conflict dupa ce l-a adus pe Marius Iosif si toata pleiada aia de semi-cretini, atunci fiind membru SNLP care SNLP a încercat fără succes să mă apere.

Pentru nelămuriri vă stau la dispoziție. Și mie îmi plac legendele, dar totuși... una e una și alta e alta.
-1 #21 Simburica 10-02-2012 08:49
Intr-adevar sunt multe de discutat pe acest subiect al pontarii si compensarii zilelor de sarbatoari legale.

La un moment dat, ai afisat aici pe site un tabel (Situatie centralizata misiuni operative la nivelul sistemului penitenciar) care se dorea completat de catre fiecare unitate in parte. Acest lucru s-a realizat ?

Interesanta abordarea schemelor ce definesc misiunile specifice in raport de care se poate stabili si deficitul de personal, deficit de care am putea sa ne legam in urmatoarele intentii de ocupare a posturilor vacante. Din aceeasi schema se pot trage si concluziile vis-a-vis de cei care organizeaza aceste misiuni, daca eficientizeaza la maximum personalul...Po ate fi si un criteriu de evaluare al acestora pe viitor....
+1 #20 Tepes 10-02-2012 08:13
Citez pe jon:
RADULE COLEGII TAI CEI 5 ARESTATI REZISTA DIN CE IN CE MAI GREU. TU TE LAUZI
Tu ce faci pt. ei,Radu a facut si chiar a reusit unele lucruri pt. ei,insa nu i-a bagat el acolo si nici nu are puterea sa-i scoata,dar el se lupta in continuare e un subiect sensibil pt. el iar tu esti un pic de c...a ,ataci exact unde este el sensibil,luptat orule din umbra,esti un c.....s.
-1 #19 Adi P 10-02-2012 08:08
Citez pe Florin Stoica:
Nu vreau sa fiu lipsit de modestie si nici sa creada cineva ca-i iau apararea lui Stefan, sincer nu are nevoie de asa ceva, se descurca si fara mine mai mult decat altii care sunt laudati si iar laudati.
Totusi am pretentia ca stiu destule despre actiunile si rezultatele SNLP, la foarte multe participand personal si aici fac referire la modificari normative, legislative si tot felul de proiecte, ordine MJ si decizii ANP.
Aportul pe care-l aduce Stefan la aceste acte este decisiv, hotarator si cel mai important e de mare calitate.
Noi spre deosebire de altii nu ne ocupam cu inregistrari, cu laude, cu elogii, preferam sa muncim si sa lasam ceva in urma noastra pentru colegii nostrii si implicit pentru noi, spun si pentru noi pentru ca toti liderii de sindicat lucram efectiv in acest sistem si ne intereseaza rezultatele.
Ce ar trebui dragi colegi sa facem?
Sa incepem in secunda 2 dupa finalizarea dicutiilor sa ne laudam singuri?
Ba mai mult sa punem vreo 5-6 colegi sa ne aduca multumiri pe site pentru ce mari bravuri am facut noi?Oameni care nu au participat la aceste intalniri si care nu au cum sa stie aceste lucruri decat daca ne punem noi nisip in cap.
E tragi-comic dar vad ca la unii tine, eu cred ca suntem destul de maturi toti membrii SNLP, stim pe cine am ales, stim cine ne reprezinta si avem incredere in acestia.
Lauda de sine nu miroase a bine si traduc eu miroase a neputinta, a infatuare.

Mai Florine tu uneori ai un har de a spune lucrurilor pe nume cum putini il au,nu ti-o lua in cap am specificat uneori. :lol: ;-)
0 #18 Ștefan Teoroc 09-02-2012 21:37
Nu prea inteleg motivul comentariilor, subiectul era altul: zilele de sarbatoare si compensarea lor.
Si ar fi fost atatea de discutat pe subiect...

Google Translate

Cauta in site

 • Ștefan Teoroc 14.12.2017 23:28
  ministrul e absent pana marti / il capturam cand revine / noi zicem ca ...

  Read more...

   
 • eu 14.12.2017 22:59
  ok,e in regula cuposturile,dar cu plata orelor suplimentare pana la ...

  Read more...

   
 • Snlp Dej 14.12.2017 22:24
  Stefan te rog sa îi amintești domnului director general sa nu uite ca si ...

  Read more...

   
 • Un simplu agent 14.12.2017 22:04
  In primul rand felicitări pentru informațiile furnizate în timp util, care ...

  Read more...

   
 • Pintea 14.12.2017 21:57
  Repartizare pe sectoare/servic ii in cadrul unitatilor, care este ?

  Read more...

Google AdS