www.snlp.ro Web analytics

Comunicat Guvern – masuri fiscal-bugetare adoptate

Captură de ecran din 2017.12.07 la 00.07.45.png

Extras din comunicat

  • Munca suplimentară efectuată peste durata normală a timpului de lucru se va compensa numai cu timp liber corespunzător. Prin excepție, pentru activitatea desfășurată de personalul militar, polițiștii, funcționarii publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare și personalul civil din instituțiile publice de apărare, ordine publică și securitate națională, în zilele de repaus săptămânal, de sărbători legale și în celelalte zile în care, în conformitate cu reglementările în vigoare, nu se lucrează, se acordă drepturile prevăzute de legislația în vigoare în luna iunie 2017.

6 COMMENTS

  1. [quote name=”VASEA”]PENTRU CEI PENSIONATI PANA PE 15 SEPTEMBRIE 2017SI CARE AU RAMAS CU PESTE 140 DE ORE SUPLIMENTARE EXISTA REZOLVARE .SAU NE LUAM ADIO DE LA ELE.[/quote]
    pe instanta doar … te costa vreo 2-3000 avocatul pentru toate fazele procesului, depinde de onorariul fiecaruia … daca pierzi, asta e ai incercat, si ai pierdut si cheltuielile de judecata … daca castigi ai niste bani in plus si castigi si cheltuielile (posibil doar cele de prima instanta, pt ca sunt unele curti de apel care nu mai acorda cheltuielile de judecata in recurs) … merita?

  2. PENTRU CEI PENSIONATI PANA PE 15 SEPTEMBRIE 2017SI CARE AU RAMAS CU PESTE 140 DE ORE SUPLIMENTARE EXISTA REZOLVARE .SAU NE LUAM ADIO DE LA ELE.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)