www.snlp.ro Web analytics

Scurtmetraj fariseic. O frantura din tehnica de tepuire a angajatilor romani

Domnul Iordache – ”Din fericire a fost suficienta revolta publica la acel moment pentru a renunta la acea decizie jignitoare pentru angajatii romani”. 

Video fariseu

La acel moment revolta publica s-a rezumat la declaratii de presa si a fost suficient ca Guvernul sa renunte la aceasta idee iar secretarul de stat care a avut aceasta initiativa sa-si inainteze demisia. In acest moment revolta publica nu mai inseamna nici macar oameni în strada, opinii contrare exprimate de experti sau scrisori de avertizare emise de organizatii internationale.

Intr-un discurs adresat membrilor CONGRESULUI BNS DIN LUNA NOIEMBRIE 2016, dnul Florin Iordache (deputat PSD),in calitate de Presedinte al Camerei Deputatilor, condamna intentia Guvernului tehnocrat de a transfera sarcina finantarii sistemului de securitate sociala de la angajator la angajat. Dupa un an, in totala contradictie cu declaratiile de la acea vreme, Guvernul PSD adopta OUG 79/2017.

De aceasta data masura nu mai este considerata jignitoare. Ne întrebam daca la acea vreme dnul Iordache nu cunostea prevederile Programului de Guvernare PSD sau ideea transferului contributiilor sociale este una îmbratisata ulterior campaniei electorale.

Sursa: Departamentul Presa BNS  

 

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)