www.snlp.ro Web analytics

De ce iesim in strada? Declaratii Dumitru Costin

 

Presedintele BNS explica motivele pentru care BNS va iesi in strada in data de 12.12.2017, dar si duminica 26.11.2017:

Video Costin

3 COMMENTS

  1. Creste norma de hrana, 40% pentru continuitate, etc sunt cioace care apar pe la concurenta…ele pun pe jar angajatii care isi spun „iar e bine la puscarie ” si isi mai fac un credit !!! Apoi isi dau seama ca ceea ce au postat ceilalti a fost apa de ploaie . Sunt de acord cu articole argumentate care informeaza corect colegii…Felicitari pentru concept !!!

  2. Administratorul sau moderatorul acestui site isi asuma articole concepute in mod responsabil si asumate. SNLP considera ca pe membrii sai ii intereseaza articolele argumentate si corect informate. Ca membru SNLP responsabil, presupun ca poti face diferenta intre un articol flash/stire cu un titlu pompos si 3-4 randuri si un articol dupa cum spuneam mai sus. Unii urmaresc rating si un concept de informare in care este important sa le apara numele in on-line, altii urmaresc informari complete, argumentate si bine informate (m-am repetat in mod intentionat).

  3. Off topic, cu speranța că poate sensibilizăm pe administratorul acestui site sau pe vreun moderator. Pe (editat) sunt 3 subiecte/stiri prin care cititorii sunt informați cu privire la : sporul de 50 % pt trimestrul. IV, sporul de 40% pt continuitate, pregătirile pt scoaterea la concurs a 461 de posturi. Oare de ce snlp consideră că aceste informații nu ne-ar interesa pe noi cei care suntem membrii ai acestui sindicat. Faptul că trebuie să ne informăm de pe pagina altui sindicat… e cel puțin enervant.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)