www.snlp.ro Web analytics

Pe locuri, fiti gata…asteptati putin!

CALENDAR SPORTIV

 

Au trecut mai bine de doua luni de cand DMRU inainta o nota prin care isi exprima intentia de a reglementa cele doua ore de pregatire sportiva in timpul programului de lucru. Zis si…atat! La recensamantul unitatilor care beneficiaza de o baza sportiva stam bine. 22 de unitati au o baza sportiva sau un protocol incheiat cu o alta baza sportiva, celelalte 25 de unitati fiind inca pe alaturi de fenomen, inclusiv ANP. Ambitii sunt si-i dam inainte cu proiectele. Inclusiv cu un proiect al unui calendar sportiv care, speram sa nu faca tusa in 2018.

 

calendar sportiv.2

11 COMMENTS

  1. [quote name=”caterinca proasta !”]caterinca proasta de anp..
    cred ca e gandita de (editat) blonde cu functii de ofiteri siguranta si regim anp.
    la dracu! ,operativu mananca in picioare pe fuga ,nu l schimba nici dracu la masa sau sa si sune familia pe supraveghetor.
    e gandita clar pt personalul de la birouri[/quote]
    Pai crezi ca cei la birouri au timp ?!

  2. Pt eu.ro
    Noi suntem SNLP si lucram la MJ. Ce ar însemna să luăm atitudine de fiecare dată când iese o soparla la tv si vorbeste numai prostii? Ar trebui să ia atitudine cei de la MAI.

  3. Declaratiile sunt totusi declaratii. Sunt convins ca, desi este ministru mai, nu cunoaste in intregime legislatia care reglementeaza grupa de munca, statutul, etc. La momentul la care se va incerca formalizarea vreunei intitiative care dezavantajeaza strctura de aparare, in speta lucratorii din penitenciare, se va lua atitudine, ca de fiecare data.

  4. de ce nu luati atitudine la declaratia de luni a celei de la interne privind varsta de pensionare…sau asta dupa ce se va intampla…

  5. Tocmai am spus ca se fac calcule / nu le facem doar noi / le fac toate institutiile din structura de aparare / am fost recent la intalniri inclusiv cu reprezentanti de varf din MAI si am cules o serie de date / inca nu avem concluziile finale si nu facem afirmatii partiale pentru ca este ineficient / insa vom informa in detaliu in scurt timp / pana una alta ne pregatim de proteste prin BNS

  6. Am sa continui în aceeași nota cu domnul Mincu… la ce să ne așteptăm, domnule președinte, din ianuarie? Am citit de mai multe ori legea 153, am făcut simulări și îmi da cu virgula! Cum se va aplica?

  7. Parca nu sunt de ajuns problemele si surprizele pe care ni le-au pregatit guvernantii cu scumpirile fara acoperire si care clar deja ne-au afectat veniturile,apoi trecerea contributiilor pe angajat, mariri de salarii zero, ne-au mintit si acum se prefac ca nu stiu de ce sunt suparati oamenii, afirmand faptul ca salariile nu scad si ca totul e in regula si nu e in regula sa protestam.Nu sunt oare constienti ca oamenii sunt suparati pentru ca ne cred prosti si ca ne mint cu nerusinare.Ce e asa de greu de inteles?Domnilor lideri de sindicat, se pare ca ministrul de interne Carmen Dan ne mai pregateste inca o ,,surpriza” de proportii:
    ,,Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, luni, că susţine în continuare eliminarea prevederii din Statutul Poliţistului care permite ieşirea la pensie a poliţiştilor la vârste de 44 şi 49 de ani, precizând că trebuie să rămână la noi pensionarea la vârsta standard.”
    Ce ar insemna acest lucru? Ne puteti spune mai clar din informatiile dumneavoastra ce vrea exact si ce planuri sindicale aveti pentru ca o astfel de masura nenorocita sa nu se implementeze din punct de vedere legislativ? Dumneaiei pe ce planeta traieste? Conduce un minister si habar nu are ce inseamna sa fi politist sau militar si ca a fi politist nu inseamna a fi tamplar cu tot respectul pentru aceasta meserie.Cum sa iesi la pensie la 60-65 de ani.Cred ca nu judeca ce gandeste! Ne puteti explica?
    Ce ne puteti spune? Se pare ca ea sustine ca are sprijinul senatorilor si deputatilor, necesar ca sa efectueze modificarile in plan legislativ cat mai curand? Cred ca e momentul ca toate sindicatele din sistemul de aparare sa va dati mana si sa le pregatiti dumneavoastra o mare surpriza asa ,,noaptea ca hotii” ca tot e la moda si sa ii explicam ca un militar sau politist nu poate lucra pana la 60-65 de ani si sa ii si explicam de ce. Cum ramane cu grupa de munca ? Sindicatele sunt de acord cu o asemenea aberatie? Cu siguranta daca se va intampla asa cv vor pleca din sistem de doua ori mai multi colegi fata de cati au plecat dupa modificarile aduse la legea pensiilor si nici nu vor mai fi tentati tinerii sa aleaga o cariera in care isi risca viata,familia,copiii,sanatatea pe un salariu de 2500-3000 de lei si vor iesii la pensie la 60-65 de ani!!!

  8. Da mincule, in 2023 / e simplu de citit / are 40 art cu totul, fara anexe, dar e suficient sa citesti art 38 de ex

  9. Ce se mai aude cu metodologia de aplicare a legii salarizarii? Coeficientul de salarizare aferent gradului detinut se va raporta la noul salariu minim brut de 1900 lei?

  10. caterinca proasta de anp..
    cred ca e gandita de (editat) blonde cu functii de ofiteri siguranta si regim anp.
    la dracu! ,operativu mananca in picioare pe fuga ,nu l schimba nici dracu la masa sau sa si sune familia pe supraveghetor.
    e gandita clar pt personalul de la birouri

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)