www.snlp.ro Web analytics

Șomârlanul cu statut

Somarlanul

Nu trecu mult, undeva prin 2014, cand presedintele SNLP amintea de o progenitura de prin zona de consiliere a top managementului, soparlistul. Acel „var de la tara al diversionistului” si metodele lui de a induce in eroare, de a trasfera in zone obscure ample discutii cu relevanta pentru salariatii din penitenciare. Cum, necum, progenitura isi face aparitia si ataca taman cand se discuta de statut. La fel ca in 2014.

Numai ca din 2014 pana in prezent, cand temele de interes ale statutului au devenit mult mai profunde pentru salariati, soparlistul isi contureaza perfect si o alta atitudine, cea de somarlan, combinand perfect soparlele cu marlania ca mijloace de interventie maligna. Lansand teze de discutii conturate pe un soi de abuz emotional, de genul nesfarsitului conflict inexistent intre categoriile de personal.

Se vede cu ochiul liber ca somarlanul manipuleaza, intr-o stare de confort din scaunul de acasa sau de la birou, cu un interes obscur, directionat inspre oamenii care raspund unor provocari. Ca si cum ar fi testat „piata” dinainte si ar fi avut succes urmarind subiectele care nasc discutii gratuite, fara continut. La fel ca-n sah, ei muta periculos iar ceilalti se vad obligati sa raspunda cu metode la fel de periculoase.

Numai ca somarlanul uita un aspect interesant. Ca la momentul 2017 se joaca intr-o alta liga. Cea a salariatilor harsiti in luptele sindicale si, in special, in mediul unde-si desfasoara activitatea zilnica. Somarletele devine mult prea naiv sa creada ca efectul autonomiei caudale mai angreneaza oameni in actiuni fara sens. Tocmai pentru ca existam ca sindicate si demascam continuu intentiile somarlanului, punctand ce este cu adevarat important pentru viata salariatilor, pentru interesul lor profesional.

Propunem sa tratati cu „ignore” intentiile maligne ale somarlanilor si sa va lansati in discutii privind intentia de modificare a statului in zona divergentelor enumerate in articolul anterior. Sa nu uitam sa SNLP si FSSP sunt astazi in Parlament incercand sa sustina un proiect sanatos pentru salariatii din penitenciare.

7 COMMENTS

  1. [quote name=”Mihaela”]De ce nu a fost și cineva din conducerea ANP ului în sedinta cu dvs dl Teoroc? De ce a fost schimbată oare forma agreata de Consiliul de Conducere al Anp ului? Sa înțeleg ca suntem conduși de dvs acum ? Ca anp ul nu mai exista ?
    Cred ca va depășiți limitele ! Sau va este teama ca se desteapta prostimea ? Cei tineri nu vor mai tace și bine fac! Lăsați sa își exprime crezul …nu aveți niciun drept sa îi reduceți la tăcere dvs. Păcat ca nu acceptați și alte idei …păreți un om deschis la minte.[/quote]
    muierea e tot muiere,ce sa-i faci?daca taceai,filosoafa ramaneai! 😕

  2. Dap. Eu am interzis ANP sa participe, nu Tudorel Toaderl printr-un ordin memorabil emis recent. Il postam maine sa va minunati. De pe cand e el ministru, nu reusim mai deloc sa tinem ANP aproape desi chiar ne dorim. Colaboram cu ANP permanent iar acolo sunt colegi cu mare experienta care chiar se pricep, multi din ei – membri de sindicat! Nu avem divergente relevante cu ANP, iar cele care pot exista sunt rezolvabile. Au insa interdictie clara de a participa fara ca Tudorel sa le stabileasca mandat expres. iar pentru sedinta de azi nu au avut permisiunea de a participa. Trist, dar adevarat. Daca participarea noastra va deranjeaza atat de tare, lasam oricand locul altora mai competenti.

  3. De ce nu a fost și cineva din conducerea ANP ului în sedinta cu dvs dl Teoroc? De ce a fost schimbată oare forma agreata de Consiliul de Conducere al Anp ului? Sa înțeleg ca suntem conduși de dvs acum ? Ca anp ul nu mai exista ?
    Cred ca va depășiți limitele ! Sau va este teama ca se desteapta prostimea ? Cei tineri nu vor mai tace și bine fac! Lăsați sa își exprime crezul …nu aveți niciun drept sa îi reduceți la tăcere dvs. Păcat ca nu acceptați și alte idei …păreți un om deschis la minte.

  4. [quote name=”Adriana”]Am văzut astăzi în comisia juridică doar pendvs și pe Domnul Dumitrașcu.Daca tot sunt 3 federații,de ce spuneți doar de SNLP și de Fssp?Ati spus în comisie că ați lucrat împreună cu celelalte federatii și în articol vorbiți despre Fssp care nici macar nu a fost prezentă și nici nu a participat la grupurile de lucru pe statut.Terminati cu ura asta sindicala și prezentați adevărul.[/quote]
    Pai cred ca sti daca ai urmarit ca dl (editat) e foarte ocupat sa ne dea breaking news cu orice dar nimic important, sa ma scuze dar asa mi se pare mie cel putin, a postat proeictul MJ cu laude ca si cum reusise sa-l puna in parlament pe cel bun ????!!!

  5. Am fost toti 3 in comisie si am sustinut un proiect unic. Adresa depusa de noi este in comun cu Fssp exact cum se vede si in materialele postate. O structura sindicala nu poate fi obligata sa accepte actiuni comune. In ultima instanta am unificat macar proiectul sustinut ca sa simplificam demersul avand in vedere complexitatea lui. Dintr-o echipa de 3 am stabilit de comun acord ca vor lua cuvantul 2 si asa am facut. Nu puteam monopoliza sedinta. Au fost interventii scurte si concise. Restul discutiilor au fost derulate in afara sedintei

  6. Am văzut astăzi în comisia juridică doar pendvs și pe Domnul Dumitrașcu.Daca tot sunt 3 federații,de ce spuneți doar de SNLP și de Fssp?Ati spus în comisie că ați lucrat împreună cu celelalte federatii și în articol vorbiți despre Fssp care nici macar nu a fost prezentă și nici nu a participat la grupurile de lucru pe statut.Terminati cu ura asta sindicala și prezentați adevărul.

  7. Din pacate ,sunt si asemenea specimene ,,latrai” care incearca sa bage ,,batul” ,prin gard,dar cum ai spus suntem prea hârsiti in probleme din acestea.
    IGNOR…este metoda care trebuie aplicat.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)