Sindicatul Național

al Lucrătorilor de Penitenciare

Ostasi, va ordon: La munca!

VA ORDON

 

Inca o duma  anp-ista care pune biciul pe salariatii din penitenciare. Fara a-si asuma interpretarea paleativelor executiv penale pana astazi, ANP inainteaza o adresa  ce se vrea rezolvata...tot astazi! Pentru ca nu se dezic de „spalatul rufelor murdare cu alte maini".

 Timpul fizic nu exista. Nu exista nici macar certitudinea ca adresa transmisa de ANP face lumina in sfera aplicarii legii. 169/2017. Peste toate astea, vine si Tudorel Toader si anunta ca, incepand de maine, vor fi puneri in libertate. Alta duma! De data asta, ministeriala. Cum a gandit-o ministrul Tudorel, el stie. Va afla si elita anp-ista/directoriala abia in 20 octombrie, cand a fost convocata pentru a pareri fata de aplicarea acestei legi. 

Tudorel Toader: "...Deci, mâine se aplică, intră în vigoare. Comisiile din penitenciare sunt pregătite. Au făcut toate calculele pentru a vedea care dintre deținuți beneficiază direct de punerea în libertate și mâine vor fi deținuți, care vor fi puși în libertate prin intrarea în vigoare a respectivei legi. (...) Avem, așadar, o lege care de mâine se aplică”

Sunt in lumea lor, noi in a noastra, evident. Si, prin vocea Aidei Ciobanu (lucrator de evidenta si lider de filiala SNLP) nu avem a spune decat urmatoarele:

 • Aplicatia PMSRC nu are raportul 3 inclus, deci nu se poate realiza pct 3 din adresa;
 • Programul de testare nu este sigur, si poate da erori. Nu putem calcula si pune in libertate pe baza unui program care nu este sigur 100%, ci test;
 • Aresturile nu pot trimite raspunsuri cu privire la conditiile de cazare, pentru ca nu au ordinul semnat;
 • Fara introducerea datelor de la aresturi, calculul este partial realizat;
 • In punctul 4 se dau puncte de vedere proprii, neconfirmate de ministrul justitiei sau CSM.

Comentarii  

+6 #4 negru 19-10-2017 14:15
I.T.-istule, e ora 14 si aplicatia tot nu merge. O sa stam iar la serviciu pana la miezul noptii multumita voua
Citat
+14 #3 Aida Ciobanu 19-10-2017 08:35
Cred ca sunteti de acord cu mine ca tot ce s-a facut aseara in viteza si cu risc de esec, se putea face cu doua saptamani inainte, cu feedback din partea evidentei in ceea ce priveste corectitudinea de calcul. In acest moment nu se pot face actele de punere in libertate, deci intelegem ca urmeaza inca o zi fierbinte, si liberari la vreme de noapte. Nu exista scuza pt acest mod defectuos de aplicare! Realizati la ce nivel de stres supuneti evidenta, in conditiile in care rezultatul muncii noastre inseamna libertatea omului?
Citat
-5 #2 It 19-10-2017 07:29
1. Raportul 3 a fost adaugat aseara in aplicatie.
2. Era imposibil sa se ofere o simulare pe mediul de productie. Mediul de test a fost adus cat mai aproape de datele din mediul de productie.
Citat
+7 #1 negru 19-10-2017 00:11
Ostașii trec la muncă, dar ce să facă concret ?
Azi o mulțime de oameni în toată țara au trebuit să stea de-a-n boulea la serviciu până spre orele 23.00 că așa a vrut onoratul anepe.
Mințiți din două în două ore că ”acum vine raportul 3”, dar nu faceți nimic pentru că ”se lucrează pe test și rezultatele sunt ușor greșite”.
Evident că mâine o să-și umfle piepturile de aramă mândri de nemaivăzuta lor coordonare.
Timp ar fi fost suficient, dacă nu ne-ar fi ajutat anepeul.
Și logic, în cazul unor eventuale ”deranjuri” ca urmare a aplicării legii 169, de vină suntem noi, cei din teritoriu, că nu am înțeles nimic din minunatele adrese, decizii ș.a.m.d. emise de anepe.
Citat

Google Translate

Cauta in site

 • Cristian Tudorache 24.11.2017 20:44
  Administratorul sau moderatorul acestui site isi asuma articole concepute ...

  Read more...

   
 • Vali 24.11.2017 20:17
  Off topic, cu speranța că poate sensibilizăm pe administratorul acestui ...

  Read more...

   
 • Nicolae 24.11.2017 00:04
  Speram sa nu reuseasca sa mareasca varsta de pensionare!! Toti colegii ...

  Read more...

   
 • Andrei1 23.11.2017 21:30
  Ultima actualizare de norma de hrana tot de la ministrul de interne ...

  Read more...

   
 • Mircea cel Tanar 23.11.2017 20:54
  Draga Adrianus .. a-ti avut intalniri '' se scrie ati avut.draga ...

  Read more...

Google AdS