www.snlp.ro Web analytics

Sindicatul Național

al Lucrătorilor de Penitenciare

Concursurile in derulare nu se suspenda!

Tudose suparat pe ministrul Sanatatii Inteleg ca ambulantele erau pe cand nu s au zarit azi le vedem si nu sunt Video

 

Ordonanta de urgenta prin care se suspenda ocuparea posturilor vacante, a fost adoptata astazi in sedinta de guvern si asteptam sa vedem forma publicata in Monitorul Oficial al Romaniei. Pana atunci, studiul ultimei variante publicata pe pagina Secretariatului general al guvenului, indica faptul ca nu se suspenda concursurile in derulare.

Amintim faptul ca SNLP a anuntat de iminenta acestei ordonante inca din data de 29 iunie, data la care nici sursele cele mai avizate nu au furnizat stiri similare. Acest interval de timp castigat a permis ANP sa publice la urgenta anunturi in vederea declansarii procedurilor pentru inca 400 de posturi. Nu scoatem sistemul la lumina in acest fel dar contribuim pe cat posibil la mentinerea lui pe linia de plutire.

Retinem deci ca se suspenda "ocuparea prin concurs" si nu este vorba despre alte interdictii. Astfel, promotiile de absolventi pot fi incadrate, iar schimbarile si mutarile pot fi operate in continuare, pe posturi care nu sunt angajate in proceduri de concurs.

Corelat insa cu spaimele legate de modificarea legii pensiilor, chiar daca premierul incearca o linistire a maselor, suntem tentati sa spunem ca, daca nu vom reusi ca prin memorandum depus in conformitate cu noua ordonanta, sa iesim urgent din blocarea posturilor vacante, spre toamna, sistemul penitenciar va cunoaste cea mai neagra perioada a sa din ultimul deceniu din perspectiva dificultatilor de planificare in serviciu, precum si de compensare cu timp liber a muncii suplimentare.

 

Adaugă comentariu

Google Translate

Cauta in site

 • finul Alecu vrea sa fie contrazis 13.12.2017 16:47
  Nu e greu de imaginat ce strategii postliberare au "ei".Vor veni cu ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 13.12.2017 08:03
  este o balbaiala intre a se faca ca dau ceva si a nu prea avea din ce / ...

  Read more...

   
 • simona 13.12.2017 05:36
  Pâine și circ. Pentru a veni în întâmpinarea interesului opiniei publice ...

  Read more...

   
 • Anton 13.12.2017 00:22
  nimic specific, ma gandeam doar ca totul e o ciorba bine facuta pentru ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 12.12.2017 22:20
  nici una nici alta, integral :) / putin mai specifica intrebarea si ...

  Read more...

Google AdS