www.snlp.ro Web analytics

Atac la Giurgiu. Reactie SNLP Giurgiu

 

10 COMMENTS

  1. [quote name=”Un agent”]In sectorul operativ vor fi mereu posturi vacante, de-a lungul carierei am vazut generatii de nou veniti, care dupa trei saptamani de operativ s-au trezit promovati la impins hartii prin birouri.[/quote]
    Eu stiu cazuri cand erau pe functie de operativ si nici nu stiau sectiile.Direct la birouri.

  2. La un articol despre o tentativa de omor asupra unui coleg de al nostru se vorbeste despre angajati, blocarea si deblocarea posturilor. Rusinos!! Oare ce se va intampla cu detinutul care a savarsit acest lucru?? Se va lua vreo masura? Sau de vina a fost tot colegul nostru care nu a fost destul de agil ???

  3. La Penitenciarul Tg-Mures se afla un detinut care si-a declarat in scris prin intermediul unei cereri faptul ca are intentia sa ucida un angajat al penitenciarului..

  4. In sectorul operativ vor fi mereu posturi vacante, de-a lungul carierei am vazut generatii de nou veniti, care dupa trei saptamani de operativ s-au trezit promovati la impins hartii prin birouri.

  5. Din ce spunea ministra blocarea este in administratie.Noi nu suntem administratie mai ales publica.

  6. Negocierea este dusă la extrem și deținutul are impresia ca iese câștigător din orice conflict asa ca își permite din ce în ce mai multe. E trist dar sa ne așteptăm pe viitor la evenimente mai grave

  7. inca nu s-a decis blocarea posturilor vacante / dar este cert ca urmeaza / am explicat ca de principiu, posturile aflate deja in desfasurarea unor proceduri de ocupare nu ar trebui sa faca obiectul blocarii

  8. Dle presedinte pentru ce se mai tin probele de concurs pt incadrare din sursa externa daca sunt blocate angajarile.avem vreo sansa de la 1ian2018?

  9. Domnule Teoroc trebuie neaparat sa batem moneda pe introducerea telefoanelor in camera de detinere care stim cu totii ca deranjeaza pe mai mari din ANP. Trebuie neaparat sa inteleaga ca aceasta masura va face posibila limitatea prezentei detinutilor pe holul sectiei de detinere, care stim cu toti ca aceste apeluri telefonice de cele mai multe ori este in pretext nu p necesitate din partea drtinutilor pentru a fi scosi din camere pentru a-si face conbinati sau diferite manevre. Va roaga solemn SPBJ sa ne sprijiniti prin demersuri catre ANP.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)