www.snlp.ro Web analytics

Unul cate unul… Miscarea sindicala isi plange liderii

 

Blocul Naţional Sindical anunţă cu imens regret încetarea din viaţă a Vipresedintelui Ion Pisc

 

Bucureşti, 29-03-2017

În ultimii ani a avut de luptat cu o suferinţă pe care a păstrat-o pentru sine, a luptat din răsputeri şi la final a pierdut. Astfel, s-a stins un om care a ştiut să fie alături de oameni, cărora li s-a dăruit, aşa cum s-a dăruit misiunii şi muncii sale până în ultima clipă. Prin moartea sa, lasă un gol uriaş pe care nu îl va acoperi nimeni. Vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna, Ion Pisc, sindicalist energic şi curajos, puternic şi iubitor de oameni! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe familiei, suntem alături de voi!

Sursa: Blocul National Sindical

Acum doar trei saptamani Ion Pisc plangea zdrobit la inmormantarea prietenului sau de-o viata Ioan Albu (fost presedinte executiv al Confederatiei Meridian) decedat brusc la 52 de ani. Ieri dimineata s-a stins si Ion Pisc, la 59 de ani, dupa boli si suferinte. Nu demult, chiar presedintele BNS a trecut printr-o situatie critica, sesizata insa la timp si stabilizata. In mod cert a fi lider sindical nu este o ocupatie de rutina care sa garanteze o pensie linistita. BNS a pierdut ieri un lider de prim rang. Ne vom aminti de Ion Pisc asa cum era el atunci cand smulgea aplauze si scandari de la zecile de mii de protestatari, prin mesaje fulminante, pline de pasiune, rostite pe tribunele mitingurilor sindicale. Il vom tine minte pe Ion din toate scenele de dialog, negociere sau conflict in care se remarca instantaneu printr-o personalitate careia cu greu ii puteai face fata si reusea sa obtina mereu avantaje pentru cei pe care i-a reprezentat cateva decenii, insensibil la amenintari sau riscuri. Respect pentru totdeauna, Ion Pisc! Condoleante familiei!

SNLP

Captura de ecran din 2017.03.30 la 10.13.56

 

6 COMMENTS

  1. De altfel o ducem bine si traim mult in tara asta sa lungim varsat de pensionare.

  2. Am fost impreuna cu Ion Pisc la foarte multe actiuni sindicale si am invatat enorm de mult de la acest mare sindicalist.
    Pentru miscarea sindicala din Romania e o mare pierdere.
    Asa este Stefan, a fi lider sindical inseamna mult stres iar in final uite unde se ajunge.
    Dumnezeu sa te odihneasca Ioane!

  3. Dumnezeu sa-l odihneasca. A luptat ca un leu pentru drepturile oamenilor pe care i-a reprezentat. Imi aduc aminte cum in 2011, la Sinaia, i-a pus cu botul pe labe atat pe Bala cat si pe acel „negru” secretar de stat (nu-mi amintesc numele acum si nici nu ma intereseaza sa caut cum il cheama). Sa dea Dumnezeu ca in memoria lui, BNS si structurile afiliate sa duca o lupta si mai apriga pentru drepturile salariatilor !

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)