www.snlp.ro Web analytics

In al 12-lea ceas, s-a produs minunea! A fost nevoie de 50 de mitinguri…

Victory in Jesus background 0Miercuri ulterior sedintei de guvern se pare ca s-a produs marea intelegere la nivelul cancelariei. Sub obladuirea premierului, ministrul muncii si cel al justitiei s-au decis sa plateasca totusi salariul de merit si in sistemul penitenciar. Decizia deceniului… Totul invaluit in mult mister si cu informatii fragmentate, deseori contradictorii, care ne parveneau dar care nu ne asigurau in mod clar de finalul favorabil astfel incat actiunile sindicale au continuat strict conform calendarului decis de SNLP-FSANP.

Stiam de ceva timp de grupul de lucru constituit la MM care luase in analiza acordarea dreptului prevazut de OUG 20/2016 dar stiam si de afirmatiile MFP ca in 2009 nu se puteau evidentia sume chleltuite in acest scop. ANP a furnizat documente care dovedeau totusi faptul ca in luna ianuarie 2009 in sistemul penitenciar s-a platit salariul de merit, pentru ca in cele din urma si MFP sa confirme acest lucru.

Totul pe ultima suta de metri. Fusese incheiata o etapa. Toate unitatile din sistemul penitenciar, fara exceptie au fost implicate in actiuni de protest locale intr-un program riguros de la care nu ne-am abatut indiferent de vreme. A fost organizata si pichetarea ANP si urma mitingul de amploare planificat pe 19 octombrie la geamul Ralucai Pruna. Astazi Primaria Municipiului Bucuresti ne-a anuntat ca luni are loc sedinta de avizare iar liderii sindicali incepusera organizarea transportului pentru cincimea de personal care trebuia sa vina la Bucuresti.

In jurul pranzului am primit pozitia favorabila a ministrului muncii transmisa catre MJ in care se recunoaste dreptul, in sensul ca trebuie acordat si in sistemul nostru, insa in absenta ministrului justitiei nu aveam nimic concret de la ordonatorul principal de credite incat sa fim siguri ca puteam trage linie. Mesajul final a venit dupa ora 16,00 astfel incat la acest moment suntem in masura sa anuntam ca revendicarea noastra principala in cadrul actiunilor din ultima luna de zile, a fost solutionata iar salariul de merit in suma compensatorie va fi acordat si in sistemul penitenciar conform OUG 20/2016.

In mod cert vom analiza detaliat toata aceasta perioada si vom avea ocazia sa intoarcem situatia pe toate partile. Problemele din sistemul penitenciar sunt departe de a se fi rezolvat si ajungem sa ne bucuram de aplicarea corecta a unei legi ca de dublarea salariului. Insa mai important decat dreptul in sine era principiul tratamentului egal si al aplicarii legii, precum si apartenenta noastra la sistemul national de aparare.

Am luptat pentru tratament egal si pentru demnitate. Si am facut-o utilizand instrumentele pe care legislatia sindicala si a muncii ni le pune la dispozitie. Si noi spunem ca am facut-o bine. Eram pregatiti sa continuam cat ar fi fost nevoie. Si credem ca acest lucru era stiut. Miscarea sindicala din sistemul penitenciar este la maturitate si de-acum este clar pentru toata lumea. Poate testul suprem care l-a dat dincolo de forta si organizare a fost unitatea si coeziunea dintre structuri concurente, un model pentru orice alt sistem, un model unic in Romania!

Diametral opus de primele raspunsuri pe care Ministerul Muncii le-a furnizat pe subiect, aveti mai jos cateva randuri care inchid practic un capitol de istorie a sistemului penitenciar. Pentru ca desigur ca vom suspenda mitingul din data de 19 octombrie si vom focusa de luni pe pleiada de probleme lasate deoparte pentru a o rezolva pe cea mai importanta dintre ele – salariul de merit, probleme la care s-a mai adaugat deja una si anume – modul de calcul al dreptului pentru care ne-am luptat din greu.

Nu credem ca ANP nu a dorit sa rezolve, am fi vrut doar ceva in plus, dar poate noi gandim sindical iar ei institutional. Posibil. In mod cert de acest final se bucura si Marius Vulpe si Raluca Pruna, desi asta pentru multi poate nu conteaza. Nu punem patima in ceea ce facem ci suntem profesionisti si privim drept inainte. Persoanele sunt vrmelnice, rezultatele conteaza. Avansam…

Personal multumesc echipelor de coordonare sindicale, tuturor liderilor si militantilor implicati in actiuni, celor care si-au asumat responsabilitati si riscuri si au participat activ la actiuni si negresit ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca am reusit sa inchidem cu bine un capitol care altfel ar fi ramas ca o rana in istoria noastra.

Stefan Teoroc

click pe imagine

Captura de ecran din 2016.10.14 la 17.39.01

69 COMMENTS

  1. Conform articolului 28 din oug 57 calculul pensiei se face la media a 6 luni actualizat inmomentul iesirii la pensie !!!!

  2. da, cam asa / pe ultimele interpretari / la prima vedere articolul din OUG 20 pacaleste putin

  3. aceasta majorare cu 10% nu se ia in calculul pensiei decat la cei care doresc sa se pensioneze dupa data de 01.08.2016 si isi aleg cele 6 luni consecutive dupa aceasta data, deci nu se aplica celor pensionati deja (chiar daca s-au pensionat dupa 01.08.2016 ) decat strict in perioada in care s-a aplicat aceasta majorare.

  4. Buna seara ! Testarea pe calculator se poate echivala ? Adică daca am susținut-o acum o luna pentru schimbarea din funcție ca si agent, însă in perioada următoare doresc sa aplic pentru ofițeri, trebuie sa mai susțin iar proba ?

    PS: nu e problema dificultatea testului, cu distanța pana la unitatea unde o sa susțin examenul

  5. Felicitări SNLP! Doar împreună vom reusi! Sa nu renunțăm! Ce nu ne doboară ne face mai puternici! – Nu ca nu am fi!

  6. D.le presedinte…va rugam sa ne anuntati si pe noi de indata ce aveti informatii legate de modul de calcul al controversatului 10%….asteptam. Multumim.

  7. Din câte am înțeles personalul de la penitenciarul P Albă va protesta in urma incidentului produs acolo. Haideți sa protestam la nivel național, acesta este momentul sa schimbam ceva. Ce s-a întâmplat la P Albă este mult mai grav decât motivul pt care am protestat pana acum. Așteptăm reacții…

  8. Domnule Presedinte si Domnilor Lideri nu trebuie sa ne multumiti Dv pt particpare la actiuni Noi trebuie sa va multumim ca ne-ati sustinut problemele
    Eu personal va multumesc DV Presedintelui si Domnului Florin Stoica pt implicare.

  9. [quote name=”Cristian Tudorache”]Sa nu uitam prinicipiul care ne-a scos in strada: tratarea cu discriminare a salariatilor din penitenciare in raport cu restul structurii de aparare. Discriminarea a constat in neacordarea salariului de merit. Putea bine merci sa fie orice alt drept in aceasta speta. Acest fapt putea crea culoarul spre indepartarea din structura de aparare. Daca acum le iesea, ulterior putea urma neacordarea altor si altor drepturi fata de intreaga structura de aparare…o eliminare lenta dar sigura. Acesta a fost adevaratul sens al protestului: siguranta ca nu suntem tratati discriminatoriu in structura de aparare si eliminarea posibilitatii indepartarii pe alte cai decat cele formale din structura de aparare.

    Este evident faptul ca si celelalte drepturienumerate aici si inca aflate in litigiu de neacordare au imporanta lor. Sunt lucruri asupra carora ne aplecam cu toata responsabilitatea, multe dintre aceste chestiuni fiind deja in procedura de dialog. Asa cum ne-a obisnuit deja ANP, se asteapta puncte de vedere de la MJ. Cum ar fi in cazul acordarii sporurilor cu caracter permanent pe perioada efectuarii concediului de odihna. In unele consilii de comanda de la nivelul unitatilor s-a punctat deja acest aspect, juristii explicand la ce stadiu se afla demersul. Este in derulare iar liderii SNLP se ocupa indeaproape de urgentarea acestuia.[/quote]
    Aveti mare dreptate asa ne scoate si din sistem de aparare nu trebuie sa ne lasam calcati in picioare

  10. În legătură cu norma de echipare,cea mai mică din intregul sistem de apărare ,pe această problemă nu ne putem apleca?

  11. Sa nu uitam prinicipiul care ne-a scos in strada: tratarea cu discriminare a salariatilor din penitenciare in raport cu restul structurii de aparare. Discriminarea a constat in neacordarea salariului de merit. Putea bine merci sa fie orice alt drept in aceasta speta. Acest fapt putea crea culoarul spre indepartarea din structura de aparare. Daca acum le iesea, ulterior putea urma neacordarea altor si altor drepturi fata de intreaga structura de aparare…o eliminare lenta dar sigura. Acesta a fost adevaratul sens al protestului: siguranta ca nu suntem tratati discriminatoriu in structura de aparare si eliminarea posibilitatii indepartarii pe alte cai decat cele formale din structura de aparare.

    Este evident faptul ca si celelalte drepturienumerate aici si inca aflate in litigiu de neacordare au imporanta lor. Sunt lucruri asupra carora ne aplecam cu toata responsabilitatea, multe dintre aceste chestiuni fiind deja in procedura de dialog. Asa cum ne-a obisnuit deja ANP, se asteapta puncte de vedere de la MJ. Cum ar fi in cazul acordarii sporurilor cu caracter permanent pe perioada efectuarii concediului de odihna. In unele consilii de comanda de la nivelul unitatilor s-a punctat deja acest aspect, juristii explicand la ce stadiu se afla demersul. Este in derulare iar liderii SNLP se ocupa indeaproape de urgentarea acestuia.

  12. Si? Gata, nu mai facem miting la MJ? Cum rămâne cu lipsa de personal?cum rămâne cu faptul ca suntem, cred, singura structură a statului din domeniul ordine publică si siguranță națională care nu are contract cu o firma care sa ii furnizeze echipament? Cum rămâne cu faptul ca îți e frica sa îți iei concediu ca te arde la salariu in ultimul hal…Apropo de echipare…exista o firma…recomandată de penitenciare.info care face echipament pt penintenicare…Anp/mj ne oferă 90 de lei pt pantaloni…ei costa 14…bluzonul e 100 de lei la Anp…la ei e 220…pai cum vine asta? De ce nu găsesc o firma care sa furnizeze echipament in tot sistemul la prețul la care e agreat de anp/mj…ma refer la valoarea normei de echipare…de ce renunțam la mișcările de protest atunci când ei ne arunca ,, un mic os de ros” gen sporul de merit când noi avem foarte multe drepturi stipulate prin lege care nu se acorda?

  13. Sper ca cel mai prost mod de calcul sa nu ajunga sub valoarea unui salariu de merit acordat in ianuarie 2009 iar privitor la celelalte probleme cred ca suntem cu totii de acord ca trebuie sa avem prioritate la angajari sa putem desfasura serviciul in conditii normale de lucru si securitate dar nu trebuie sa uitam ca in acest moment statutul nostru are o prevedere pentru acordarea unui ajutor la cumpararea unei locuinte si noi acceptam tacit aceasta situatie ,trebuie identificat cine blocheaza aceasta metodologie -este inacceptabil la atatia ani de cand functionam in baza acestui statut sa tot amanam un drept de care au fost privati cei care s-au pensionat si cine stie cat timp mai trece pana cand probabil tot SNLP isi indreapta atentia spre acest drept.
    Cred ca neacordarea ajutorului pentru cumpararea unei locuinte o singura data in cariera conform statutului este un abuz si nu mai poate fi tolerat mult timp iar daca ordonanta 20 rezolva inechitatile cred ca este necesara o actualizare imediata a sumei in ceea ce priveste norma de echipare.

    RESPECT – SNLP

  14. Ramane acum inlaturarea inechitatii in ceea ce priveste ajutorul pentru cumpararea unei locuinte ca si asta e in statut.

  15. Cu norma de echipare ce facem ??? Suntem singura structura care luam banii ăștia, celelalte structuri au peste 3000 de lei, însă nimeni nu vede… sau se face ca nu vede ..

  16. Sa ne ocupam acum de norma de echipare care este cea mai mica dintre toate sistemele.

  17. Pe cind cu rezolvarea problemei cu sporul de studii.Si asta este o inechitate.Unii il primesc iar altii doar viseaza.

  18. Domnule Teoroc sunteți un OM adevărat iar faptul că ați mulțumit lui Dumnezeu vă califică ca un OM între OAMENI

  19. Nu inteleg de ce in ANP nu se pot face incadrari pe perioada determinata ceva genul sergentilor angajati din jandarmerie si armata pentru cei aflati in conediu de crestere a copilului pana la 2 ani respectiv 3-4 ani?!Mai apoi nu intele de ce posturile de medici pentru care nu s-a depus nici un dosar nu se publica luna de luna in Viata medicala pana se ocupa?!

  20. Ramane, evident, o prioritate. Fiecare puteti concluziona capacitatea ANP de a ocupa posturile vacante in conditiile in care nu s-a reusit incadrarea efectiva a celor 1000 (peste cele 12500 ocupate in anul 2015), finantate in acest an. In conditiile in care primele anunturi au fost publicate inca din vechi timpuri….luna martie !

    Faptul ca pana la sfarsitul anului nu vom reusi sa ocupam 1000 de posturi, avand in vedere primele anunturi de concurs, ce viermisori intergalactici credeti ca ar fi ros din capacitatea ANP de a incadra aceste posturi pana la momentul actual?

  21. Cum rămâne cu lipsa acută de personal?Acest lucru ar trebui să fie prioritar în cererile sindicatelor către M.J.

  22. #46 Dan, la momentul in care se va stabili formula corecta de calcul se vor face informari in consecinta. Deocamdata e bine sa nu emitem calcule fara o fundamentare solida.
    SNLP se va apleca asupra modalitatii de calcul asa cum a facut-o si cu ocazia altor drepturi de natura salariala (retineti acordarea a 3,6 miliarde in urma recalcularii unor drepturi la interventia SNLP).
    Deci, putina rabdare si incredere !

  23. [quote name=”Ștefan Teoroc”]nu va intra la pensie / screi in OUG 20 / cu calculul vbim de luni / vom discuta cu anp sa vedem formula lor mai intai / ideal ar fi sa se proiecteze in 2016 ceea ce era in plata in 2009 / dar nu ne pripim / ordonanta nu ofera prea multe detalii / si politistii s-au incurcat[/quote]

    ln ordonanța 20 se dace referire la pensiile deja in plata,dar cei care au cereri de pensionare după 01 august 2016 sau fac cereri de acum încolo vor beneficia de aceasta majorare?

  24. Dc sa vrut sa se faca atita iures ,daca in aceste scrisori se spune clar ca in anul 2009 s-a beneficiat de salariu de merit cum se specifica in ordonanta,la anp nu aveau o situatie cu anu 2009,vulpe nu sa interesat.Sa-si dea demisia urgent .
    Domnule Presedinte trebuie sa cereti demisia acestui om deoarece acest zis director general nu ne reprezinta, este o rusine sa si-l ia Madam Pruna sa faca echipa
    Rusine DEMISIA A fost contra sistemului

  25. Iar au inceput denigrarile pe Irealitatea ,cu hoandra cel (editat)!Iar suntem facuti tortionari,gardieni…inchisori de trista amintire…cand am protestat,Irealitatea nici nu se sinchisea sa relateze vreun protest din tara?!…tot detinutii sunt aparati si compatimiti-nu noi!…

  26. Domnule Teoroc, v-am intrebat la ce fapta penala se incadreaza cei ce ne-au refuzat prima data, de actrebuit sa iesim toti in strada?

  27. Sa facă plata pislaru și pruna..afară cu ei..și-au făcut ambiții cu noi.Nu se poate așa ceva.

  28. Mă bucur , Ștefan, că i-ai mulțumit și lui Dumnezeu pentru această bătălie câștigată. Cine crede că este doar meritul sindicatelor se înșeală. Nu întâmplător s-a produs incidentul de la Poarta Albă. Cineva mai puternic decât vulpile, pâslarii, prunele și cioloșii noștri s-a îngrijit să le deschidă ochii.

  29. Seriozitate +implicare + unitate = SNLP
    Am dovedit ca uniți suntem puternici !!
    Am dovedit ca suntem serioși si am reușit !!
    Ne-am implicat si acum avem rasplata !!
    Felicitări tuturor celor implicați in aceasta „lupta ” sindicala !!!
    „Stam in vânt si ploaie rece ca sa respectați o lege „
    Pentru mulți dintre noi așa a si fost !!!

  30. Nu va imbatati cu apa rece,in opinia mea acesti nenorociti de banuti se afla pe ultimul loc,mult mai importente fiind celelalte probleme csre ne macina marunt de foarte multi ani si anume lipsa personalului lipsa infrastructurii de care avem nevoie pentru desfasurarea activitatii avind in vedere ca dintotdeauna lucram in regim de avarie,niciodata nu au fost bani vejnic a fost criza si totusi am functionat,unii aducind chiar si de-acasa .
    In tot acest timp iubitii nostrii conducatori cautind solutii sa traim pe cit posibil fara apa ,fara paie dovada fiind situatia mult trimbitata precum ca in acest an avem un buget foarte mare si ca vor fi angajati inca 1000 de lucratori.
    A luat cineva in calcul citi bani au fost economisiti la bugetul de stat situatia este exact invers,fiecare lucrator lucrind pe cite 3-4 posturi sub deviza”desfasoara si alte activitati prevazute in carnetul postului”fara sa fie remunerat corespunzator,corect si legal in schimb fiind doar tras la raspundere cit se poate de legal.
    NU VA OPRITI AICI!
    Continuati lupta sint 1001 de alte motive pentru care merita sa luptati fara acesti nenorociti de banuti.
    Ne pot spune gardieni sau cum vor ei dar sa o faca cu respect pentru ca meritam.

  31. nu va intra la pensie / screi in OUG 20 / cu calculul vbim de luni / vom discuta cu anp sa vedem formula lor mai intai / ideal ar fi sa se proiecteze in 2016 ceea ce era in plata in 2009 / dar nu ne pripim / ordonanta nu ofera prea multe detalii / si politistii s-au incurcat

  32. Buna ziua ,imi puteti spune exact daca aceasta suma compensatorie-salar de merit recent aprobat si noua va intra la calculul pensiei si care e valoarea efectiva ,10 % din ce anume?,cu multumiri si respect!

  33. Dl Teoroc sa continuati cu presiunile pe DG pentru angajarea de personal cat mai urgent ,iar nr sa fie 8000 de oameni exact de cat este nevoie sa mearga sistemul normal.

  34. poate este momentul sa raduceti in discutie schimbarea denumirii de gardian in politist de penitenciare

  35. Felicitari!!! in special celor ce s-au implicat, cei ce au stat deoparte, sa le fie rusine. In numar foarte mare este vorba de corpul ofiterilor care spargeau seminte pe margine si isi dadeau coate. rusine rusine rusine

  36. Felicitari liderilor de sindicat pentru perseverenta si verticalitate.
    Rusine factorilor decizionali din ANP pentru atitudinea umilitoare, de supunere fata de Pruna, nu faceti cinste demnitatii FPSS.

  37. Sa se plateasca orele suplimentare, este munca noastra, efortul nostru pentru a acoperi lipsa personalului. Am 290 ore suplimentare, am muncit gratis la stat?

  38. o!!!!am cistigat un drept.dar de ce nu continuam mitingurile?eu tot in sticla ma pis in foisor?tot cu ore suplimentare,neplatite si necompesate ma aleg?

  39. Buna seara, domnule Teoroc! Buna seara, dragi colegi!
    Va scriu de la penit. Galati, unde alaturi de sindicalistii galateni au protestat si cei de la Braila si Tichilesti pe o vreme foarte rece si ploioasa! Multumim colegilor braileni!
    Domnule Teoroc! Va multumim atat dvs. cat si celorlalti lideri de sindicat pentru implicare si reusita! Doar impreuna am reusit!
    Acum va intreb: daca nu ne-am primit acest drept o data cu ceilalti din sistemul de aparare si ordine publica (conform O.U.G. 20/2016) spunandu-ne ca nu avem dreptul, iar acum au recunoscut ca ne incadram si noi in acest drept, la ce fapta se incadreaza minciuna celor care ne-au facut sa iesim in strada?
    Va multumesc anticipat!

  40. Toata stima si tot respectul domnule Teoroc. Treaba facuta ca la carte marca S N L P. Sper sa nu renuntati la noi prea curand. Mare grija cui ne lasati „mostenire”.

  41. Felicitări nouă! Celor care am ieșit la proteste, celor care nu s-au ascuns și chiar și directorilor care au înțeles aceste demersuri. Rușine celor care au spus ca luptăm degeaba. Trebuie continuat până la obținerea condițiilor umane de satisfacere a serviciului și până la anularea restricțiilor impuse de guvernul mafiot Boc Basescu. Stați în alertă, am dovedit ce se poate face fără frică și cu unitate!

  42. Asi vrea sa vad un sefulet cum aplica (editat) de regulament de unul singur intre 200 de ppl cand unu vrea la cabinet altu la educator altu vrea instalator……… Apoi iti ia familia si copii in p…si te mai si ameninta ca pune sa te faca pe afara si ca….minunat ,,,… Vrem personal

  43. Felicitari celor care indiferent de intemperii au stat pe baricade,,adica agentilor” la Focsani nu a iesit nici un ofiter sa strige dar stupoare, va culege roadele……inca odata felicitari domnule Teoroc si Schiopu si etc…..

  44. Noi riscam zilnic pt ca niste incompetenti tin de scaune. Iesiti din birouri dragilor,cu riscul de a ma repeta ii poftesc pe tovarasii cu camasi albe sa mai treaca si pe sectii. Vrem PERSONAL sunteti (editat) .
    legea ati facuto din carti ….., acum vreti sa o aplicam noi o mana de oameni si sunteti (editat),voi nu mai aveti loc in birouri si tot va vaitati ca munciti mult……. Rusine 😉

  45. Domnule președinte va rugam sa fiți atent la modul de calcul al acestui salariu de merit sunt sigur ca vor face cei din ANP ca suma sa fie infimă

  46. Speram și cu sporul de studii sa se rezolve pentru ca este tot tot o inechitate salariala.O parte din colegi au câștigat în instanță definitiv acest drept.

  47. Felicitări tuturor celor care au luptat si au crezut in forta sindicatelor am cîstigat o lupta importanta si vom continua pînă vom cîstiga razboiul

  48. bravo sindicatelor.a-ti demonstrat ca sunteti mai tari decat conducerile unitatilor care pe timpul protestelor au stat la caldurica iar acum culg si ei roadele.

  49. Am câștigat o luptă, războiul continuă. . . Sper ca această reușită să ne dea putere să luptăm în continuare pentru drepturile noastre. Felicitări SNLP și FSANP, RESPECT!

  50. In primul rand FELICITARI SNLP si FSANP!Intr-un cuvant,FELICITARI SINDICATULUI din penitenciare!Si in al doilea rand felicitari sindicalistilor care insufletesc acest sindicat!In al 2-lea rand vreau sa spun ca nu cred ca actiunile sindicale se vor opri aici.Ranile,durerile,neputintele,nedreptatile,gaurile si neajunsurile sunt prea mari si prea adanci pentru a ne opri aici.Nici eu nu mai sunt dispus sa lucrez singur cu 350 de detinuti pe tura de noapte si in doi ziua la acelasi nr. de activitati!M-am saturat sa plec acasa cu pachetul pe care n-am reusit sa-l mananc,sa nu am concediu,sa nu-mi pot lua un liber,sa fac si munca altor colegi care nu sunt angajati si care ar trebui sa fie cu mine pe sectie,sa lucrez in mizerie,in conditii insalubre, sa fiu amenintat de catre hoti si sa nu intereseze pe nimeni,sa fac ore suplimentare cu sutele si sa nu m-i le plateasca nimeni,sa port o uniforma total neadecvata serviciului…si cred ca as putea continua mult asa,cu ce ar trebui,dar nu este!Asadar actiunile sindicale,lupta noastra trebuie sa continue fratilor.Mai avem multe de facut pana a putea spune ca lucrurile au inceput sa intre pe fagasul normal!ORICUM O LUPTA AM CASTIGAT-O.MAI AVEM UN RAZBOI!

  51. ȘTEFAN, Acel Dumnezeu, căruia tu îi mulțumești, eu Îl rog sa te binecuvânteze! Și, de asemenea, să – I binecuvânteze pe toți cei care au fost alături de tine!

  52. Am demonstrat ca avem capacitatea de a ne cere drepturile. Mai sunt multe, sunt multe abuzuri îndreptate asupra noastră. Odată Intrați in serviciu ne lovim de incapacitatea de a lucra legal.facem compromisuri iar cand gresim suntem puși la zid,chiar daca se știe ca nu poți face altfel.nu mai vreau sa stau singur pe o Secție cu 200 de ppl la regim închis pe o Secție lunga de 70 de m.protestul meu nu se încheie aici!!!!!!!!!

  53. Mulțumim sindicatelor pentru efortul depus!!!
    Speram să luăm și retroactiv de când a intrat ordonanța în vigoare.

  54. da stim / lista e lunga si multe treneaza / nu ne culcam / continuam cu toate / daca va fi nevoie sa decidem alte actiuni de strada pentru alte divergente, cred ca pot afirma ca acum suntem antrenati

  55. Speram sa reușiți cat de curând sa schimbați si denumirea ANP in Politie Penitenciara.

  56. Felicitari SNLP ati demonstrat ca atunci cand luati atitudine sunteti foarte bine organizati si determinati.Felicitari sincere!!!

  57. Continuați cu noi toți sa rezolvam celelalte revendicări sa nu oprim mitingurile SA SE PLĂTESCĂ ORELE SUPLIMENTARE CUM SE POATE ȘI ÎN ALTE SISTEME DE APĂRARE.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)