www.snlp.ro Web analytics

Implica-te si tu! Completeaza notificarea! Lupta pentru drepturile tale!

fillingoutapplicationPentru cei care inteleg ca trebuie sa ne asumam impreuna. Pentru cei care s-au saturat de abuzuri. Pentru toti salariatii din sistemul penitenciar afectati de o discriminare impusa guvernamental. Pentru functionarii cu statut special din penitenciare care inteleg ca este singura noastra posibilitate de reactie legala. O reactie care lasa angajatorii fara solutii! Pentru a termina cu denigrarile si cu batjocura din partea celor care ne denumesc gardieni si tortionari. Completati si depuneti, prin sindicate, adresa prin care refuzati munca in plus in luna octombrie (click pe imaginea de mai jos – format editabil)!

Captura de ecran din 2016.09.14 la 10.46.34

3 COMMENTS

  1. Pentru „băieții” de la Severin,care intra in posesia cardurilor de salariu după ce își imploră soțiile…bai „băieți”, care v-ați retras din sindicat pentru o suma infimă si acum vă faceți ca nu știați ca in unitatea noastră își desfășoară activitatea două structuri sindicale…fiți amabili!..chiar ne credeți proști pe noi cei care suntem in sindicat?…dar banii va plac si dumneavoastră

  2. Citind printre randuri, ce spune Dl Coarna, eu inteleg urmatoarele:
    – se incearca bagarea la inaintare a sgv MApN, din teatrele de operatii externe, pt a creste procentul pt vechime cumulata de 25 de ani, de la 65% undeva spre 85%. Lucru bun pt toti, si mai ales pt cadrele din MAI si penitenciare, unde vechimea in serviciu este mica.
    – limitarea la 100% a cuantumului pensiei din baza de calcul, cu tot cu omm. La care se adauga indexarea de 5%, deci pensia maxima 105% din bc. Acum pensia maxima este 107% din bc. Asta inseamna ca in MAI sunt putini care au vechime in serviciu cel putin 25 ani, deci omm=15%. Acestia ajungeau inainte ,la o pensie de 0.9775*1,05 din bc, prin ceea ce se doreste, se ajunge la 1,05 din bc, deci acestia castiga. In schimb, cei cu minim 25 ani vechime in serviciu, pierd, inainte ajungeau la 1,02*1,05 din bc, prin schimbarea dorita, se ajunge la 1,05 din bc
    – Dl Coarna se plange ca la MAI sunt multe cereri de pensionare, daca se intampla scenariul prezentat, vor fi si mai multe cereri de pensionare, pt ca este neproductiv sa mai lucrezi in sistem, daca vechimea nu-ti mai intra la pensie.
    – Dupa periplul prin garnizoane, de la inceputul acestui an, de comisiile mixte din MApN am auzit acest scenariu, de la o persoana activa, bine informata: comandant centru militar.
    Concluzie: scenariul ii avanajaza pe toti cu vechime in serviciu sub 25 ani si-i dezavantajaza pe toti cu vechime in serviciu peste 25 ani, datorita omm.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)