www.snlp.ro Web analytics

Ne-am cam lamurit. Marius Vulpe da cu flit

Wrong way sign1Accesati documentele atasate imaginilor de mai jos. Veti constata doua aspecte diametral opuse. ANP raspunde intr-un timp record de doua zile lucratoare unei petitii importante adresate de SNLP-FSANP in problema salariului de merit, dar raspunde copilareste si hazardat, pulverizand orice perspectiva de solutionare la nivel de sistem. Directorul general ANP nu indrazneste sa-si asume nici macar o solicitare de fonduri pentru aplicarea unei prevederi legale, indiferent ca aceasta ar fi fost refuzata de MJ.

In raspuns se precizeaza ca nu se va trimite solicitarea de fonduri catre MJ cat timp nu exista un raspuns favorabil de la MJ referitor la aplicabilitatea normei in divergenta (desi extrem de clara). Nu stim insa ce va face ANP daca nu va primi niciun fel de raspuns, nici favorabil, nici nefavorabil, cum de altfel estimam ca se va intampla. Prin urmare Marius Vulpe a cam fost lasat pe cont propriu prea curand dupa instalare si alege sa se prevaleze doar de lipsa unui raspuns de la MJ pentru a decide intr-o problema esentiala alegand o directie total gresita. Click pe imagini

Captura de ecran din 2016.09.05 la 19.13.07Captura de ecran din 2016.09.05 la 19.14.18

 

 

19 COMMENTS

  1. Noi impingem spre acordare si vrem sa solutionam si speta asta / chiar azi am purtat o discutie cu dg anp pe aplicarea oug 20/2016 si oug 43/2016 in directia asta / mai este de luptat / situatia e departe de a fi clara chiar si dupa precizarile din oug 43

  2. [quote name=”viitor pensionar”]Dle Stefan cum ramane cu sporul de studii.Nu este o inechitate pt.cei care nu il primesc.Mai ales ca unii colegi il primesc din 2009.Cind se va repara si acest lucru si pt.cei care nu il primesc.Cred ca dupa ce ne vom pensiona voi fi anuntati ca tocmai il voi primi si noi.Oare asa sa fie?.[/quote]
    Realizezi cum suna?spor de studii…felicitari ca ai studii,poftim un spor

  3. Dle Stefan cum ramane cu sporul de studii.Nu este o inechitate pt.cei care nu il primesc.Mai ales ca unii colegi il primesc din 2009.Cind se va repara si acest lucru si pt.cei care nu il primesc.Cred ca dupa ce ne vom pensiona voi fi anuntati ca tocmai il voi primi si noi.Oare asa sa fie?.

  4. Pai de ce nu … sa mance si gura lui Vulpe ceva de pe urma ANP , ca doar ciolanu-i mare .

  5. Pai am inteles ca s-a exprimat public pe posturile tv domnul Vulpe ca 70% din bugetul ANP este devorat de cheltuielile salariale de personal si intretinerea detinutilor, asigurarea asistentei medicale a detinutilor si regia penitenciarelor insumeaza DOAR restul de 30%?!Sincer nu lucrez in financiar dar asa de la compartimentul medical nu pot sa cred in veridicitatea unei asemenea informatii?!

  6. [quote name=”Bizaaar”]Dacă CNv ISI închipuie ca vreun stab din ANP va misca un deget in favoarea angajaților de drept comun se inseala grozav.ei sunt numiti acolo pt a executa,manipula,etc. Cum sa si lase privilegiile ce decurg ??? Ar fi executati in regim de urgenta!suntem urâți ,prost imbracati,dar nu prosti!la lupta domnilor!![/quote]
    Ei doar asteapta sa le mai pice ceva in gusa pe spatele altora.Plus sporul de aparat central.

  7. Ok, si totusi avem un raspuns oficial de la „ordonatorul principal de credite” ? Sau a fost un NU hotarat al lui Pruna la festivitatea de la Tg-Ocna, in timpul mesei festive?

  8. Vorba proverbului ” când Vulpea n’ajunge la Prune,zice că sunt acre” și chiar sunt.

  9. Pai de domnilor din ANP daca nu ati facut curatenie cum trebuie dupa Bejan asta ia gasit cana si a baut din ea.
    Dar vorbeste obiectul muncii noastre ca ar urma un alt val de plingeri la CEDO despre cele petrecute la Iasi .
    Eu stiu ca colegii de acolo si-au facut treaba cit se poate de legal si vreau sa-i felicit .

  10. Nimic nou pe frontul… ANP-ului!

    Atât timp cât numirile în funcțiile de conducere se vor face cu [b]sprijin politic[/b] așa se va întâmpla. Ar cam fi timpul să ne maturizăm și noi, să nu ne mai îmbătăm cu apă rece și să nu continuăm la nesfârșit ne tot uităm după blana ursului din pădure…

    Mie altceva mi se pare pur și simplu comic… Imediat după ce ajung să ocupe vreo funcție de conducere uită cum au ajuns acolo. Și își imaginează că numai meritele profesionale și-au spus cuvântul. Sau experiența internațională, după caz.

    Dar, dragi șefi și directori, nu uitați că nimic nu este gratuit pe lumea asta. Noi știm cum ați ajuns voi să ocupați scaunele acelea, dar voi uitați mereu că orice [b]sinecură[/b] trebuie plătită într-un fel sau altul. Deobicei prin [b]obediență[/b]. Și asta nu se poate ascunde sub poala „bunelor intenții”. În paranteză fie spus și fără nici o intenție de a-i ridica statuie, un singur DGA am avut care a încercat, real nu doar „de fațadă”, să se opună obiceiului de a pupa poala sultanului. Și nu a fost deloc bine pentru el.

    Asta este: [b]TANSTaaFL[/b]!!! Orice lucru gratuit costă de două ori mai mult pe termen lung sau, altfel, se dovedeşte a fi fără valoare. Și asta au spus-o, înaintea mea, oameni mult mai „destupați” decât mine.

    Și pentru a vedea că nu bat câmpii, adaug câteva definiții ale unor termeni pe care, cel puțin eu, așa îi interpretez:

    * [b]Sprijin politic[/b] = Condiție minimă, suficientă și obligatorie pentru a putea accede la o funcție superioară de conducere.
    * [b]Sinecură[/b] = Funcție bine remunerată fără a face nimic sau aproape nimic.
    * [b]Obediență[/b] = Ascultător, cuminte, docil, plecat, supus.
    * [b]TANSTaaFL[/b] = O întreagă filosofie. Google vă poate lămuri.

  11. Dacă CNv ISI închipuie ca vreun stab din ANP va misca un deget in favoarea angajaților de drept comun se inseala grozav.ei sunt numiti acolo pt a executa,manipula,etc. Cum sa si lase privilegiile ce decurg ??? Ar fi executati in regim de urgenta!suntem urâți ,prost imbracati,dar nu prosti!la lupta domnilor!!

  12. Ceea ce Marius Vulpe a facut la ministerul muncii nu a fost simulat. Am laudat asta. Ceea ce-si doreste Marius Vulpe sa faca poate ca este bun. Poate ca a crezut cu adevarat in posibilitatea ca problema sa se rezolve si ne-a transmis si noua o doza de optimism. Dar incepem sa credem ca a fost putin luat pe nepregatite de nivelul problematicii. Proaspat investit si s-a confruntat cu cea mai urata divergenta pe care am avut-o vreodata. Apoi a fost admonestat sau a inteles singur si s-a repliat. Insa parerea noastra este ca s-a repliat prea drastic. Raspunsul postat este brutal de sincer si un pic cam grabit. Asa cum s-a pripit sa spuna ca-si va asuma, s-a aruncat acum sa spuna ca nici prin cap nu-i trece. Ce putem spune…? Inca are sanse de a face lucruri bune si clar are potential. Dar trebuie sa incerce sa vada printre randuri si sa incerce sa lase ceva in urma. Asa cum l-am laudat cand a meritat, il criticam cand o cere. Mergem inainte si nu ne pierdem de tot speranta.

  13. si in legatura cu vulpe ce credeati ca o sa renunte la gradu de chestor sa tina cu noi NICIODATA, si numele de VULPE il reprezinta ca siret

  14. Domnule Presedinte pana la urma va mai avea loc intilnirea si discutia de mercuri 7 septembrie

  15. Actiune,asteptam calendarul si modalitatea !!!!Sper ca maxim saptamna viitoare suntem pe baricade !!!

    Asa Nu se mai poate!!!!! 😳 🙁

  16. Ce naivi! Credeați că d-l Vulpe o să fie zmeu cu doamna Pruna. Omul trebuie să ajungă și el chestor si nu vrea să deranjeze.

  17. Ce slabi sunt ! Orice economist stie ca trebuie sa ceri prin deschiderea de credite…daca nu ceri nu ti da nimeni…doamne ce oameni conduc acest sistem…pur si simplu incredibil ce se intampla

  18. S-ar părea că la ANP e un fel de Triunghi al Bermudelor în ceea ce privește bunele intenții. O fi de la presiuni superioare?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)