www.snlp.ro Web analytics

Notificare miting si mars de protest penitenciare – vineri 03.06.2016 ora 10,00 (1500 de participanti in fata Ministerului Muncii)

click pe imagini

Captura de ecran din 2016.05.31 la 00.44.15Captura de ecran din 2016.05.31 la 00.44.46

8 COMMENTS

  1. Nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă in penitenciare !
    Acei oameni care „populează” închisorile au ajuns acolo datorită propriilor fapte care au fost sancționate de lege! Prin faptele lor, acei oameni au încălcat legi, reguli, vieți ale semenilor, au violat, au tâlhărit, au molestat, au săvârșit fapte care au fost sancționate de lege. Societatea a decis izolarea lor și le acordă asistența pe care statul are capacitatea (resursele) pe care o poate acorda. Să se pună în vederea infractorilor prin popularizarea dusă până la extrem că acestea sunt condițiile pe care statul român le poate asigura ACUM și în situația în care o persoană ÎNCALCĂ LEGEA nu va beneficia de condiții de încarcerare mai bune decât cele existente acum …. care, din punctul meu de vedere, nu reprezintă o pedeapsă ci mai degrabă o recompensă, adică sugerez faptul că nu trebuie acordată o asistență mai mare acestor nemernici ci chiar trebuie ca ei să simtă că au produs suferințe semenilor sau prejudicii societății pentru care trebuie să plătească, nu să „meargă la închisoare ca în stațiune” unde să beneficieze de o asistență mai mare decât beneficiază populația acestei țări. Din contră, ar trebui ca ei să fie privați de anumite drepturi curente, privare pe care statul trebuie să o popularizeze cu multă insistență.
    La situația creată nu este decât o soluție : INTERVENȚIA ÎN FORȚĂ, IDENTIFICAREA DEȚINIȚILOR CARE AU INIȚIAT ȘI AU DECLANȘAT ACEASTĂ SITUAȚIE ȘI PRELUNGIREA „SEJURULUI” ACESTORA AȘA CUM PREVEDE LEGEA!

  2. Si sa revenim la behaitoarele noastre, cum stam cu revendicarile?

  3. Fratilor care dati cu negativul in comentariu….mai si interesati-va despre cine e vorba inainte…Eu am fost nelipsit de la actiunile sindicale, Stefan si ceilalti ma cunosc dar acum chiar sunt plecat din tara intre 02 si 05 iunie,nu va mai comportati ca votantii lui Iliescu!

  4. Acest PROTEST trebuie organizat cu simt de raspundere si respectat intocmai ;Pe perioada desfasurarii protestului la Bucuresti,in acelasi timp si in unitati intrerupt programul de lucru,NUin birouri,NU la instanta,NU vizite la detinuti,NU alte activitati si toti detinutii introdusi la camere.Numai in aceste conditii putem razbate ,ca sa se simta peste tot in acelasi timp ,vom avea castig de cauza ,altfel………!m-as mira sa se intample ceva bun.

  5. Hmm, pacat ca trebuie sa fiu in serviciu ca altfel eram nelipsit. Va sustin de la locul nostru de munca drag si frumos unde muncim cu drag si spor mai ales cu ”drag”.
    Strigati si pentru mine.

  6. Sper sa nu se ajungă aici, dar,dacă se ajunge nu am cum sa vin și mă oftic, sunt plecat din țară!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)