www.snlp.ro Web analytics

„Cristi, bai Cristi!” – Prezinta-te!

Captura de ecran din 2016.04.29 la 13.12.00

 

Cine este Cristian Tudorache? De ceva timp, multe raspunsuri de tip „administrator” sunt semnate, pe pagina SNLP, de un anume Cristian Tudorache. Si nu este un pseudonim. Am lasat o perioada de acomodare doar la nivel de comentarii si in special la concursuri, inainte de a trece la o noua etapa. Nu inainte de a ne prezenta!

Cristian Tudorache este unul dintre liderii teritoriali ai SNLP asa cum veti vedea in prezentarea de mai jos si este implicat in partea de comunicare si informare inca de la inceputurile paginii www.snlp.ro fiind, pe atunci sub pseudonim, cel mai activ utilizator al forumului nostru. Si vorbim de anul… 2008!

Existenta lui Cristi nu este doar virtuala. Fiind unul dintre cei mai activi sustinatori ai SNLP, a devenit reprezentant ales in urma cu cinci ani, la nivelul filialei din care face parte, conform organizarii interne a SNLP. In stransa legatura cu fluxul de informare al SNLP, Cristi a dezvoltat propria platforma de comunicare publica care a strans in scurt timp mii de vizitatori, contribuind real la transparentizarea unor actiuni importante pentru personalul din sistemul penitenciar.

Disponibil tot timpul, dar si capabil sa acorde sprijin, implicat, informat si receptiv, Cristi a dat o mana de ajutor multor colegi dornici sa afle detalii despre anumite aspecte de interes. Detalii care, in mod normal, nu sunt disponibile nicaieri altundeva. Si trecem usor de la aprecieri la necesitati. Evolutia paginii de Internet a SNLP a capatat o turnura greu de prevazut cu cativa ani in urma. Si asta ne obliga sa ne adaptam, sa ne reinventam permanent.

Din 2016 ne-am propus sa jucam intr-o alta liga si anume sa nu mai parasim top 3 din categoria ONG (unde sunt indexate toate sindicatele) a clasamentului general al paginilor de Internet din Romania. Am schimbat stilul articolelor si am umblat la design. Dar ce este cel mai important am crescut ritmul articolelor la minim unul pe zi. Insa nu este usor deloc. Mai ales daca reprezentam principala sursa de informare din sistem si daca vrem sa oferim informari relevante.

Prin urmare, am decis sa ne extindem echipa si i-am propus lui Cristian Tudorache un rol de administrator. Propunerea a fost acceptata. De astazi, presedintele SNLP are un coechipier permanent pe site. Atat la partea de comentarii cat, de ce nu, si la sectiunea de articole publicate.

Periodic reluam invitatia adresata tuturor liderilor si membrilor SNLP, de a intra in echipa noastra de comunicare, elaborand articole pe care sa ni le propuna spre publicare si in cele din urma poate chiar participand cu rol de administrator la pagina noastra. A mentine ritmul pe o pagina cu o medie care depaseste zilnic 3.000 de vizitatori unici si 10.000 de afisari, nu este chiar o relaxare! La categoria ONG ne depaseste doar pagina unui renumit site de stiri din Romania.

Avem nevoie de cat mai multe persoane active in zona publica a organizatiei, de cat mai multe puncte de sprijin si perspective de dezvoltare. Deci, incepand de astazi, Cristian Tudorache devine in mod oficial administrator al www.snlp.ro avand posibilitatea sa publice, sa modereze comentarii si sa raspunda la acestea. 

Cristian Tudorache – scurta prezentare:

 

„Fiecare om încearcă să-și contureze o imagine cât mai bună atunci când i se solicita o prezentare. Totusi, oricât m-aș strădui să contruiesc o imagine pozitivă, în final membrii de sindicat si toti ceilalti utilizatori ai paginii de Internet a SNLP decid daca aceasta este buna sau rea. Oamenii si reactia lor reprezinta acel indicator care genereaza recunoastere sau indiferenta.

 

Președintele SNLP, mi-a acordat încrederea de a media, îmbunătăți și promova dialogul pe site-ul oficial al organizației noastre sindicale. Și cu ce altceva aș putea începe decât cu mici detalii în ceea ce mă privește. Numele meu este Cristian Tudorache, agent operativ în cadrul penitenciarului Tichilești și vicepreședinte al SNLP Filiala Tichilești.

 

Am absolvit studii juridice si am urmat cursurile Academiei Sindicale, proiect implementat de fundația germană Friedrich Ebert, care activează în România și pe linia formării liderilor sindicali, în parteneriat cu toate confederațiile sindicale din România.

 

În cadrul Academiei Sindicale am parcurs mai multe module structurate pe însușirea elementelor esențiale în activitatea de reprezentant sindical, și anume: drepturi sindicale, sănătate si securitate la locul de muncă, economia de piață și sindicatele, elemente de negociere.

 

Dar cea mai importanta instruire pe care am urmat-o a fost aceea de a participa la actiunile sindicale si de a comunica cu oamenii. Si asta am facut in ultimii 8 ani. Cat am putut de mult. Am construit o pagina proprie de Internet si am dublat informarea pe platformele de socializare. Am exersat in forta fara sa am o tinta clara. Ci doar pentru ca asa am simtit.

 

Prin preluarea unor sarcini de administrare a paginii de Internet a SNLP, realizez ca preiau o mare raspundere si totodata ca voi avea ocazia sa pun in valoarea ceea ce stiu sa fac mai bine si anume sa tin oamenii informati si sa cred in transparenta.

 

Mulțumesc tuturor pentru incredere și vă invit să construim împreună!”

 Cristian Tudorache

20160427_120948.jpg

 

24 COMMENTS

  1. Am avut posibilitatea sa-l cunosc,un om care ajuta,nu da inapoi/in opinia mea un mare castig ptr organizatie-MULT SUCCES.

    CU STIMA-FOSTUL TAU COLEG

  2. Asa e dle Cristi….nu-mi imaginez! Totusi…tot „acoperit”?

  3. Hristos a invitat!
    Succes în activitate, poate cu timpul, ne răspundeți și nouă, pensionarilor care nu am beneficiat de salariile pentru vechimea în munca.
    Respect pentru ceea ce sunteți !

  4. Domnule Alecu, nici sa nu va imaginati ca nu v-am bagat in seama! Decizia 569 a fost un… deliciu !

  5. Daca tot am „descoperit” cine sunteti,dle Cristi,imi puteti spune sub ce pseudonim mi-ati raspuns la comentarii?Ma gandesc ca din 2008 si pana azi m-ati bagat in seama si pe mine….

  6. Petspectivele de viitor sunt promitatoare!Foarte bine!
    Mult succes in activitatea sindicala dar nu numai!

  7. Daca erai la bacau de lua Dartu,directorul :Unde sunt gradele si in priimul rand:ECUSONUL cu numele……oricum va urez succces…..

  8. Bafta multa Cristi!! Succes pe toate liniile!! Daca iti e tie bine ne este si noua!!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)