www.snlp.ro Web analytics

S-a publicat azi – Regulament pentru aplicarea legii de executare a pedepselor privative de libertate

regulament 624x216

 

În Monitorul Oficial nr. 271 din 11 aprilie 2016 a fost publicată Hotărârea Guvernului nr. 157 din 10 martie 2016 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Legii nr. 254/2013 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal.

click pe imagine pentru captura MO (pana la preluarea in programele de legislatie)

Captura de ecran din 2016.04.11 la 15.18.53

 

13 COMMENTS

  1. nu-l mai cauta / inca nu a aparut in prog de legislatie / asta e luat de la monitor / nu vad de ce ar da eroare / doar ca e o calitate mai slaba / in fct de conexiunea la net trebuie sa astepti nitel a download ca are peste 70 pg / deci dureaza putin pana se descarca

  2. Buna ziua. Am incercat sa printez documentul si nu se poate, da eroare si acasa si in oras. Exista cumva vreo alta versiune? Caut regulamentul pe mai multe siteuri si fiecare are mai multe sau mai putine alineate decat celelalte. Nici nu stii care este cel bun.

  3. Cum ramane cu adresa privitoare la accesul personalului cu telefoanele mobile in administrativ? Din cate vad a fost lasata de izbeliste, mai ales ca la unele unitati nu suntem lasati cu telefonul la PL, instanta, spital, pe cand alte unitati aproba acest lucru.

  4. noul proiect a devenit deja fostul proiect / inca nu s-au decis dnii guvernanti

  5. Dl Teoroc sunt si eu un gardean ruginit cum se mai spune mai nou prin unele puscari si vreau sa va intreb si eu ceva?cu noul proiect al legi salarizarii noi vom avea mariri s-au nu.Va multumesc.

  6. Ne puteti spune si noua, va rugam, ce ati fost intrebati la interviu (cei care l-ati sustinut ieri si azi),pentru locurile de ofiter consilier juridic si pentru locurile de asistent medical generalist scoase la concurs pe 15 respectiv 27 nov 2015? Va Multumesc!

  7. [b]Gogu[/b] – [i]OMJ decont lentile / ordinul cu decontul ochelarilor va fi semnat in aceeasi zi cu cea a sedintei Comisiei mixte.[/i] – extras din articolul urmator: [i]http://www.snlp.ro/stiri-si-noutati/articole-publicate/1114-opinie-personala-atentatul-ralucai-pruna-la-siguranta-nationala-a-fost-confirmat.html[/i]

  8. [b]Oanna[/b] – în bibliografia pentru examenul de ocupare a unui post vacant de agent operativ se identifică Legea 254 și nu la Regulamentul de aplicare al acesteia.

    Pentru o informare completă privind bibliografia pentru acest tip de examen accesează [b]http://www.snlp.ro/stiri-si-noutati/concursuri-anp/anunturi/1089-detaliat-despre-concursuri.html[/b] – secțiunea „Concurs de ocupare a 536 posturi de agent în sectorul operativ – 22.03.2016”.

    În plus, dacă ai și alte întrebări referitoare la acest concurs, accesează: [b]http://www.snlp.ro/stiri-si-noutati/concursuri-anp/intrebari-si-raspunsuri-frecvente.html[/b]

  9. [quote name=”Oanna”]In acest caz , in a doua etapa de angajari externe, care dintre cele doua regulamente [b]v- a face[/b] parte din bibliografie???[/quote]
    pacat ca nu se da si examen la gramatica 🙂

  10. [quote name=”Oanna”]In acest caz , in a doua etapa de angajari externe, care dintre cele doua regulamente v- a face parte din bibliografie???[/quote]

    De aceea multi nu trec de testarea psihologica!

  11. In acest caz , in a doua etapa de angajari externe, care dintre cele doua regulamente v- a face parte din bibliografie???

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)