www.snlp.ro Web analytics

Ne paraseste ministra – tocmai cand ne obisnuisem sa nu functionam

katsuya okada quote unless we change the government now it may be too

 

Pentru a doua oara in acest an se aude de remaniere, de data asta la modul serios. Si din nou pe lista – doamna Raluca Pruna. Se pare ca ordonanta cu interceptarile precum si afirmatiile hazardate referitoare la drepturi si libertati, au apropiat deznodamantul.

 

„Cel de-al doilea ministru care urmează să părăsească guvernul Cioloş este cel de la Justiţie, care a gafat în privinţa ordonanţei de urgenţă privind interceptările.” – Sursa RomaniaTV

Mai o motiune simpla de la ALDE, mai o presiune media… Sau poate premierul chiar s-a lamurit, cine stie. Ajungem sa ne spunem ca dna Pruna „si-a cautat-o strategic” ca sa usureze desprinderea spre zona europeana cu finantare salariala mai puternica pentru creditul pe care doamna ministru il tot achita. Prea multa bataie de cap in Romanica.

 

6 COMMENTS

  1. Drum buna si cale batuta spre Bruxeles.
    Sper sa se intample remanierea de 1 aprilie.

  2. [quote name=”Ștefan Teoroc”]Yaka Brau – Presa e libera, nu stii? :)[/quote]
    O fi ea presa libera dle presedinte,da` dak in numele asa zisei libertati, imi da mie de lucru,chiar ma supar!! 😀 😀

  3. D-le presedinte,chiar daca ne paraseste ministra din motive mai mult dacat obiective,consider ca sursa citata-in speta Romania TV- nu este cea mai credibila….
    Parerea mea ca aceasta televiziune s-a transformat in OTV ,si doar de dragul audientei,lanseaza stiri aberanto-amuzante,dar cu impact la publicul „botanist”!!!
    Mai deunazi,stire de Braking news,cum ca detinutii pregatesc revolte,nemultumiti de condamnarile in dosarul Microsoft!!!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)