www.snlp.ro Web analytics

MJ in legalitate partiala – deblocare majorari 50%

justice

 

La inceputul saptamanii care a trecut SNLP a transmis un mesaj ferm directorului general ANP, cu bataie catre MJ. Blocada instaurata de ministrul tehnocrat al justitiei instalat din luna noiembrie 2015 care pana in prezent nu a semnat niciun document referitor la sistemul penitenciar, va fi sanctionata de organizatia noastra public prin toate mijloacele specifice.

Am cerut ANP sa ne informeze in mod clar cu privire la semnarea documentelor blocate la MJ de 5 luni. In prezent se afla in asteptarea semnaturii ministeriale urmatoarele:

  • avansari la implinirea stagiului minim
  • incadrari medici rezidenti (mai mult de doua grade diferenta intre gradul profesional si gradul functiei – acesti oameni nu si-au luat salariile de 3 luni!)
  • mputerniciri
  • plafoanele de decont lentile
  • majorarile de 50%
  • eorganizarea unor unitati
  • alte decizii de personal
  • aprobarea unor acte normative dupa cum urmeaza:

Captura de ecran din 2016.03.27 la 23.13.26

Conform unor informari de ultima ora intelegem ca MJ a aprobat adresa privitoare la acordarea majorarii de 50%, avansarile la implinirea stagiului minim si ordinele pentru incadrarea medicilor rezidenti. In cursul saptamanii urmatoare se vor debloca si alte materiale care risca desuetudinea inainte de a produce efecte.

 

Bonus: O schita geniala de Angel Boligan

12795460 813707702074141 6752795882320889159 n

3 COMMENTS

  1. La penitenciarul Găesti s au hotărât vor primi cei 50% tot ce-i ce au beneficiat si înainta .Rușine tot nepoți sau pachetarii

  2. Dle Presedinte, pe cand acordarea majorarii de 50% sau se mai asteapta inca 3 luni pana se hotaraste anp-ul sa trimita adresa in unitati

  3. D-le Teoroc, am inteles ca s-a transmis o adresa in unitati prin care se solicita o parere despre eficienta patrulei instalate de ANP. Exista sperante sa se desfiinteze aceasta porcarie ANP-ista, pt ca dislocam 2 oameni care nu au practic activitate. Multumesc !

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)