www.snlp.ro Web analytics

50% reducere! Procedura interna si preturi pentru bilete de odihna la Eforie Sud (Hotel Flamingo) si Sovata (Centrul de pregatire)

Ulterior intalnirii derulate pe aceasta tema, ANP a transmis unitatilor subordonate documentele de mai jos in vederea centralizarii solicitarilor din teritoriu si respectiv a acordarii biletelor de odihna la Hotelul Flamingo (Eforie Sud) si Centrul de Pregatire Sovata. Preturile nu sunt chiar atat de decente pe cat si-ar fi dorit sindicatele, insa trebuie tinut cont de faptul ca locatiile apartin sistemului penitenciar si sunt deservite de personal din sistem sau prin contracte de prestari servicii.

Pretul unui pachet la Hotel Flamingo pentru doua persoane (cazare+3 mese) in perioada de sezon maxim este de 1410 lei. In urma aplicarii reducerii de 50% acesta (1410 lei) este practic pretul care trebuie platit pentru 10 nopti de cazare cu pensiune completa pentru doua persoane. Click pe imagini pentru documentele integrale (proceduri, termene, preturi, modele cereri etc)

Captura de ecran din 2016.03.21 la 21.04.34Captura de ecran din 2016.03.21 la 22.26.54Captura de ecran din 2016.03.21 la 22.29.19

Centrul de Pregatire Sovata / Hotelul Flamingo

66 big7056 7294 2

 

 

9 COMMENTS

  1. Pentru Sovata știe cineva care sunt prețurile ptr cazare ptr lucrători de penitenciar

  2. Va rog sa mai organizați o sesiune de repartizare a biletelor de vacanta la Hotel Flamingo.

  3. Va rog frumos sa imi spuneti cum se obtine decontarea pentru sotie , daca este asigurata , dar nu lucreaza in sistemul penitenciar.Va multumesc frumos !

  4. [quote name=”Moni”]Da, se aplica la tot. Doar ca achitati fact in intregime si la sosirea in unitate din concediu se primeste 1/2 din suma inapoi[/quote]
    La sfantu’asteapta;oricum,sunt niste preturi ff mari/ 😕

  5. Pai anul trecut pretul era sensibil egal, insa in loc de 1 pers, era ptr 2 pers. Nu au facut decat sa dubleze pretul si sa mareasca putin nr. de zile. Pai eu daca nu am bilet redus de 50% si ma duc la Flamingo scot aproape 3.000 lei. Cu banii astia merg 1 saptamana oriunde in Europa cu tot cu bilete de avion inclus. NU mai pun all inclusive vs cantina cu un meniu fix, la ora fixa (fereasca dumnezeu sa intarzii 5 minute ca ramai flamand). Afaceri tipic romanesti….

  6. Da, se aplica la tot. Doar ca achitati fact in intregime si la sosirea in unitate din concediu se primeste 1/2 din suma inapoi

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)