www.snlp.ro Web analytics

Standarde si reorganizare

standard ajustat

1000 posturi

78% !!!

Dacă ți-a plăcut articolul, ajută-ne să-l distribuim sau apreciază-ne un Like 🙂

9 COMMENTS

 1. D-le Teoroc, am observat ca in unitati se practica schimbarea din functie potrivit acelui OMJ, doar a agentilor. Oare de ce ofiterii care îndeplinesc functii de sef sectie sau sef tura nu au posibilitatea de a trece si ei pe alte functii, dupa ani de zile in care si-au batut capul pe sectiile de detinere ? Oare ei nu pot trece mai spre final de cariera pe niste locuri unde sa fie ceva mai linistiti si cu un nivel mai scazut de stres ?

 2. Mda. Cam asa se arunca totul in derizoriu. Dimpotriva, posturile care se vor introduce la urgenta in state sunt in majoritate in sectorul operativ, pe executie

 3. URAAAAA !!!!!! VOM AVEA IN UNITATI 8 CONTABILI IN LOC DE 4.VOM AVEA 10 LUCRATORI LA RESURSE UMANE IN LOC DE 2 !!!! EXEMPLELE POT CONTINUA.OPERATIVUL MAI ASTEPTATI PANA LA URMATOAREA SUPLIMENTARE DE POSTURI CARE SE VA INTIMPLA IN ANUL 2047!!!!!

 4. Domnule presedinte nu credeti ca inainte de a fi scoase posturile din sursa externa sau sesiune de mutare intre unitati sa fie o sesiune de schimbare din functie interna?.
  Asa putem da sansa unor colegi cu vechime de a promova sau de a ocupa o functie cu solicitare fizica mai putina.

 5. [D-nule Teoroc
  In legatura cu suplimentarea schemei ANP cu 1000 posturi.
  In statul de organizare la nivel de tertiar pe. salarizare sunt prevazute de obicei 1 sau 2 posturi ( 2 subofiteri sau 1 ofiter si 1 subofiter ) indiferent de nr. de cadre din unitate . Avand in vedere ca activitatea acestui compartiment in prezent nu se compara cu ceea ce era acum cativa ani, nu credeti ca ar fi necesar suplimentarea de posturi si eventual transformarea compartimentului la nivel de birou coordonat de un sef serviciu?

 6. in principiu da / un memorandum de aprox 450 de posturi diverse este deja in curs de aprobare / OUG 90/2017 practic aproape blocheaza concursuri si trebuie alte demersuri pentru deblocare

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)