www.snlp.ro Web analytics

SNLP Timisoara – campionii! Cupa SNLP la minifotbal – 2018

In urma cu aproape un an de zile, la Consiliul National al SNLP din noiembrie 2017, presedintii filialelor SNLP au solicitat directorului general care a participat la lucrarile consiliului, sprijin pentru organizarea turneului final din 2018 al compionatului traditional de fotbal care se organizeaza de SNLP an de an. Stim toti ca ANP a decis in urma cu un deceniu sa renunte la calendarul de activitati sportive, competitii si concursuri care se organizau in fiecare an de administratie.

De atunci, sindicatele au preluat organizarea acestor activitati, in masura posibilitatilor si a interesului manifestat de salariati, insa avand in vedere faptul ca se aduce un aport deosebit de util la pregatirea fizica a personalului, implicarea macar partiala a administratiei este normala. Prin urmare DG ANP a preluat solicitarea SNLP si a luat masuri pentru completarea graficului anual de pregatire si cu aceasta activitate. Mai jos aveti o scurta descrierea a etapei finale a „Cupei SNLP la Minifotbal – 2018”

Cupa SNLP la Minifotbal – 2018

In perioada 29-30 septembrie 2018, la Centrul de Pregatire Profesionala de la Amara, s-a desfasurat etapa finala a Cupa SNLP la Minifotbal – 2018.

Avand in vedere rezultatele din grupele de calificare organizate pe regiuni, la turneul final au participat 6 echipe respectiv cele din unitatile: Timisoara, Margineni, Galati, Rahova, Spital Jilava si Craiova, in total au fost aproximativ 80 de membrii SNLP.

Organizarea a fost foarte reusita cu sprijinul de mentionat al presedintelui filialei SNLP Slobozia, Iulian Dorobantu. Pe parcursul celor doua zile de competitie s-a derulat un spectacol fotbalistic deosebit cu meciuri foarte frumoase si disputate intr-un cadru in care cuvantul de ordine a fost fair-play-ul.

Podiumul:

  • Locul I – Filiala SNLP Timisoara,
  • Locul II – Filiala  SNLP Margineni
  • Locul III – Filiala SNLP Galati

Din partea Biroului Executiv SNLP a participat la evenimentul sportiv secretarul general SNLP, Florin Stoica, care a premiat in primul rând ocupantii podiumului dar si celelalte echipe participante. Speram ca de la an la an, numarul echipelor participante la turneu sa fie din ce in ce mai mare. Felicitari campionilor!

Florin Stoica – secretar general SNLP

1 COMMENTS

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)