www.snlp.ro Web analytics

SNLP Slobozia – proces castigat pentru decont chirii

pag1
Informare interna – SNLP Slobozia
 
Va informez ca, in data de 12.06.2014 am avut termen la Curte de Apel Bucuresti cu deja faimosul dosar in care s-au imputat chirii in valoare de 3 miliarde lei vechi. Curtea a respins recursul penitenciarului ca nefondat. Explicativ, anul trecut in luna martie la penitenciarul Slobozia controlul de fond a constatat printre altele  ca un numar mare de salariati care primeau contravaloarea chiriei nu se incadrau in conditiile stabilite de OMJ 1443/2008.
 
Directorul a dispus ca o comisie de cercetare administrativa sa analizeze toate dosarele de acordare chirii (director la vremea aceea era dl Valentin Sorescu). Comisia a concluzionat ca un numar de 34 de dosare nu indeplinesc conditiile din ordinul ministrului privind decontarea chiriilor.
 

In continuare, directorul unitatii in exercitiu la acel moment, in persoana dlui Marian Dobrica a emis dispozitii de imputare. S-au depus  plangeri prealabile, dupa care am actionat in instanta. Pana la suspendarea deciziilor de imputare, celor in cauza le-au fost retinute sume din salariu timp de doua luni. Dupa un an de zile am cistigat. Acum ramine sa vedem de unde vor avea decidentii buget pentru a plati greseala sau putem spune, abuzul.
 
Presedinte Filiala SNLP Slobozia, Iulian Dorobantu
 

11 COMMENTS

  1. Ne-au oprit banii pe chirii pe 2 luni consecutive..cand ni-i dau inapoi?!in 5 ani consecutivi?o bataie de joc si lipsa de cohones ar unor conducatori de unitate.in alte penitenciare s-au gasit solutii,la noi nu…dar ce sa-i faci daca unii tin de scaun mai rau ca martalogii aia din parlament?!E viata la pushcarie,ce sa mai zic…

  2. 🙂 NU am vrut sa spun asta d-le Teoroc. E si meritul snlp dar nu in intregime. O seara buna si cat mai multe procese castigate!!!!!!!!!!!!!!

  3. Sigur, daca procesele se castiga e meritul justitiei iar daca se pierd e vina liderului. 🙂

  4. 😉 nu stiu daca e meritul lui iulian dorobantu. Justitia a decis. Sa vedem acum in capul cui se sparg oalele primite de mosi.

  5. la Oradea unii ofiteri incaseaza chirii de 1700-2200 lei, ca parca ar locui in buricul capitalei si nimeni nu se sesizeaza!

  6. Acest dosar a fost fabricat la comanda de o comisie fara competente de a face acrst lucru, frustrata de rate la banca si de „capra vecinului”. Ura trebuie rasplatita. Pe 12 06 2014 a fost primul pas. Multumim snlp. Reprezentare pe viatza.

  7. Felicitari Presedintelui SNLP de la Slobozia,Iulian Dorobantu,tine-o tot asa prietene.Doro e tare. 😆 😉

  8. La Slobozia greseala este ca o bucata de pizza pe care s-au repezit sa o felieze mai multi. Constatarea vine de la Inspectie, deciziile de la directori iar erorile sunt pe la resurse. Acum vedem cum stau cu digestia, ca nu intelegem de ce dupa un sir de erori singurii care trebuie sa raspunda sunt tot cei care trag la jug…

  9. Felicitari, SNLP Slobozia! Va fi cam greu cu plata sumelor retinute. Cui apartine greseala?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)