www.snlp.ro Web analytics

Sindicalistii BNS marsaluiesc in Bucuresti

Aproximativ 10.000 de sindicalisti afiliati la BNS sunt asteptati sa participe joi, 14 mai 2009, la un mars de protest organizat de Blocul National Sindical in Bucuresti. Protestatarii vor veni din toate judetele tarii si vor reprezenta ramurile economice in care BNS are membri de sindicat: constructii de masini, transporturi, gospodarie comunala, constructii si materiale de constructii, posta si telecomunicatii, servicii tipografice, electronica, electrotehnica, automatizari si industria de aparare, cultura, energie, industria textila, sanatate, administratie publica, agricultura, finante-banci, minerit si geologie, activitati sportive.

Coloanele de masini sosite din provincie se vor strange in intervalul orar 10.30 – 11.30 in cele patru puncte principale de intrare in Bucuresti:

  • Capatul Şoselei Nordului (langa Ambasada Chinei) – platforma restaurantului Pescarus
  • Peco Pantelimon – Stadion Metalul
  • Capatul Bulevardului Theodor Pallady – rondul de la intrarea in Bucuresi via Autostrada A2
  • Complex Carrefour, intrarea in Bucuresti via Autostrada A1

In jurul orei 11.30 autocarele si autoturismele se vor deplasa spre Soseaua Kiseleff (Muzeul Ţaranului Roman) unde vor face jonctiunea cu coloanele de sindicalisti in jurul orei 12.30.

Marsul Blocului National Sindical va incepe la ora 12.30 in fata Muzeului Taranului Roman si va urma traseul Piata Victoriei – Calea Victoriei – Piata Palatului Regal – Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, cu defluire pe strada Boteanu – Str. Rosetti – parcarea restaurantului Cina.

Departamentul Presa BNS

 

Fisiere atasate:

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)