www.snlp.ro Web analytics

S-au publicat! Salarizarea in sistemul penitenciar

Dupa ce si-au rezolvat problemele de rezolutie a unor imagini care apar la Titlul de Specialist de clasa, chestiuni tehnice de detaliu, Ordinul privind aprobarea normelor de salarizare in sistemul penitenciar a fost publicat, ieri, in Monitorul Oficial al Romaniei – partea I sub numarul 556.

Imediat dupa publicarea normelor in MO, pentru deblocarea majorarii de 50%, DG ANP a semnat si transmis catre Ministerul Justitiei o adresa prin care se solicita aprobarea incadrarii in plafon conform ordinului. Aprobarea se va obtine rapid avand in vedere sarcinile lasate de ministrul justitiei pe aceasta linie. Imediat dupa aprobare, ANP va analiza si decide numarul de majorari pe fiecare unitate precum si care dintre directori/directori adjuncti de unitati vor beneficia de majorare pe perioada de referinta.

Norme salarizare (click pe imagine):

 

7 COMMENTS

  1. Sporul de studi superioare nu se regaseste pe fluturas ..ce se întampla cu el?

  2. Buna ziua. Cu facultatea de Științe ale educației științe sociale și psihologie ramura Asistență Socială beneficiez de sporul de studii daca lucrez pe secție in cadrul compartimentului regim penitenciar? Va multumesc anticipat!

  3. Buna ziua, salariul de comanda de 10% pentru șef formatiune de când se va acorda ?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)