www.snlp.ro Web analytics

Short List (lista scurta) – prioritati de discutat cu premierul

12251 LongShortList 01

 

Din multitudinea de revendicari, pentru intalnirea de maine selectam pe Lista scurta, 4 prioritati si ne tinem de ele. Incepand cu ora 11,00 intram la discutii cu prim-ministrul Mihai Tudose. In functie de timp si situatie se pot atinge si alte probleme. Nu ducem lipsa:

SHORT LIST

 

1. Emitere OUG privind majorarea salariului de functie cu 15% pentru functionarii publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare sau indreptarea erorii materiale din OUG 56/2017 care nu ne include in enumerarea categoriilor de salariati din sistemul national de aparare, pentru care se acorda majorari salariale.

 

2. Deblocarea si finantarea posturilor vacante din sistemul penitenciar; continuarea incadrarilor din sursa externa, prin concurs in vederea compensarii plecarilor din sistem de teama plafonarii pensiilor militare de stat la nivelul salariului net. In completare – luare de pozitie privind modificarea Legii nr. 223/2015 – pensiile militare de stat.

 

3. Retragerea de catre MJ a proiectului de modificare a Legii nr. 293/2004 in formatul restrans care vizeaza doar sanctiuni si raspundere patrimoniala si promovarea proiectului extins convenit cu sindicatele, prin care se modifica denumirea ANP in Politia Penitenciara si se corecteaza multiple aspecte privind cariera.

 

4. Cel putin mentinerea bugetului existent, fara alte diminuari; asigurarea fondurilor pentru salarii avand in vedere necesarul de resurse care trebuie incadrate in ritm alert pentru functionarea sistemului administratiei penitenciare.

 

8 COMMENTS

  1. Despre condițiile de muncă nici o vorbuliță ?Ca stam în post în soare la 43 de grade 13 ore?

  2. Succes pentru mâine ! Așteptăm vești, să sperăm, că sunt bune !
    Mulțumim pentru susținere !

  3. Este buna pozitia pe care o adoptati. Asteptam si o organizatie a pensionarilor din ANP. In rest mumai de nine. Suntem in continuare alaturi de voi.

  4. Sa puneți pe tapet și modul de calcul al viitoarelor pensii militare.Poate ne trezim după 1 octombrie cu alte modificări rezultate din noua Lege a Pensiilor la care MMuncii lucrează în prezent.Bafta pt.maine.

  5. Va rugam, sa nu cedați in fata vorbelor, fiți fermi, sa deschidă ochii cei din conducere ca și noi existam, ca avem drepturi, ca muncim cum muncim și sa nu se mai ascundă după deget ca situația penitenciarelor este una buna.

  6. Bravos, dle Presedinte , sunt chiar cele mai importante prioritati la momentul actual!!!Feljcitari si succes , noi suntem alaturi !!!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)