www.snlp.ro Web analytics

Raluca Pruna interesata de petitii – dar nu ale salariatilor

anger management

 

In contrast cu articolul postat anterior, din care aflam ca ministrul justitiei a tratat cu „ignore” o petitie inaintata de SNLP care vizeaza corectarea unei inechitati si respectiv plata tuturor sporurilor pe timpul concediului de odihna, marti la sediul ANP se produce o mare intalnire in care ministrul personal se va implica in procesul de solutionare a petitiilor detinutilor. 

Daca SNLP ar fi transmis o adresa la 2-3 zile si ar fi blocat registratura MJ cu solicitari absurde menite doar sa aglomereze si sa forteze procese, am fi inteles mici depasiri de termene. Insa am transmis O SINGURA PETITIE de cand doamna Pruna a preluat coordonarea MJ si asteptam un raspuns de doua luni! Cum ar trebui sa ne comportam, ca sindicat? Tolerant? Sau ca in foto? Mai ales cand vedem mesajul de mai jos:

Mesaj de la Cabinet DG ANP:

În data de 26.04.2016, sunteţi invitată/ invitat la o întâlnire cu tema Soluţionarea petiţiilor adresate Ministerului Justiţiei de către deţinuţi. Din partea Ministerului Justiţie participă doamna ministru, consilieri ai ministrului şi reprezentanţi ai Serviciului Comunicare şi Relaţii Publice

În acest sens, fiecare structură va pregăti documentarea şi expunerea problematicii supuse discuţiei, specifice domeniului de activitate, pentru a răspunde la subiectul dezbătut.

Întâlnirea are loc de la ora 14.00 la Sala de mese. Dacă intervin modificări faţă de cele comunicate, vor fi transmise în timp util. 

Vă mulţumim pentru colaborare.

 

12 COMMENTS

  1. Ca bine le zici Marinica pt ce merite 50% pt inginfare la G si chirie de la D…….,pt D… ca sa furat feru si martor la Chiri..,pt Mih…. ca e tot timpul bolnav si nu are timp de evaluarile celor din subordine desi termenu e dus. Asta nu vede dl P… care joaca la doua capete sau il are Mihaita cu ceva la mana.

  2. [quote name=”pensie”]Domnule Teoroc ce se intmpla cu dosarele noastre de pensionare? Au trecut 50 de zile si nu au plecat din unitati! Chiar nu se gandeste nimeni ca noi nu avem nici un venit

  3. Valeriu a plecat dosarul tau din unitate? Ce sa zic nu ne mai baga nimeni in semna! este adevarat vorba cat esti in treaba toti te intreaba cand nu….

  4. In sfarsit corectitudinea doare dar oamenii cu caracter raman pe pozitii,veniti la alarme,implicati-va acolo unde va desfasurati activitatea,scapati de dosarele sau cercetarile penale sau administrative,luati nenoricitul ala de psihologic dupa care aveti doar pretentia sa fiti doar propusi,ca cele de mai sus sunt de bun simt din fisa posturilor.

  5. Domnule Teo. eu am aproape 120 zile de cind am iesit la pensie si nimeni nu ne da nici un raspuns ,termenul este deja depasit ,multumesc.

  6. Domnule Teoroc ce se intmpla cu dosarele noastre de pensionare? Au trecut 50 de zile si nu au plecat din unitati! Chiar nu se gandeste nimeni ca noi nu avem niciun venit!!!

  7. Cica azi suntem vizitati de sindicatul concurent dvs si deja o persoana din conducere tremura,vai de el !!! 😳 😆

  8. La Severin,astazi se considera ca sindicatele au drept de control !Nu AU domnilor si daca vin la o sedinta in gasca cu presedintele de la Bucuresti,e foarte bine astfel vad si ei ca este o dezinformare si ca atributul de impartire a majorarii de 50% ramane,sefilor de servicii-propuneri,directori adjuncti,ccr si director.Nu se da la presiune sindicala unuia care nu merita absolut deloc !!!

  9. Eu zic sa mai terminam cu boicotul, pentru ca din ce observ nu-si prea atinge scopul, si sa trecem la pasul urmator al abordarii din punct de vedere al actiunilor pe care sindicatul le poate intreprinde.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)