www.snlp.ro Web analytics

Puscariile raman functionale pentru moment

guvGuvernul Romaniei a gasit cate ceva prin fondul de rezerva, pentru asigurarea functionarii sistemului penitenciar in continuare. Pe cand ne pregateam sa inchidem de tot portile (de frica furnizorilor care-si cer banii) am mai primit o gura de oxigen pentru transport, hrana/drepturi detinuti si intretinere. Ieri in sedinta de Guvern s-a aprobat deblocarea unor sume cu destinatia ANP. Asteptam si rectificarea bugetara pentru a ne lamuri cu privire la plata transei 2 din echipamentul restant pentru anul 2012.

Sedinta de guvern din data de 17.07.2013

III. HOTĂRÂRI

6. HOTĂRÂRE privind suplimentarea bugetului Ministerului Justiţiei pe anul 2013, pentru Administraţia Naţională a Penitenciarelor, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2013
Prin Hotărârea adoptată de Guvern se suplimentează bugetul MJ, pentru Administraţia Naţională a Penitenciarelor cu suma de 2.800 mii lei pentru „Bunuri şi servicii”: hrana deţinuţilor, cheltuieli de transport, întreţinere, şi acordarea drepturilor legale persoanelor private de libertate.

 

14 COMMENTS

 1. Da / se va plati / astazi se aproba rectificarea bugetara / asteptam publicarea actului / apoi vor incepe demersurile pentru deschiderea de credite / astazi am solicitat MJ si ANP in intalnire directa ca acest capitol sa fie o prioritate desi ordonatorii au explicat ca nu este singura prioritate si trebuie echilibrat tot bugetul / banii au fost prevazuti si nu ar trebui sa avem surprize / insa mai mult ca sigur ca va mai dura min 2 sapta pana vom avea date concrete si sigure

 2. fratilor !!!!!
  ce se aude de plata transei 2 din echipamentul restant pentru anul 2012 ??????????
  stie cineva sa-mi raspunda????

 3. :sigh: ppl-ul are masa festiva,iar agentul multamiri verbale:vi se pare corect?

 4. Cu angajatii nu avem o situatie disperata din punct de vedere al platilor salariale, dar daca nu am avea bani pentru hrana detinutilor si nici bani pentru lumina, nu crezi ca si angajatii ar putea suferi prejudicii in cazul unor evenimente, chiar daca ar fi sa luam ca indicator doar factorul de timp (alocat masurilor) si nu neaparat cel de risc?

 5. suntem slabi….sincer….pe primul plan trebuie sa fie angajatii nu infractori….nu????

 6. Este bine ca fiecare imparat sa aiba la curtea sa si bufoni. Bufonul de Galati se autointegreaza in marea balacareala inceputa in luna mai a anului 2012 si se straduieste sa fie util curtii regale prin diverse fanfaronade artistice frumos etalate in fata multimii prost informate si zapacite de atat de multe ordine si sefuleti. Textele si actele sale artistice tin foarte mult de textele lui Nastratin Hogea si duhnesc de la o posta a Pacala si Tandala. Sa iti vanezi colegii pentru a-i surprinde in pacat si apoi sa razi prin curte si sa te dai rotund dovedeste ca nu ai evoluat ca specie umanoida. Daca intr-adevar ai fi prins gascanul care introduce oua de aur atunci cu mult respect ti s-ar fi cuvenit o stea pe aleea celebritatilor situata langa troita lui Cristian. Este bine ca bufonul este in directa subordonare a regelui pentru ca altfel se gaseau unii voinici sa-l fugareasca prin curte si sa-i fure clopoteii care-i zornaie in capul lui cel gol. Atentie „scumpule” bufon la cum joci ca imparatii nu domnesc o eternitate.

 7. Nu mi se pare normal sa faci un comentariu pe site si sa nu spui cine esti.
  Daca nu spui inseamna ca-ti este teama ca ulterior esti vinat mai rau ca pe vremea lui Ceausescu.
  De fapt,lucratorii au dreptate,caci atunci cind ai o problema de rezolvat sau de sustinut un examen,esti victima suta la suta.
  Asta suna a politie politica,domnilor care conduceti unitati de penitenciare.
  Nu mai cautati sa va chinuiti,cine de la Galati scrie,ptr. ca va spun eu: RADU HILOHE, (editat) SI (editat).
  Cei pe care i-am enumerat nu stiu ca eu am scris acest lucru,dar vrem sa usuram munca anumitor servicii,care vineaza postacii.
  Asa ca dragi conducatori galateni,tabariti cu tot arsenalul din dotare pe cei enumerati.
  Rugamintea pe care o avem,este sa-l folositi pe TABACARU pe post de translator.
  Din cite stim domnul TABACARU face parte din echipa desemnata de guvern,care pregateste unirea tarii noastre cu fratii de peste Prut.

 8. Tabacaru??? un (editat) al lu Cristian Alexandru …..ca multi altii … atotstiutoru ! e praf! n-are treaba cu penitenciaru ! la puscaria galateana de cand e plecat juristu in CO parca nu mai sunt probleme …. fiecare isi vede de patratica lui …domnule director poate veniti mai cu capu pe umeri …si lasati lumea sa-si faca treaba !!!!….nu va mai bagati nasu in fiecare sector ca de aia sunt probleme !!!

 9. Sunt de acord cu stimabilul meu coleg Hilohe Radu. Ar trebui pus director adjunct domnul Tabacaru Adrian avand in vedere ca dumnealui poate prezice viitorul deci evenimentele negative din puscarie vor dispare ca prin minune, iar ppl vor fi manevrati spiritual de la distanta prin tehnici MISA. Daca nu se pot inventa spirale atunci vor fi ace de ceasornic, rotite si eventual guri de sifon. Ne aducem aminte cum distinsul Tabacaru a ajuns la mobilizare? Pai ca sa scape Stanciuc de tampeniile pe care le debita acesta, la ascuns la mobilizare unde se mananca si se doarme pe banii statului degeaba. Un ciolanas cu carne macra pentru cei cu apetit OPENMIND la diverse treburi ce ar trebui descoperite prin curtea puscarie, barfa pe la colturi si macrameuri facute pe sectia a 8a. Exact un fel de 3 si un sfert al puscariei galatene, observator fin si turnator de plumb in urechile unui director care crede ca tot ce zboara este descoperit de un destept.

 10. =BORDURA 8=
  Astazi in penitenciarul Galati s-a nascut un mare pazist,bun prieten cu directorul unitatii-TABACARU ADRIAN.
  Dinsul este o fosta sora medicala,a ajuns ofiter pe la mobilizare,care ulterior a ajuns sef de tura fiind propulsat de Cristian Alexandru.
  Au devenit prieteni la catarama dupa ce au inceput sa participe impreuna la adunari care tin de integrarea in absolut,adica MISA.
  Rugam anp-ul sa-l imputerniceasca pe TABACARU in functia de DAP.
  Are o abilitate iesita din comun,anunta parchetul si politia cu o rapiditate uimitoare.
  Este presedinte al comisiei de discipline si acorda sanctiuni lucratorilor dupa cum vrea muschii directorului.
  Foarte bun prieten cu un iluzionist moldovean,folosit si de armata rusa,are capacitatea de a anticipa cu mult inainte,evenimentele negative care vor avea loc in penitenciar. Pe perioada cit lucratorul sipa este in concediu,a preluat si atributiunile acestuia,deci este un mare polisportiv.
  Multumim celui de sus ca a aparut acest domn TABACARU,care va scoate unitatea din mocirla si o va introduce in namol.
  In ultima perioada directorul unitatii sta foarte mult impreuna cu SORA TABACARU, unde pun la cale noi strategii ptr. a scoate sistemul penitenciar din colaps.
  Poate se orienteaza anp-ul si le propune o detasare pe la unitatile din tara unde sunt probleme.
  Eventual poate sa convinga intreg sistemul sa faca parte din MISA.

 11. Citisem pe ici sau pe colo diverse comentarii cu privire la o cearta intre cei doi directori ai puscariei galatene: Cristian Alexandru si Rau Cornel. Ca unul ar fi spus ca numai vrea sa faca adjunct, etc. Din cate imi amintesc destul de vag domnul Cristian a insistat mult la ANP sa fie numit adjunct domnul Rau in ciuda faptului ca acesta nu trecuse nici macar psihologicul la respectivul examen. PROBLEMA este ca directorul a vrut un copil in aceasta functie pentru ca acestia sunt ascultatori, dar a uitat ca astia mici mai fac si taraboante. PROBLEMA este ca domnul director nu il sustine cu inima deschisa pe domnul Rau. Iar cand un manager nu-si sustine echipa apare un vid de putere, vorba unui intelept sosit in control. PROBLEMA este domnul director insista prea mult pe paza stirbind din autoritatea lui Rau. Rezultatele unui director adjunct pe paza se vad in timp, dar cand tu ii planifici pana si recuperarile este normal sa apara multe nemultumiri sau frustrari. PROBLEMA este ca domnul director nu a invatat nimic bun de la domnul Ailincai, un adevarat profesionist. Acum cand Rau a rabufnit iese directorul si spune pe la toate colturile ca a gresit ca l-a propus pe Rau, iar pe fata il lauda la toti. Aici e PROBLEMA. Nu poti juca la mai multe maini fiindca risti sa iesi in paguba.

 12. Astazi la puscaria galateana s-a scos siguranta direct din tabloul de sigurante care alimenteaza comandamentul cu curent electric pentru aparatele de aer conditionat totul din partea domnului Colta. Nu stiu cum s-au descurcat colegii mei dar eu personal am simtit ca ma sufoc printre dosare. Pai la ei in birou aerul mergea fara probleme iar noi care suntem 4 in birou muream de cald. Poate nu stiati domnule Colta ca 3 calculatoare si o imprimanta iti ridica temperatura in camera cu aproape 4 grade. Ai inceput sa te cam umfli in pepeni de cand te-au facut astia ofiter. Cand stateai cu pusca in spate la camp la escortisti te-ai plans repede la Tugui si te-a luat la resursele umane sa stai in racoare de aer conditionat ca sunau telefoanele si se roteau pilele matale. Singurul agent sjuns sef logistica fara sa fi lucrat o zi in logistica… Ai intrat in cartea de aur a istoriei nescrise a ANP. Vrei sa faci economie iti dam noi sfaturi: intra in camerele de detinere dupa ora 16 si scoate resourile si improvizatiile ppl. Dar tu nu ai fost supraveghetor sa stii dastea ca ai fost soricel de resurse umane ascuns printre hartii… ai luat si exceptional si te-au avansat si inainte de termen…cel care sta pe sectie cu hotul e avansat numai la termen…acum vino daca ai cohones si intra prin camerele de detinere…nu te mai ascunde dupa fusta lui Gorea.

 13. Adica aceasta suma este suficienta pina la Anul Nou?Sa stiu daca mai am emotii de Revelion!

 14. Mda,cum era de asteptat,Maria Sa ppl-ul are prioritate in preluarea apelurilor?!?! 😐

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)