www.snlp.ro Web analytics

Proiect. Recompense morale si materiale

Intru motivarea colegilor din sistemul penitenciar pentru activitatile prestate si gradul lor de implicare, ANP transmite spre consultare un proiect de Ordin de ministru privind acordarea de recompense morale si materiale. Cu cele morale ne-am obisnuit de prea multi ani. Mai greu cu cele materiale. La indigo cu prevederile alin. 3 art. 54 din Statutul politistilor, ni se propune un 1% din cuantumul veniturilor aduse la bugetul de stat si in ton specific mediului, proiectul ne sugereaza ca pentru aceeasi „fapta” sa se acorde o singura recompensa. Suna ciudat aceasta „fapta” dar si un sinonim de genul „isprava buna” ar suna la fel de ciudat. Va asteptam cu observatii si propuneri.

Proiect (click pe imagine):

4 COMMENTS

  1. Ptr. EU.
    Cand mai prezinti public anumite lucruri informeaza corect , nu mai posta minciuni si nu mai denatura lucrurile prezentand doar acuze nefondate.

  2. Domnule Teoroc cand vor fi incadrati agentii pe functiile prevazute cu studii superioare si care va fi procedura?Multi colegi asteapta sa se intample acest lucru.A fost publicat OMJ-ul 556/2018 cu normele de aplicare a legii cadru privind salarizarea fpss.

    • La momentul aplicarii legii salarizarii. Perspectiva e incepan cu 1 ianuarie 2019.

  3. Buna seara ! Recompense morale si materiale ??? La CENTRUL EDUCATIV BUZIAS , joi 19.07.2018 colegul asp.D.M. de c.c.a. 47 ani s-a simtit rau in timpul executarii serviciului pe una dintre sectiile centrului educativ BUZIAS si ca ” recompensa” a primit „derogare” de la seful de tura cms.M.C. sa mearga pe foisor facand un schimb de posturi cu cel aflat in serviciul de paza. Deznodamantul ?? Colegul asp D.M. = atac cerebral = parlizie partea dreapta , gasit cazut in iarba de un alt coleg asp.O.C. „recompensa” A.N.P. probabil un bax de pampers sau o afansare post/mortem al colegului asp.D.M. care detine mai bine de 400 ore suplimentare.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)