www.snlp.ro Web analytics

Plata muncii suplimentare si cresterea normelor (hrana/echipare)

Orele in plus, necompensate cu timp liber in termenul legal, trebuie platite! In cadrul unui demers comun, astazi, in prima zi de lucru pe 2018, SNLP, EUROPOL si FSSP au au depus la Senatul Romaniei amendamente la Proiectul L533/2017, in vederea platii muncii suplimentare si a actualizarii normelor de hrana/echipare.

Catre

Presedintele Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări – Senatul Romaniei

Domnul senator Robert-Marius CAZANCIUC

Stimate domnule presedinte

Sindicatul National al Lucratorilor de Penitencare (SNLP) si Sindicatul Politistilor Europeni EUROPOL, afiliate la Federatia PUBLISIND si respectiv la Blocul National Sindical, impreuna cu Federatia Sindicatelor din Sistemul Penitenciar (FSSP), in cadrul unui demers comun, inainteaza (atasat)  tabelul cu amendamentele motivate, care se propun a fi cuprinse în  proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 90/2017 privind unele măsuri bugetare în anul 2017, prorogarea unor termene, precum şi modificarea şi completarea unor acte normative, proiect inregistrat la Senat cu nr b629 (adresa nr. E216/07/12/2017). In prezent, numarul de inregistrare al proiectului este L533/2017.

Cu deosebita consideratie,

Ștefan Teoroc Cosmin Andreica Florin Schiopu
Președinte SNLP/PUBLISIND Președinte EUROPOL Președinte FSSP

3 COMMENTS

  1. Cum sunt plătite orele supimentare? Dacă în una din zilele lurătoare nu se lurează, sunt considerate normale cele 40 de ore de muncă din săptămână, sau a intrat deja în orele suplimentare? Normal ar fi să fie 32 de ore, dacă în una din aceste săptămâni nu se lucrează, nu?

  2. Domnule Președinte, în primul rand vreau să vă felicit pentru efortul depus pentru noi, în anul precedent. Respect! Și acum nelipsita intrebare: s-a făcut vreo simulare de salariu pentru luna februarie cu luarea în considerare a tuturor modificărilor legislative? Pierdem sau câștigăm?

  3. La începutul lunii decembrie se discuta foarte intens despre plata orelor suplimentare .Sânt informații noi despre aceasta problema.Pana la urmă se vor plăti aceste ore restante pe anul trecut???

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)