www.snlp.ro Web analytics

Pensiile militare in comunicat de presa

In anul bugetului intarziat si presarat cu minusuri in planul platii orelor suplimentare, a decontarii serviciilor de turism, a hranei si normei de echipare, a majorarii pentru misiuni speciale si a identitatii profesionale in lipsa unui statut, vine un comunicat din partea presedintelui Camerei Deputatilor care anunta intentia crearii unui grup de lucru pentru conceperea unei noi legi a pensiilor militare de stat, intr-un timp cat mai scurt. Tratam cu respect tot ce ar putea imbunatati conditia sociala a colegilor din sistemul penitenciar insa, cu la fel de mult respect vom trata si actiunile sindicale in cazul in care va mai persista tratament guvernamental discretionar pentru personalul sistemului penitenciar.

Click pe imagine:

 

14 COMMENTS

 1. Cand se vor egaliza pensiile celor defavorizati care au fost plafonati la net .

 2. O fi de bine pentru noi schimbarea, sau vor sa castige mase mari de votanti inasprind si mai rau situatia pensionarului militar? Ca noi militarii suntem putini la numar, deci nu prea contam ca numar de voturi.

 3. Vin alegerile, asa mărea și Ceaușescu de la balcon pensiile când simțea ca se apropie revoluția. În pensii nu-și mai băgau ăștia nasul..

   • Problema este ca nu intelegi la ce se rezuma un sistem de aparare in care sistemul penitenciar are un rol precis, predictibil si eficient. Poti mai mult decat aberatia asta! Asa cred…

 4. Pt. modul cum am fost tratati la legea salarizarii si avand in vedere conditiile ,,favorabile”de la conditiile de pensionare se merita sa le dam un vot de blam la turneul celor 4 tururi de alegeri ce urmeaza.

 5. Un prim pas ar fi retragerea proiectului pensionarii la 50 de ani.Apoi mai vedem.

 6. Ar trebui sa fie amintit d-lui Dragnea ca PLx 310 avea termen de solutionare sfarsitul lunii septembrie 2018.Dar totusi cred ca ne imbatam cu apa minerala BIBORTENI. Se apropie alegerile europarlamentare si doresc sa mai arunce o gogoasa pufoasa,dar cei din structura de siguranta national nu vor mai fi pacaliti.

 7. Atâta timp cât din comisie va face parte LOV nu se va întâmpla nimic bun?

 8. Si daca tot se baga in seama cu noi,nu putem cere sprijin in actualizarea normei de echipare si hrana?

  • Fii sigur că s-a cerut sprijin și au răspuns printr-un zâmbet politicos și o promisiune care nu are legătură cu subiectul nostru. Depinde de noi cât vom rezista în stare de protest și cât de bine ne vom face auziți.

 9. Nu cred în friptura asta zburătoare. Și-au dat seama că vin alegerile și au pierdut credibilitate printre polițiști și militari. Până la europarlamentare e imposibil să fie procesată o lege. Deci intenția lor se traduce astfel: mai visați un pic și poate în visul vostru ne dați și un vot.

  • Ăștia își bat joc de noi .Ne arată prajitura din vitrină și ne spun că dacă suntem cu ei ne-o vor da .Același lucru lucru lucru lucru au făcut și cu salarizarea.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)