www.snlp.ro Web analytics

Optiuni salariale pentru personalul medical – instructiuni

Ca raspuns la intrebarile privind modalitatile in care se aplica noile prevederi in domeniul salariala, pentru personalul medical din sistemul penitenciar, punem la dispozitie adresa de mai jos, transmisa de ANP in unitati.

Dacă ți-a plăcut articolul, ajută-ne să-l distribuim sau apreciază-ne cu un Like 🙂

16 COMMENTS

 1. D-le Teoroc e normal ca in momentul în care semnăm opțiunea pentru salarizarea MS sa dam și o declarație din care să reiasă că renunțăm la salarizarea ANP? E doar exces de zel sau ceva informații nu au fost publice? Și, da. Angajat din 1997 primește azi mai puțini bani pe grila MS cu toate că ieri calculele erau cu vreo 400 Ron mai mult decât luna trecută.

 2. Buna seara in primul rind…
  -cum va fi cu norma de hrana.?
  -cum vor fi si cite zile de concediu..?
  -cum va fi cu bani de echipament..?

 3. Va rog sa-mi spuneti, dupa parerea dvs, care salarizare ar fi avantajoasa pentru asistentii medicali, cea din MS, sau cea din MJ? Si se poate opta lunar pentru una dintre variante? Multumesc!

 4. Deci ,uite cum stau lucrurile: daca optezi pentru salarizarea din Sanatate,salariul se va compune din:
  – salariul de baza la gradatia 0 inmultit ca nr. de gradatii corespunzator vechimii + gradul profesional corespunzator la care se adauga si indemnizatia de conducere(daca este cazul).Majorarea 7,5% pentru apartenenta la sistemul de ordine publica si aparare,nu se mai acorda. Cred ca, la salariul astfel obtinut ,se vor adauga sporurile de prezenta si care nu vor trebui sa depaseasca 30%

 5. Domnule Stefan Teoroc s-ar putea face o simulare orientativa de cartre cineva, la fel cum s-a intamplat si in alte situatii ? ce se castiga , ce se pierde , cu ce ramane un medic sau asistent cand se trage linie daca opteaza pentru nivelul de salarizare din MS ? este o nebuloasa totala, nimeni nu stie nimic la nivelul unitatii . Se pastreaza sporul ANP, ce sporuri se acorda , cum se platesc orele de garda? Discutii ale personalului de la calcul salarii ca s-ar pierde pana si norma de hrana. Ce inlocuieste salarul de baza din MS ? salarul lunar brut? acolo sunt incluse si sporurile si gradatiile si solda de grad, si orele de sarbatoare , respectiv sambata si duminica. ?????

 6. Buna ziua. Spuneti-mi va rog ca nu am inteles, până la sfârșitul lunii martie trebuie sa optez între salarul din sănătate și cel din penitenciar? Si daca optez pentru cel din sănătate cand ma pensionez nu mai iau pensie militară ? Si daca nu fac nimic, ce se intampla, ca eu nu inteleg toate câte se discuta de ceva vreme? Vă mulțumesc.

 7. Domnule Stefan ,nu am citit noul statut dar cred ca ar trebuii introdus in el si o suma compensatorie (gen 6 salarii) in caz de desfiintare ,disponibilizare a angajatilor din unitatile penit. care nu se incadreaza la pensie anticipata…….la ce ministru si guvern avem nu se stie niciodata(vezi M.A.I. 2011)

  • nu exista institutia disponibilizarii sau a concedierii colective in legislatia noastra / pentru a prevede masuri de protectie sociala ar trebui mai intai sa prevedem institutia si nu cred ca ne dorim

 8. Din adresa trimisa in unități numai cadrele medicale care au optat sau optează să treacă în sistemul național de sănătate vor beneficia de măririle care se acordă de la 1 martie ?.Lamuriti- ne.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)