www.snlp.ro Web analytics

Niscai raspunsuri, ceva ceata

Nu chiar in termen dar totusi ANP raspunde la sesizarea SNLP privind problemele prioritare ale personalului. Unele dintre raspunsuri sunt chiar interesante cum ar fi acela ca nu se cunoaste numarul de ore prestate de personal in zile de sarbatoare… Dar va invitam la lectura (click pe imagine).

 

Captura de ecran din 2014.09.26 la 10.10.20

 

9 COMMENTS

 1. pana la urma acestea sunt toate raspunsurile date?la celelalte problema nu mai sunt raspunsuri?oare nu trebuiesc deranjate anumite persoane?
  noi totusi mai asteptam raspunsuri dar sa nu uite ANP ca rabdarea noastra a ajuns la limita.

 2. Nu trebuie generalizat dar intr-adevar nu ne putem lauda cu o elita a managementului / cu cateva exceptii, managerii se pozitioneaza singuri intre doua optiuni – sa deranjeze (sa se exprime, sa preseze) ANP sau sa se descurce cum pot, crezand ca fac imagine buna / daca aleg a 2-a optiune, e vai de personalul din curte

 3. Nu stiu in alte parti cum se intampla dar la Arad de ceva vreme cand se intampla un eveniment si vin sefii sa discute scopul lor nu pare a fi apropierea de adevar si cautarea unei solutii pentru ca asemenea evenimente sa nu se mai intample ci … cautarea unui tap ispasitor !!!Cand incerci sa argumentezi opinia ta, sefii in loc sa analizeze argumentele aduse se isterizeaza … Cand este pusa in balanta cuvantul unui detinut cu cuvantul unui cadru intotdeauna are credibilitate mai mare detinutul, de ce?!

 4. Vineri 25 septembrie la Arad s-a dat alarma, cand s-a adunat personalul in clubul mare discursul comandantului a inceput cu celebra formula „cui nu ii convine regimul este liber sa plece”?!In opinia mea aceasta este echivalent cu recunoasterea neputintei managerului care isi incepe astfel un discurs.Personalul din penitenciarele romanesti este epuizat fizic din cauza multelor ore suplimentare efectuate si a dificultatii sau imposibilitatii recuperarii lor, din cauza volumului foarte mare de munca, este demoralizat si chiar depresiv din cauza lipsei oricarei perspective de mai bine, din cauza abuzului de MOTIVARE NEGATIVA , personal nu am crezut niciodata in asa ceva,totalmente demotivat.Am vaga impresie ca penitenciarele romanesti sunt niste butoaie de pulbere gata sa explodeze si sefii nostrii au uitat de la ’89 ca mamaliga explodeaza si atunci cand explodeaza este vai si amar…Asemenea raspunsuri ca si cel trimis de ANP si asemenea discursuri par menite sa ne provoace sa explodam?!

 5. ce se incearca sa se ascunda in spatele acestui raspuns?chiar vor sa ne arunce praf in ochi ca sa nu vedem ca este tinut in brate acel director.nu este normal ca o institutie cum este ANP sa dea niste raspunsuri de genul acesta prin care se vede si prin ceata care incearca sa o imprastie ori ca le este teama de el(de fapt de cei care i-l sustin) ori ca ei insisi i-l sustin in aceste actiuni.chiar nu mai are nimeni coloana vertebrala in conducerea acestui sistem?

 6. Raspunsul este la misto. Nu e demn pentru o adminsitrate de genul ANP care hotaraste viata tuturor salariatilor ai acestui sistem.
  Parerea mea e ca, un astfel de raspuns ar avea menirea de a provoca un conflict de munca in toate unitaiel penitenciare. Daca in asta consta atitudinea ANP in raport cu mizeriile facute de acel directo inseamna ca sunt degeaba toti in ANP. Sau mai degabra mancati de letergie, rea-vointa si impasibilitate. Si pentru asta trebuie sa se plateasca.
  O scrisoare deschisa premierului cred ca s-ar preta in aceste conditii. Trebuie ca toti sa afle cum sunt tratate problemele de personal in acest sistem. Nu este posibil asa ceva. Bine ca avem sindicate ca altfel ne mancau de vii incompetentii asti din ANP.

 7. in raspuns se vorbeste doar despre alarmarea unitatii,dar nu se vorbeste despre intreruperea concediilor,despre modul de adresare catre personal,de implicarea in problemele sindicale….
  doar la atat se rezuma raspunsul in urma unui ciontrol?

 8. Pai daca mai modifica de vreo doua ori Statutul ala pe sub masa dupa ce-l negocieaza si se convine asupra unei forme, cred ca va intra in vigoare undeva prin anul 2584……toamna.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)